Butik RSS

Bjørn Borg rabatkode 2017

Bjørn Borg er især kendt for deres undertøjskollektioner til mænd, der produceres i farverige mønstre med den velkendte Bjørn Borg stribe i kanten af underbuksen. Derudover forhandler modevirksomheden desuden sportstøj, tasker, sko, badetøj og strømper.
Find en af de attraktive Bjørn Borg rabatkoder her på e-rabatkoder.dk og benyt den i webshoppen, hvis du vil gøre et godt kup næste gang du handler Bjørn Borg.

http://www.bjornborg.com/dk

Aktive Bjørn Borg rabatkoder og tilbud

Ny Bjørn Borg rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Bjørn Borg rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Bjørn Borg´s tilbudsside her:

Direkte link til Bjørn Borg's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Bjørn Borg rabatkoder 2017

Den ultimative undertøjsproducent

Bjørn Borg er et svensk mode og livsstilsmærke, der primært har fokus på undertøj, men mærket producerer også produkter indenfor andre kategorier, herunder bl.a. sportstøj og parfumer.

Bjørn Borgs produkter er at finde i diverse supermarkeder og kædebutikker samt i deres webshop.

Bjørn Borg har med et sportsligt udtryk fået veletableret sig på markedet i og udenfor Sveriges grænser. Mærket er især velkendt og anerkendt blandt danskerne.

Sortiment

Bjørn Borg forhandler primært undertøj til både kvinder, mænd og børn. Produkterne er designet med fokus på et funktionelt og stilbevidst design, der gør undertøjet særligt populært. Foruden undertøj sælger Bjørn Borg også sportstøj til mænd og kvinder i farverige og trendy design.

Bjørn har ydermere en række kollektioner af parfume, sko, solbriller og tasker.

Nyheder: Find alle de nyeste Bjørn Borg tilbud og vær med på moden med de veldesignede trendy Bjørn Borg produkter dugfriske fra webshoppen.

Undertøj: Her findes det velkendte undertøj i flere forskellige modeller størrelser, designs, farver og mønstre, så der skulle være noget for en hver smag afhængig af om du er til det spraglede eller lidt mere neutrale look.

Sportstøj: En alsidig kategori med alt lige fra løbetights til sports-bh’er, t-shirts, toppe, trøjer, vindjakker og shorts. Der er noget til enhver årstid og formål.

Bjørn Borg rabatkode

Kunne du godt tænke dig et par af de smarte og populære Bjørn Borg underbukser, så kan du med en Bjørn Borg rabatkode i din besiddelse spare lidt på dit næste køb, hvor du måske kan få tre for tos pris, spare fragten eller lignende.

Skynd dig at få dig skrevet op til vores nyhedsbrev og like e-rabatkoders Facebookside, så vil du hele tiden være opdateret om Bjørn Borg rabatkoderne og de seneste nye Bjørn Borg tilbud.

Betalingsformer

Når du handler i Bjørn Borgs webshop kan du betale med nedenstående. Husk også at gøre brug af din Bjørn Borg rabatkode, når du betaler for dine varer.

  • Dankort
  • MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Bankoverførsel

Levering

Når du handler via Bjørn Borgs webshop indenfor EU og Danmark får du leveret dine varer gratis. Derudover har du mulighed for at returnere dine varer igen helt gratis, hvis du af forskellige årsager skulle fortryde dit køb. Leveringstiden er ca. 2-4 arbejdsdage.

Retur og fortrydelsesret

Som Bjørn Borg kunde har du en hel måneds returret gældende fra den dag du modtager pakken, hvilket betyder at du kan få dine penge tilbage indenfor den første måned såfremt varen sendes tilbage i samme tilstand som ved ankomsten. Bemærk at returnering er gratis.

Kundeservice

Bjørn Borg kan kontaktes per telefon fra mandag til fredag mellem 9-17. Du kan desuden sende en e-mail til Bjørn Borg på alle tider af døgnet, der vil blive forsøgt besvaret hurtigst muligt. Derudover har de også en kontaktformular via deres hjemmeside, hvor du kan rette henvendelser om Bjørn Borg tilbuddene, leveringsbetingelserne, brugen af Bjørn Borg rabatkoder mm.