Fri fragt : axel
4.48 (89.58%)
43 votes
Butik RSS

axel rabatkode 2017

Axel forhandler modetøj til modebevidste danske mænd via deres butik og webshop, hvor du kan finde diverse anerkendte mærker og trendbaserede styles. Brug en Axel rabatkode fra e-rabatkoder.dk næste gang du skal shoppe til manden du kender, eller manden du er, og spar lidt ekstra penge. Så er der måske plads til mere i kurven.

http://www.axel.dk/

Aktive axel rabatkoder og tilbud

Fri fragt : axel

Lige nu kan du få fri fragt når du handler hos axel - alt du skal gøre er at klikke videre til axels webshop og købe for min. 300 kr.... mere ››

 

Axel rabatkode 2017

Tøj for den modeinteresserede mand

Axel er en dansk modetøjskæde til mænd, der fører designertøj fra velkendte modehuse fra hele verden. Axel åbnede deres første butik i Århus i 1993 og har i dag en butik både i Århus og København, samt en online butik, der gør det let for stilbevidste mænd at erhverve high fashion. Med mærker som Calvin Klein, Lanvin og Paul Smith tilbyder Axel et varieret udvalg fra diverse modehuse.

Sortiment

Axel forhandler både danske og internationale modemærker for mænd, der godt kan lide at følge med tidens mode og trends og som samtidig er villig til at betale lidt ekstra for anerkendte brands i fornemme kvaliteter.

Axel forhandler alt fra jakkesæt til slips, manchetknapper, frakker og almindeligt hverdagstøj, så som bukser, t-shirts, undertøj og strikbluser.

New arrivals: Her finder du alle de nyeste Axel tilbud, så hvis du går meget op i at følge med tendenserne indenfor modeverdenen er dette et godt sted at starte.

Top styles: Denne kategori er en samling af de mest populære styles fra Axel. Det vil sige, de mest solgte produkter. Kategorien byder på en masse alsidige Axel tilbud af bedste kaliber.

Outlet: Alle de gode Axel tilbud er at finde i denne kategori, hvor du finder nedsatte produkter, produkter fra tidligere kollektioner og kampagnetilbud.

Brands A-Z: Med 43 forskellige mærker har Axel et bredt udvalg, der uden tvivl har noget at tilbyde de fleste mænd. Som en forsmag kan det fortælles at Axel bl.a. forhandler Ahler, Belstaff, Covert, Filippa K, Hugo Boss, J. Lindeberg, Kenzo, Lacoste, Moncler, Tiger of Sweden og Triwa.

Axel værdikode

Næste gang du vil handle online hos Axel kan du benytte en af denne sides rabatkoder for at sikre dig den bedste pris på dit ønskede produkt. En Axel rabatkode kunne fx lyde på fri fragt, en procentvis besparelse eller to for ens pris. Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller gå ind og synes godt om e-rabatkoders Facebookside og bliv hele tiden vil holde dig ajour med de seneste Axel rabatkoder og Axel tilbud.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med nedenstående kort, når du handler i Axels webshop. Husk desuden at benytte din Axel rabatkode, når du betaler.

  • Dankort
  • MasterCard
  • Visa
  • Maestro
  • American Express

Levering

Som kunde hos Axel er der altid levering uden omkostning, når du handler for over 300 kroner i Danmark. Handler du for under 300 kroner leveres pakken for 39 kroner med Post Danamark.

Axel leverer desuden til Norge, Sverige og Færøerne for 205 kroner samt til Grønland for 349 kroner. Det tager omkring 5-10 arbejdsdage, når du handler fra udlandet.

Der vil blive pålagt told og afgifter, hvis der handles uden for EU’s grænser.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Axel har du to ugers returret gældende fra den dag du modtager pakken, hvilket giver dig ret til at få dine penge retur, hvis varen returenes i god stand. Bemærk at kvitteringen skal sendes med, når du returnerer dine varer. Axel tilbyder desuden den ekstra service, at online ordrer også kan byttes i de fysiske butikker.

Kundeservice

Axel kan træffes i deres butik i Århus samt via telefon og e-mail, hvor de vil gøre deres bedste for at besvare de spørgsmål om alle Axel tilbuddene, handelsbetingelser mm.