10% rabat : Tandblegning
4.93 (98.59%)
35 votes
Butik RSS

BeconfiDent rabatkode 2018

BeconfiDent er webshoppen for dig som ønsker hvidere tænder og et flottere smil. Det er her du finder udstyr til tandblegning og andre skønheds- og plejeprodukter til tænderne. Det er både nemt, billigt og sikkert at benytte BeconfiDent’s produkter og du får altid 100% tilfredshedsgaranti, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds. Du finder din BeconfiDent rabatkode her på siden.

http://www.beconfident.dk/

Aktive BeconfiDent rabatkoder og tilbud

10% rabat : Tandblegning

Med denne BeconfiDent rabatkode får du hele 10% rabat når du bestiller do it yourself tandblegning.... mere ››

BeconfiDent rabatkode 2018

Smukke, sunde bisser

Hvis du, som mange andre danskere, synes at dine tænder kunne trænge til en kærlig behandling, så er det hos BeconfiDent du skal lede først. Mange vælger at gå til tandlægen for fx at få foretaget en tandblegning, men nu kan du få behandlingen hjem i din egen stue, uden at du behøver gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller resultat. Med et BeconfiDent tilbud finder du nemlig de samme produkter som tandlægen bruger, men til meget fordelagtige priser – ofte kun 10-15% af prisen på en tandlægeregning for selv samme procedure.
Du får kompetent og kyndig vejledning fra kundeserviceteamet, som inkluderer én af de mest anerkendte og respekterede specialister indenfor tandblegning og –udstyr; Dr. Martin Giniger.
Med over 50.000 tilfredse kunder, og en behandling som rent faktisk opnår den ønskede effekt, er det ikke svært at se hvorfor du altid får fuld tilfredshedsgaranti hos BeconfiDent. Alle produkter er gennemtestede og FDA-godkendte, så du er ikke i fare for at udøve skade på dine tænder. Skulle du alligevel ikke være tilfreds, så får du dine penge retur uden brok.
Du finder også masser af plejeprodukter hos BeconfiDent, så du kan forebygge misfarvninger og beholde dine flotte, hvide tænder i længere tid. Med et BeconfiDent tilbud får du smilet tilbage, så skynd dig ind og kig på mulighederne. Glem ikke at få en Beconfident rabatkode med her fra, inden du går i shoppen.

Behandlingen

Hos BeconfiDent holder de hvad de lover – et flottere og hvidere smil med sikker og garanteret effekt. Alle produkterne i webshoppen er af absolut højeste kvalitet, og er fremstillet i USA, hvor det strikse, statslige testinstitut FDA (Food and Drug Administration) har testet og godkendt dem. Med data fra over 20 års brug fra autoriserede tandlæger er du garanteret en 100% sikker og ufarlig behandling. Du er yderligere sikret sundere tænder med produkter til efterbehandling og forebyggelse med diverse plejeprodukter i shoppen – fx kan du få en gratis tandblegningspen, hvis du bestiller for over 300 kr., som et særligt BeconfiDent tilbud.
Formålet er ikke at tilbyde dig den billigste tandblegning, men den bedste og mest sikre tandblegning – der bliver fx ikke brugt peroxid til behandlingen, så din emalje og dit tandkød kommer ikke til at lide under billig produktion og mangel på kvalitetstestning.
Hvis du også er træt af at smile med lukket mund, skal du ikke længere vente på en løsning – vores BeconfiDent tilbud er lige noget for dig.

BeconfiDent rabatkode

En BeconfiDent rabatkode her fra siden vil give dig udvalgte rabatter på behandlinger og plejeprodukter i webshoppen. Ved at foretage behandlingen selv, i stedet for hos tandlægen, opnår du i forvejen store besparelser, og med en Beconfident rabatkode bliver fordelene endnu større. Selvom missionen ikke er at udbyde billige discountprodukter til den lavest mulige pris, får du alle fordelene fra en discountforretning med vores BeconfiDent tilbud – med kvalitetsstempel og vejledning oven i købet.
Det er altid nemt og simpelt at anvende vores koder; du skal bare finde den BeconfiDent rabatkode, som passer dit produktbehov bedst (måske et starterkit til begynderen?), og indtaste den inden du går til kassen. På den måde får du fratrukket en procentvis rabat fra dit køb, og opnår en endnu mere fantastisk pris end hos tandlægen. Disse BeconfiDent tilbud kan skifte fra uge til uge, så tjek regelmæssigt hvad vi kan tilbyde her på siden.

Levering

Hos BeconfiDent leverer de samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15. Al fragt er gratis i hele Danmark. Hvis du er bosat i udlandet skal du skrive til kundeservice, så får du udarbejdet et BeconfiDent tilbud inkl. fragt.

Retur og reklamation

Du får 14 dages fuld fortrydelses- og reklamationsret hos BeconfiDent. Hvis du vil returnere eller reklamere en vare skal du blot følge instruktionerne på hjemmesiden, eller kontakte kundeservice senest 14 dage efter du har fået varen.

Kundeservice

Du kan kontakte BeconfiDent og deres tandlæge på [email protected], og de vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Derudover kan du ringe på tlf. 29 70 88 00 alle hverdage mellem 12-16.

Starter om