Boligalamer – Spar på til 50%
4.42 (88.46%)
23 votes
Butik RSS

Boligalarmer.dk rabatkode 2018

På webshoppen boligalarmer.dk kan du købe alt inden for alarmer og overvågning. Udvalget på webshoppen er stort, og du har adgang til mange boligalarmer tilbud. Boligalarmer har et stort udvalg af tyverialarmer, alarmtilbehør, videoovervågning og meget mere.

http://www.boligalarmer.dk/

Aktive Boligalarmer.dk rabatkoder og tilbud

Boligalamer – Spar på til 50%

Du kan lige nu spare op til 50% rabat på produkter fra Boligalamer! Find fantastiske tilbud på pandelamper, bevægelsessensorer, temparatur sensor, backup batteri og meget mere.... mere ››

Kategori:

Tags

Boligalarmer.dk rabatkoder 2018

Boligalarmer kan sit håndværk

Boligalarmer.dk tilbyder personale, der er faguddannet inden for overvågning og alarmteknik. Benytter du dig af hjemmesiden, er du dermed altid garanteret god service med kompetente medarbejdere og eftertragtede boligalarmer tilbud.

Hos Boligalarmer har de god erfaring med alarmer, da de har specialiseret sig i netop alarmer og overvågning siden 2003.

Boligalarmer vægter den gode kundeservice højt og sikrer sig altid, at deres kunder føler sig trygge, når de bestiller nye alarmer eller overvågning.

Sortiment

Boligalarmer.dk har et bredt udvalg inden for alarmer og overvågning, og de mange kategorier på webshoppen understreger dette faktum. Boligalarm tilbud er også en fast del af sortimentet.

Tyverialarmer: Tyverialarmer kan findes hos Boligalarmer til både private hjem og erhverv. Alle tyverialarmer er uden abonnement. I stedet, kan alarmen sende dig en SMS, når alarmens sensorer aktiveres. Denne funktion giver mulighed for at reagere hurtigt på uvedkommende gæster, og sikrer tryghed hos din familie.

Alarmtilbehør: Et bredt udvalg af alarmtilbehør giver mulighed for at udvide dit alarmsystem. Uanset hvad du leder efter af tilbehør, findes det i denne kategori.

Røgalarmer: Den billige alarm er røgalarm. Den er dog en vigtig del af hjemmet. Du kan vælge mellem en almindelig røgalarm og/eller en røgdetektor.

Videoovervågning: Der leveres videoovervågning til private og virksomheder. Alle produkter er kvalitetssikrede. Med boligalarm rabatkode kan du f.eks. få et dag/nat kamera til en konkurrencedygtig pris, hvor du sparer flere tusinde kroner.

Tilbud: Du skal være hurtig, hvis du vil gøre et godt boligalarmer tilbud. Der er rift om dem! Boligalarm tilbud er desuden en fast del af webshoppen.

Boligalarmer rabatkoder

Føler du dig tryg i dit hjem? Alle mennesker har ret til at føle sig tryg i sit hjem. Erhverver du dig en alarm eller overvågning i dit hjem, vil du med garanti føle dig mere tryg.

Har du f.eks. en røgalarm? Hvis ikke, så få den hos Boligalarmer.dk, så du ikke skal ligge vågen om natten og være bekymret for, om du vågner, hvis der går ild i noget i dit hjem.

Har du videoovervågning af dit hjem? Hvis ikke, så kan også dette lette dig for mange bekymringer når du forlader hjemmet og ikke kan holde øje med hvem, der betræder din grund. Boligalarmer rabatkoder giver dig mulighed for ikke at skulle bruge alle dine penge på denne tryghedsskabelse, så du kan være fri for økonomiske kvaler bagefter købet. Med Boligalarmer tilbud er du garanteret den bedste pris og oveni får du god service.

En gratis app er også en del af et godt boligalarmer tilbud. Fra appen kan du betjene dine alarmer uanset hvor du befinder dig.

Levering

Levering hos Boligalarmer.dk er gratis hvis du køber for over 750 kr. Køber du for et mindre beløb, koster fragten 45 kr.

Retur og fortrydelsesret

Hos Boligalarmer har du 60 dages fortrydelsesret. Dette gælder efter den dag du modtager din pakke. Inden for disse dage skal du i øvrigt give besked om, at du ønsker at returnere varen.

Kundeservice

Kontakt Boligalarmer på følgende adresse:

Boligalarmer.dk ApS

Bassinbuen 4

4700 Næstved

Telefon: +45 70 23 99 66

Du kan også sende en e-mail til [email protected]

Starter om