10% rabat – Billigejakkesæt.dk
5 (100%)
40 votes
Butik RSS

billigejakkesæt.dk rabatkode 2017

Billigejakkesæt.dk er en online webshop, hvor du kan købe jakkesæt, skjorter, slips, butterflies, smokings, bælter mv. De sætter en ære i at tilbyde kvalitets produkter til den skarpeste pris mulig. Hornum og Lajer bestræber sig på, at gøre det så billigt som muligt for deres kunder, når de skal på jagt efter et nyt jakkesæt, og det er heller ikke mange steder, at du kan finde et jakkesæt til 795 kr. inklusiv fragt tur/retur og en skrædder, som kan lægge bukserne op hvis nødvendigt.

http://www.billigejakkesaet.dk

Aktive billigejakkesæt.dk rabatkoder og tilbud

10% rabat – Billigejakkesæt.dk

Er det tid til at forny din garderobe? Lige nu tilbyder billigejakkesæt.dk alt fra jakkesæt, habitter, smokings, skjorter samt tilbehør til nok Danmarks laveste priser. Og som om det ikke var godt ... mere ››

1

billigejakkesaet-web

Billigejakkesæt.dk rabatkoder 2017

Om virksomheden

Stifterne bag virksomheden, er de to iværksættere Niclas Hornum og Jesper Lajer, som gennem deres forretninger har rejst rundt i både Europa og udenfor Europa for at udforske kvalitet og design hos forskellige af de internationale leverandører. Ifølge stifterne, så sælger de kvalitets jakkesæt som er i samme kvalitetsmæssige kategori som bl.a. Bertoni, Jack & Jones og Selected, bare til en billigere pris. Det kan de tillade sig, på grund af deres tætte samarbejde med deres leverandører. Derfor er deres mission også, som de selv siger; ”at tilbyde danskerne kvalitets jakkesæt til en betydelig lavere pris, end den nuværende markedspris”.

Sortiment

Sortimentet er bredt og virksomheden tilbyder også andet end jakkesæt. I deres udvalg kan du blandt andet finde skjorter, butterflies, slips, bælter, smokings, lommeklude og blazere. Du kan finde masser forskellige flotte klassiske jakkesæt, men også flere udgaver af jakkesæt med for eksempel stilfulde striber, elegante snit og detaljer. Du finder også de mere ekstravagante jakkesæt, så som det ternede, men meget moderne og stilfulde jakkesæt, som passer perfekt til sommersæsonen. Ja, hos billigejakkesæt.dk kan du finde noget til enhver smag og anledning, og med vores Billige Jakkesæt rabatkode og Billige Jakkesæt tilbud, så får du det ikke billigere!

Billige Jakkesæt værdikode

Hos e-rabatkoder gør vi alt hvad vi kan for, at der altid er den nyeste nye Billige Jakkesæt rabatkode eller andre spændende Billige Jakkesæt tilbud til dig. Hvis du vil holde dig opdateret, så kan du like vores Facebook side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde vil du være blandt de første til at få besked, så snart vi har en nye Billige Jakkesæt tilbud eller en dugfrisk Billige Jakkesæt rabatkode til dig.

Levering

Billigejakkesæt.dk tilbyder levering i hele Danmark og fragten er inkluderet i prisen. Den normale leveringstid hedder 4-9 arbejdsdage, hvis de har varen på lager.

Retur og fortrydelsesret

Hos billigejakkesæt.dk har du 14 dages fuld fortrydelsesret. Disse 14 dage træder i kræft, fra det øjeblik du modtager pakken. Da det skal være så let og ubesværet som muligt, at bestille hos jakkesæt.dk, så tilbyder de samtidig, at betale returneringer af ordre, hvorfor der ingen risiko eller besvær er ved, at handle hos dem. Vil du returnere noget, så benytter du bare deres fortrydelsesformular på hjemmesiden.

Kundeservice

Billigejakkesæt.dk har en yderst kompetent og professionel support, som gør alt hvad de kan for, at yde den bedst mulige kundeservice. Har du spørgsmål eller problemer med en ordre, så kan du fange dem på e-mail: [email protected] eller på telefon: + 45 71 99 38 44.