10% Bubbleroom (100kr min) Rabatkode
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Bubbleroom rabatkode 2017

Bubbleroom er en webshop der forhandler tøj, sko og accessories til mænd og kvinder fra et hav af anerkendte mærker. Bubbleroom har et stort udvalg af produkter indenfor hverdagstøj, festtøj, modetøj og festtøj samt masser af sko til hver enkelt lejlighed. Derudover forhandler Bubbleroom også accessories i form af bl.a. tasker, hatte, smykker, ure, bælter og solbriller.
Her på e-rabatkoder kan du se alle aktuelle Bubbleroom rabatkoder og tilbud, som kan benyttes i Bubblerooms webshop.

http://www.bubbleroom.dk/

Aktive Bubbleroom rabatkoder og tilbud

10% Bubbleroom (100kr min) Rabatkode

Hos Bubbleroom tilbyder de 10% rabat til nye kunde første gang de køber på webshoppen. Shop lækre styles fra bl.a. Svea, Make Way og ONLY. Skynd dig ind på Bubbleroom.dk og få lidt mere for dine penge... mere ››

Kategori:

Tags

december 31, 2017

 

Bubbleroom rabatkoder 2017

Fra eksklusiv designermode til mainstream fashion

Bubbleroom blev grundlagt i 2005, hvor konceptet startede med at være en lille webshop, der solgte eksklusivt designertøj fra nogle af de største og mest anerkendte designere.

I 2007 skiftede Bubbleroom kurs, og udviklingen har siden da taget fart. I dag er Bubbleroom en af de større webshops, der forhandler et bredt sortiment af modetøj til mænd og kvinder.

Bubblerooms nye identitet bestående af den udvidede webshop, en blog og en vintageafdeling blev lanceret i år 2008. Senere hen i april 2009 blev den første udgave af Bubblerooms livsstilsmagasin udegivet (Bubbleroom Magazine).

Bubbleroom eksisterer udelukkende som en netbutik, hvorfor de har mulighed for at sænke priserne og derfor kan tilbyde nogle af de bedste.

 

Sortiment

Bubbleroom sælger tøj til mænd og kvinder bestående af et stort udvalg af tøj til diverse lejligheder, hvad end du skal til fest, i skole, på arbejde dyrke motion eller lignende. Bubbleroom har sælger desuden masser af sko passende til hver enkelt anledning samt accessories.

 

Tøj: I denne kategori finder du alt fra bukser, bluser, kjoler, jakker, leggins, overtøj, nattøj, badetøj, blazere, cardigans, sweatere, shorts, skjorter, nederdele og undertøj.

Sko: Her finder du sko til ethvert formål bestående af stilletter, sneakers, sandaler, støvler, flade sko og løbesko.

Accessories: Her finder du et alsidigt udvalg af tilbehør lige fra strømper, smykker, huer og vanter, hatte, midlertidige tatoveringer, hårpynt og meget mere.

Udsalg: Her finder du alle de gode Bubbleroom tilbud, hvilket bestemt er en kategori, der er værd at holde øje med. Brug en Bubbleroom rabatkode samtidig med og spar en masse penge.

Mærker: Under kategorien mærker findes en samlet oversigt over de mærker som Bubbleroom fører. Som et lille udpluk kan fx nævnes Billabong, Custommade, Desigual, Friss & Company, Gestuz, In Wear, Lollys Laundry, Rützou, UGG Australia, Soaked in Luxury, The Wardrobe og Tommy Hilfiger.

Bubbleroom rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du finde alle de aktuelle og attraktive Bubbleroom rabatkoder, der gør det lidt sjovere at shoppe på nettet. Med en Bubbleroom rabatkode kan der være gode penge at spare og du har mulighed for at se de nyeste Bubbleroom tilbud. Hold øje med siden her for at holde dig ajour med vores Bubbleroom rabatkode eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside. På den måde få du hurtigt besked hver gang der er en ny Bubbleroom rabatkode og går dermed ikke glip af de gode Bubbleroom tilbud.

Betalingsformer

Når du handler i Bubblerooms webshop kan du betale med følgende kort:

  • Visa
  • MasterCard

Levering

Når du bestiller noget hos Bubbleroom levereres din pakke med Post Danmark indenfor 3-9 arbejdsdage. Leveringsprisen er 39 kroner ved levering til et bestemt udleveringssted og 59 kroner, hvis du ønsker at få leveret pakken hjem til.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Bubbleroom har du to uger til at fortryde dit køb i og sende pakken retur, hvis du ønsker dine penge tilbage. Fragtomkostningerne er 45 kroner, når du leverer din pakke retur og den skal selvfølgelig returneres ubrugt og i samme tilstand som ved ankomsten.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til Bubblerooms produkter, bøvl med din bestilling eller lignende kan du kontakte deres kundeservice via telefon fra mandag til fredag mellem 12-17. Det er også muligt at sende en e-mail til deres kundeservice afdeling, hvis du hellere ønsker det.