3% rabat på lamper & tilbehør – Bekko.dk
4.53 (90.7%)
39 votes
Butik RSS

bekko rabatkode 2018

Siden opstarten i 2014 har Søren Skriver og Peter Gøggaard knoklet for at ekspedere Bekko’s stigende antal kunder. De bestræber sig på, at sælge lamper og belysning via deres danske online webshop, hvor fokus er på spændende nye produkter i høj kvalitet. De har løbende udvidet sortimentet og er nu oppe på mere end 400 forskellige produkter, men er ikke bange for at tage imod idéer til nye produkter, som de ikke allerede forhandler. Hos Bekko er det nemlig kunden der er i fokus og kunne kunden godt tænke sig et specifikt produkt, som de ikke sælger på nuværende tidspunkt, så vil de gøre alt for, at skaffe det. Bekko er meget miljøbevidste, hvilket kan ses ved deres deltagelse i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider, så vel som deres brug af miljøvenlig indpakning. Har du brug for ny belysning eller kvalitets lamper, så husk at bruge vores Bekko rabatkode eller Bekko tilbud, så du kan forkæle dig selv og dit hjem lidt ekstra.

https://www.bekko.dk/

Aktive bekko rabatkoder og tilbud

3% rabat på lamper & tilbehør – Bekko.dk

Brug denne rabatkode og få 3% rabat på alle dine varer hos Bekko.dk. Koden skal skrives i gavekort-feltet når du "checker" ud på vores webshop.... mere ››

Kategori:

Tags

1
https://www.bekko.dk/

Bekko.dk rabatkoder 2018

Om Bekko.dk

Grundet af vi råder over eget lager, kan vi levere 95% af vores produkter i løbet af 1-2 hverdage. Så står du og mangler lampen, kan vi med utrolig stor sandsynlighed levere.

Vores produkter

Vi sælger i dag disse brands på vores shop:
Astro Lighting, Artecnica, , BOSCH, Cewo, PHILIPS, Brilliant, CableCup,  Danlamp, DBS lys,  Desire CPH, Bang & Vejborg, DEFA, EGLO, Gejst, Hey There Hi,  I.DL, Illumin, INNERMOST, Lawa design, MEGAMAN, Nanoleaf, OSRAM, ,  PineApple , Schneider Electric, SG Armaturen, SIRIUSVITA, House Doctor, Wexim,  Dyberg Larsen, Performance in Lighting,  Himmee, Zipdesign og &BROS.

Hvis du er på udkig efter lamper/produkter som ikke fremgår af vores produktliste, så er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi via vores kontakter & netværk muligvis skaffe det du søger, og til en fornuftig pris vel og mærke. 

Prisergaranti

Alle vores produkter har prisgaranti, hvilket betyder at prisen på produktet altid sættes som branchens bedste eller laveste om man vil. Skulle du finde et tilsvarende produkt hos en af vores konkurrenter blandt danske web-shops, ja så matcher vi prisen.

Starter om