Butik RSS

Billig Alu rabatkode 2018

Billig Alu tilbyder dæk og fælge af høj kvalitet men til gode billige priser. Hos Billig Alu finder du dæk, stålfælge og alufælge til onlinepriser. Du kan vælge selv at montere, eller du kan få Billig Alu til at hjælpe dig. Billig Alu har desuden et stor udvalg af demovare og brugte vare, hvor der er mange penge at spare.

http://www.billigalu.dk

Aktive Billig Alu rabatkoder og tilbud

Ny Billig Alu rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Billig Alu rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Billig Alu´s tilbudsside her:

Direkte link til Billig Alu's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.billigalu.dk

BilligAlu rabatkoder 2018

Hvad er Billig Alu?

Billig Alu sælger dæk, stålfælge og alufælge til de bedste og billigste priser. Billig Alu har, som de første i branchen, siden 2007 været tildelt E-mærket. Det er eHandelsfondens kvalitetsstempel af, at Billig Alu drives lovligt. Som kunde hos Billig Alu kan du derfor handle sikkert.

Billig Alu yder desuden 100 % pasningsgaranti. Det betyder, at de fælge og dæk, der vises passer til den bilmodel, du har valgt. Har du for eksempel valgt bilmodellen Opel, så garanterer Billig Alu at fælge og dæk passer.

På Billig Alu finder du først produkter, du ønsker at købe. Derefter beslutter du dig for, om du selv vil montere, eller om du ønsker at booke en montering. Ønsker du selv at montere, kan du finde en udførelig guide på Billig Alu. Du kan også vælge en billig montering gennem Billig Alu hos for eksempel Quickpot. På den måde sikrer Billig Alu, at du kan få monteret dine køb hurtigt, effekt og uden besvær.

Sortiment – Dæk og fælge til gode priser

Med Billig Alu tilbud kan du købe komplette hjul med både dæk og fælge til gode priser. Du kan også blot købe enten løse dæk eller løse fælge.

Billig Alu er lagerførende med et stort udvalg. Med Billig Alu tilbud kan du købe sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. De har dæk til både almindelige personbiler, varevogne og firehjulstrækkere. Billig Alu tilbud kan tilbyde kvalitetsdæk af blandt andet mærkerne Michelin, Goodyeat og Continental.

For alufælge og stålfælge tilbyder Billig Alu unik overfladegaranti. Det sikre mod lakskader og iring af overfladen. Desuden tilbyder de minimum 2 års overfladegaranti på alle deres fælge.

Med Billig Alu tilbud kan du også købe tilbehør. Der er alt fra møtrikker, ventiler til dæk og fælgrens. På den måde sikre du dig, at du ikke står og mangler noget, hvis du for eksempel selv ønsker at montere dine dæk og fælge.

På Billig Alu kan du desuden købe demovare og brugte vare. Demovare og brugte vare er for eksempel dæk, som andre kunder har sendt retur, dæk som har været udlånt, eller som har mindre kosmiske fejl. De er alle blevet testet og har 2 års reklamationsret. Du kan på den måde købe dæk til utrolig gode priser.

Billig Alu rabatkode

Trænger bilen til nye alufælge? Eller er det tid til nye sommerdæk? Vil du ikke gå på kompromis med hverken kvaliteten eller prisen? Så er Billig Alu rabatkode noget for dig. Med Billig Alu rabatkode kan du nemlig købe varer hos Billig Alu til fordelagtige priser. Hvor finder du så en Billig Alu rabatkode? På e-rabatkode.dk finder du altid de bedste rabatter med en Billig Alu rabatkode eller et Billig Alu tilbud, du ikke kan sige nej til. Med en Billig Alu rabatkode kan du købe kvalitets dæk og fælge til imponerende priser.

Levering

Billig Alu sender deres varer med fragtmand, DPD, GLS, Post Danmark eller egen fragtservice. På alle varer kan du se den forventede leveringstid.

Retur og fortrydelsesret

Ønsker du at fortryde et køb hos Billig Alu skal du udfylde en online formular på Billigalu.dk.

Kundeservice

Du kan kontakte Billig Alu på telefon: 70 204 888 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15. Eller du kan kontakt dem på e-mail: [email protected]

Starter om