Forår i luften hos BRANDOS.dk
4.9 (98%)
49 votes
Butik RSS

Brandos rabatkode 2018

Brandos er som en af Nordens førende skobutikker på nettet veletableret på markedet med et solidt sortiment af sko til kvinder, mænd og børn af en række forskellige brands.
Benyt dig af e-rabatkoders lækre Brandos rabatkoder og Brandos tilbud, når du køber sko online og få råd til at lægge et par ekstra sko i kurven.

http://www.brandos.dk/

Aktive Brandos rabatkoder og tilbud

Forår i luften hos BRANDOS.dk

Find de nyeste tilbud hos BRANDOS.dk... mere ››

Kategori:

Tags

2
http://www.brandos.dk/

Brandos rabatkoder 2018

Sko til enhver lejlighed

Brandos åbnede op for en ny verden af sko i år 2006, der gør det muligt at købe sko til enhver lejlighed på nettet. Med mange års erfaring har Brandos formået et etablere en succesfuld skobutik på nettet, er i dag er en del af Footway familien. Brandos kan tilbyde nogle af de bedste sko til lave priser, da de kun eksisterer som en netbutik og dermed slipper for at betale dyre mellemmænd.

Brandos ønsker med fokus på kundens diversitet at udbyde et varieret sortiment af sko til enhver personlig stil og lejlighed uanset om du er til et mere casual look med sneakers eller et sofistikeret look i høje hæle.

Sortiment

Brandos har et alsidigt sortiment af sko fra et utal af danske og internationale mærker. På hjemmesiden har du mulighed for at kategorisere din søgning i størrelse, titel og farve, hvilket forhåbentlig gør det nemmere, at finde frem til lige netop de sko, der passer dig.

Skotype: Her kan du kategorisere din søgning efter de forskellige skotyper, der findes blandt Brandos tilbud, herunder ballerinaer, gummistøvler, fritidssko, højhælede, elegant sko, boots, lavhælet, støvletter, støvler, sneakers, tøfler, sandaler, hjemmesko, sportssko og varmeforede sko.

Varemærker: Se alle de forskellige mærker blandt Brandos’ tilbud, der bl.a. tæller Adidas, Amust, Asics, Bjørn Borg, Bruno Premi, Calvin Klein, Camper, Crocs, Dixie, Dr Martens, Esprit, Ecco, Filippa K, Fred Perry, Gant, Havaianas, Ilse Jacobsen, Kat Von D, Lodi, Mavic, Nike, Osiris, Pavement, Reebok, Stella McCartney og Ted Baker.

Brandos rabatkode

Sko er i stigende grad blevet et modeobjekt og ikke kun en nødvendighed som en del af vores påklædning, når vi forlader vores hjem. Sko fås i alle former, farver, størrelser og udskejelser du kan forestille dig. Er du lige så vild med sko som Brandos? Så tag et kig i deres webshop og gør eventuelt brug af en Brandos rabatkode, der gør det lidt mere spændende at browse gennem mængden af Brandos tilbud. For tænk hvis du kunne få hele to par sko for et pars pris.

Følg os på Facebook og skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil have information om de nyeste Brandos rabatkoder og de lækre Brandos tilbud.

Betalingsformer

Betal med en af nedenstående muligheder hos Brandos. Husk også at indtaste din Brandos rabatkode, når du betaler for at få dine sko så billigt som muligt.

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Faktura – giver dig mulighed for at betale 14 dage efter du har bestilt

Levering

Med en fantastisk leveringsservice tilbyder Brandos altid gratis fragt og returnering med hurtig levering indenfor 1-4 hverdage. Det er da et Brandos tilbud, der gør shopping lidt mere attraktiv.

Retur og fortrydelsesret

Som Brandos kunde har du god tid til at tænke over dit købe med hele 30 dages returret. Det giver dig tid til at prøve skoene på hjemme med forskellige outfits. Skulle du mod al forventning fortryde dit køb kan du returnere dine sko helt omkostningsfrit.

Kundeservice

Kontakt Brandos på en af nedenstående måder:

Mails forsøges besvaret indenfor et døgn.

Starter om