50% rabat : Bianco
5 (100%)
26 votes
Butik RSS

Bianco rabatkode 2017

Webshoppen Bianco.dk forhandler sko til både mænd og kvinder og har et stort udvalg af produkter, hvad end du skal til fest, på arbejde eller måske vandre rundt i en storby. Derudover sælger Bianco også accessories, herunder tasker, solbriller og smykker samt plejeprodukter til dine sko.
På e-rabatkoder kan du se alle aktuelle Bianco rabatkoder og Bianco tilbud, som kan benyttes i Biancos webshop.

http://www.bianco.dk/

Aktive Bianco rabatkoder og tilbud

50% rabat : Bianco

Lige nu kan du få op til 50 % rabat på udvalgte sko hos Bianco. OBS! Gælder kun udvalgte varer... mere ››

Kategori:

Tags , ,

 

Bianco rabatkoder 2017

Fra catwalk til fortovsmode

Bianco sko blev grundlagt i 1987 af René Piper Laursen med fokus på at blive verdens førende skokæde. Firmaet har siden da udviklet sig markant og er i dag en af de største og mest succesfulde kæder i Nordeuropa med 140 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland, Island og Mellemøsten.

Bianco sko stræber efter at skabe moderigtige, men samtidig billige sko i håbet om at gøre mode tilgængeligt for alle og ikke kun dem, der har råd til at betale en formue for det. Ifølge Bianco selv og CEO René Piper Laursen tager Bianco sko de seneste trends fra catwalken og forvandler dem til fortovets trends, forstået på den måde, at de hele tiden følger med tidens tendenser, men samtidig skaber billige sko.

Sortiment

Bianco sko sælger både herre- og damesko samt accessories og tilbehør til sko. Bianco forhandler udelukkende deres eget mærke, men har som det seneste nye arbejdet sammen med både Christiane Schaumburg-Müller og Camilla Pihl, hvilket der er kommet to unikke kollektioner ud af.

Til hende: I denne kategori finder du et bredt sortiment af sko til kvinder lige fra sneakers til stiletter, flade sko, støvler, ballerinaer, sandaler og pumps. Du kan under denne fane også finde tilbehør af tasker, smykker, bælter, solbriller og skoplejeprodukter, for at holde dine sko i pæn stand.

Til ham: I denne kategori finder du herresko bestående af ankelstøvler, vinterstøvler, sneakers og business sko. Derudover kan du desuden finde tasker, bælter, solbriller og skoplejeprodukter.

Nyeste: Under denne kategori finder du de nyeste produkter til både mænd og kvinder, der hyppigt udvides og opdateres ved hver sæson samt når der kommer nye kollektioner.

Sale: Under kategorien sale kan du finde en masse lækre produkter, der er nedsat. Så hold øje med denne for at score de gode Bianco tilbud.

Bianco værdikode

På e-rabatkoder.dk kan du finde alle de aktuelle og attraktive rabatkoder til Bianco. Så er du på udkig efter nye sko eller måske en nye taske? Så hold øje med siden her for at holde dig ajour med vores Bianco rabatkoder. Du kan også tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev eller like vores Facebookside. På den måde få du hurtigt besked hver gang der er en ny Bianco rabatkode og går dermed ikke glip af de gode Bianco tilbud.

Betalingsformer

Når du handler i Biancos webshop kan du benytte følgende betalingsformer:

  • Dankort
  • Visa
  • Maestro
  • MasterCard
  • Visa Electron
  • American Express

Levering

Når du handler hos Bianco er leveringen altid gratis uanset mængden og størrelsen af din bestilling. Leveringstiden forventes at være 1-3 arbejdsdage efter du har bestilt dine varer.

Retur og fortrydelsesret

Hos Bianco har du altid to ugers retur- og fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager bestillingen. Bemærk at du selv skal betale for returfragten, når du sender pakken retur. Du vil få udbetalt varens pris minus fragtomkostningerne på din konto, såfremt den tilbageleveres i samme stand som ved modtagelsen.

Kundeservice

Bianco kan kontaktes via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål til din ordre, deres produkter eller lignende.