Butik RSS

AKG rabatkode 2018

AKG er en verdensomspændende virksomhed, der forhandler mikrofoner og hovedtelefoner. Udvalget er stort, og AKG er et af de ledende producenter inden for kvalitets mikrofoner, hovedtelefoner og trådløst udstyr. Akg.com er både et online magasin med nyheder og artikler om AKG’s nyeste produkter og en webshop, hvor alle AKG produkterne kan erhverves. Med en AKG rabatkode fra e-rabatkoder.dk kan du få lidt bedre lyd når du handler.

http://dk.akg.com/

Aktive AKG rabatkoder og tilbud

Ny AKG rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste AKG rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge AKG´s tilbudsside her:

Direkte link til AKG's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

AKG rabatkoder 2018

Om AKG

AKG blev stiftet i Vienna af Rudolf Goerike og Ernst Pless. Dette skete i 1947. Kun kort tid efter var AKG et af de største virksomheder indenfor specialiseringen af lyd. Og deres mikrofoner blev hurtigt taget i brug af radiostationer, teatre og jazzklubber.

Akg.com specialiserer sig i musikudstyr af høj kvalitet. AKG’s første varesortiment blev håndlavet på en fabrik af fem ansatte.

I 1949 kom AKG hovedtelefoner på markedet. Senere, i halvtredserne, fik AKG sit gennembrud med nye produkter, der indeholdte den nyeste teknologi.

I 2007 kunne AKG så fejre deres 60-års jubilæum. AKG har under hele virksomhedens eksistens altid fokuseret på fremtiden og ny teknologi. Virksomheden er i konstant udvikling og tilføjer hele tiden flere markeder til deres produkter rundt om i verden.

Sortiment

Akg.com tilbyder både artikler om ny teknologi, nye produkter og videoer med musiske indslag med AKG’s produkter. Derudover en webshop, hvor man kan købe AKG’s produkter.

Online Magasin

Under den ene fane på forsiden kan du klikke på ”Professionel audio solutions”. Her finder du en form for online magasin, hvor du kan holde dig opdateret omkring nye AKG produkter, se reklamevideoer, læse om AKG produkter og læse artikler omkring musikere, der bruger AKG lydudstyr.

Webshop

Den anden fane giver dig adgang til AKG’s webshop, hvor du kan købe forskellige typer hovedtelefoner, endda også med AKG rabatkode. Der er følgende faner på webshoppen:

Alle hovedtelefoner: Overskriften siger det hele – her kan du se alle AKG produkter, inklusiv AKG tilbud.

In-ear: Denne fane indeholder hovedtelefoner med tætsiddende ørepropper. Trods dens simple udformning, lover AKG, at lyden er af høj kvalitet. Der er hovedtelefoner i et væld af farver og et lille udvalg af forskellige varianter.

On-ear: Er du til de store ”hørebøffer”, finder du mange lækre varianter her. Du kan med garanti finde et par hovedtelefoner lige i din smag.

Over-ear: Vil du have høretelefoner, der omslutter hele øret, kan du finde en række modeller her. Alle hovedtelefoner har desuden enkelt og rent design, så de vil uden tvivl tiltrække de fleste.

On sale: AKG tilbud er en fast del af sortimentet. Her finder du udvalgte høretelefoner, der er sat betragteligt ned til endnu skarpere priser. AKG rabatkode sikrer, at du har råd til mere, og hvem kan modstå det?

Outlet: AKG skruer helt ned for priserne i deres outlet afdeling. Her kan du få AKG tilbud, du aldrig har turdet at drømme om. Du kan med AKG rabatkode spare op til 50% på udvalgte produkter. Disse produkter er dog restaurerede, hvilket skyldes den lave pris. Du har dog stadig 2 års garanti på produktet med AKG tilbud.

AKG rabatkode

Kan du lide at dyrke motion? Og mangler du et par kvalitets hovedtelefoner under motionen? Så gør brug af AKG rabatkode og nyd den gode lyd til lige så god pris. Uanset om du er til tætsiddende ørepropper eller store hovedtelefoner, så har AKG et stort udvalg og lokkende AKG tilbud. Leder du i stedet efter den perfekte gave til en teenager? Hvem vil ikke elske at kunne have adgang til kvalitetslyd hver gang man ville høre sin yndlingssang? Med AKG rabatkoder kan du købe kvalitetsprodukter til skarpe priser, der giver glæde, både for den, som giver gaven, og for den, der modtager.

Levering

Hos AKG er der gratis levering.

Retur og fortrydelsesret

AKG giver 30 dages returret. Sender man ordreren senest 21 dage efter leveringen kan man få beløbet for varen refunderet. Man skal dog betale for returneringen.

Kundeservice

Man kan kontakte AKG kundeservice ved at skrive en besked via deres hjemmeside.

Derudover kan man kontakte AKG på følgende telefonnummer: +4545998520.

Kundeservice kan modtage opkald mandag-fredag kl. 09:00-18:00.

Starter om