8% rabat : Carefoot
4.92 (98.33%)
59 votes
Butik RSS

Carefoot rabatkode 2017

CareFoot er en online webshop, som specialiserer sig i fodplejeprodukter til voksne mænd og kvinder. Giv dine fødder den opmærksomhed de trænger til, med kvalitetsvarer til pleje og velvære. Du finder kun de bedste produkter hos CareFoot, og du er altid sikret de bedste priser med vores Carefoot tilbud. Hvis du trænger til at få forkælet dine fødder, skal du blot lede efter en CareFoot rabatkode her fra siden.

http://www.carefoot.dk/

Aktive Carefoot rabatkoder og tilbud

8% rabat : Carefoot

Eksklusiv Carefoot rabatkode der giver 8% rabat.... mere ››

1

Carefoot rabatkoder 2017

Smukke og sunde fødder

CareFoot er en webshop med fodplejeprodukter, som blev grundlagt i 2014. Formålet var at sætte fokus på en kropsdel, som mange mennesker har en tendens til at overse – nemlig fødderne. Uanset om du blot har lidt hård hud på hælene,sportsskader, medicinske problemer eller måske bare en trang til ekstra pleje, så finder du helt sikkert et CareFoot tilbud der passer til dig.
Kvaliteten er altid helt i top når du handler hos CareFoot; kun de bedste varer bliver udvalgt og solgt i webshoppen, som drives af en statsautoriseret fodterapeut, Birgitte Møgelmose. Hvis du har brug for vejledning eller et godt råd med på vejen, kan du altid kontakte det erfarne og engagerede team, som gladeligt deler af deres faglige viden. Det betyder at du altid er sikret den bedst mulige velvære med CareFoot’s produkter.

Sortiment

Hos CareFoot finder du udelukkende varer af høj kvalitet fra kendte og grundigt testede mærker. Med en CareFoot rabatkode er du også sikret de bedst mulige priser.
Hvis du har småskavanker som hård hud, tør hud eller svedlugt kan du passende se dig omkring i Allpressan’s produktserie, som specialiserer sig i håndkøbscremer til små og større problemer. De tilbyder også en særlig creme til diabetikere, som er særligt udsat for fodskader. Andre småskader som vabler eller ligtorne kan hurtigt rettes ud med de effektive og billige plastre fra Compeed.
Hvis du i stedet blot ønsker lidt ekstra fugtighed til fusserne kan du passende kigge igennem produkterne fra Cosborg eller Baby Foot. Leder du efter en god gaveidé kan du også se på de forskellige samlede løsninger fra Sæbeværkstedet, eller nogle af de mange andre CareFoot tilbud du finder på siden.

CareFoot rabatkode

Med en CareFoot rabatkode har du mulighed for at opnå udvalgte rabatter på hjemmesiden. Når du vil indløse dit CareFoot tilbud skal du blot handle på normal vis, og når du er færdig skal du blot kopiere koden her fra siden og indsætte den, hvor du bliver spurgt om du har en CareFoot rabatkode – herefter bliver rabatten trukket fra det samlede beløb. Nemt og simpelt.
Kom igang med det samme, og find din første CareFoot rabatkode i dag!

Levering

Hos CareFoot får du dag-til-dag levering, som betyder at du får varen leveret næste hverdag hvis du bestiller inden kl. 12. Alle ordrer over 399 kr. får gratis levering. Ordrer herunder bliver tillagt et fast gebyr på 35 kr.

Retur og reklamation

Du får 14 dages fortrydelsesret og 24 måneders reklamationsret hos CareFoot. Hvis du vil returnere eller reklamere en vare skal du blot følge instruktionerne på hjemmesiden, eller kontakte kundeservice.

Kundeservice

Du kan kontakte CareFoot på [email protected], og de vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 12 timer. Derudover kan du benytte kontaktformularen i nederste højre hjørne på hjemmesiden.