Butik RSS

AndSneaks rabatkode 2017

And Sneaks er en online webshop, som specialiserer sig i streetwear til dine fødder. De har masser af kendte (og mindre kendte) brands, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Kvaliteten er i top, og med et af vores And Sneaks tilbud oven i hatten, er prisen også helt i bund. Sortimentet skifter løbende, så du altid kan følge den nyeste sneakermode, eller finde noget der passer helt til din egen stil. Du finder din And Sneaks rabatkode her på siden.

http://www.andsneaks.com/

Aktive AndSneaks rabatkoder og tilbud

Ny AndSneaks rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste AndSneaks rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge AndSneaks´s tilbudsside her:

Direkte link til AndSneaks's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

AndSneaks rabatkoder 2017

Sneaks, løbesko og fashion

And Sneaks er en helt ny webshop, der udelukkende fokuserer på sneakers til både mænd og kvinder. Shoppen åbnede i 2014, da efterspørgslen på sneakers blev stor nok til at kunne holde sin egen specialbutik kørende.
Bagved And Sneaks arbejder et lille team med en stor lidenskab for fodtøj. Det betyder at deres service altid er af højeste kvalitet, og at sortimentet hele tiden er opdateret med de nyeste produkter. Med et And Sneaks tilbud kan du derfor friske op i garderoben, uden at det behøver gå hårdt ud over pengepungen, og uden at bekymre dig om kvaliteten. God service, god kvalitet og gode priser – dét er And Sneaks’ filosofi.

Sortiment

Hos And Sneaks er udvalget mere end bredt; er du til klassiske Stan Smith sneakers fra Adidas, eller mere til den nye løbesko i Roshe-serien fra Nike? Måske har du forelsket dig i en Limited Edition basketstøvle fra Puma, eller også vil du bare have et cleaning kit til dine særlige sneaks derhjemme på hylden. Klassikere, de nyeste tendenser eller praktisk og komfortabelt – uanset hvad du leder efter, kan du finde en And Sneaks rabatkode som passer til dig her. Du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev på hjemmesiden og få 5% rabat som et særligt And Sneaks tilbud.
Med masser af brands som fx Vans, Adidas, Asics, New Balance, Nike, Puma og Converse går du aldrig forgæves i shoppen. Og hvis du har en særlig sko i kikkerten, som du ikke ser i webshoppen, kan du altid kontakte teamet og bede dem om at bestille den hjem.

And Sneaks rabatkode

Med en And Sneaks rabatkode, har du mulighed for at opnå rabatter i webshoppen. Det betyder at du får mere for pengene, så sørg altid for at tjekke om der findes et aktivt And Sneaks tilbud her på siden, før du køber dine næste sneakers. Der er som regel frit valg i hele shoppen, så uanset hvad du bruger din And Sneaks rabatkode på, så er der penge at spare.
Det er muligt at få særtilbud på sko og tilbehør med koderne her på siden, som ikke vil være tilgængelige for andre kunder. Du får med andre ord et personligt And Sneaks tilbud, som du kan bruge til lige hvad du vil. Husk at disse tilbud ikke altid er de samme, så du kan med fordel kigge her på siden hver gang du besøger And Sneaks’ webshop.

Kom i gang med det samme, og find din første And Sneaks rabatkode i dag!

Levering

Hos And Sneaks er leveringen altid gratis med Post Danmark. Du vælger selv dit afhentningssted på hjemmesiden. Du kan også vælge at få din pakke bragt til døren mod et gebyr på 50 kr. (gratis ved bestillinger over 600 kr.)
Der er 1-2 dages leveringstid, så hvis du bestiller inden kl. 17 på en hverdag kan du allerede have varen i hånden næste dag.

Retur og reklamation

Der er gratis ombytning og returfragt. Hvis du fx har fået en forkert størrelse tilsendt og skoen klemmer på foden, kan du få den ombyttet helt uden at betale for returfragten. Hvis du vil sende din pakke retur, kan du følge vejledningen under ”Spørgsmål og svar”.

Kundeservice

Du kan kontakte And Sneaks på tlf. 31 38 80 82 ml. 9.30 – 17 på alle hverdage, eller på mail [email protected]. De vil altid forsøge at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.