15% CarrieAlong Rabatkode
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

CarrieAlong rabatkode 2018

CarrieAlong forhandler tasker online bestående af et sortiment af tasker i høj kvalitet fra en af Danmarks ældste lædervare-kæder. Trods mange års erfaring formår brandet hele tiden af forny sig selv og sit sortiment, hvorfor du altid kan finde moderigtige tasker og kufferter i webshoppen.
Lyder det som noget for dig? Så læs lidt videre og snup din CarrieAlong rabatkode her på e-rabatkoder.dk og shop amok i webshoppen.

http://www.carriealong.dk

Aktive CarrieAlong rabatkoder og tilbud

15% CarrieAlong Rabatkode

Hos CarrieAlong finder du et stort udvalg af kufferter og unikke tasker online, som strækker sig over mange modeller, farver og størrelser - og lige nu kan du helt eksklusivt få 15% rabat på ALT på di... mere ››

Kategori:

Tags

december 31, 2018

10% Carriealong Rabatkode

Spar lige nu 10% hos Carrie Along med denne rabatkode! Brug knappen herunder til at aktivere din 10% rabatkode. CarrieAlong.dk er din online taske shop med det nyeste og bedste inden for tasker og ... mere ››

januar 4, 2019

carriealong-screen

CarrieAlong rabatkoder 2018

Taskeproducent med lang erfaring

CarrieAlong har eksisteret siden 1879 og har med de mere end 130 års erfaring formået at etablere end anerkendt taskekæde, der i dag måde sælger kvalitetstasker i deres butikker og via deres hjemmeside. Den dybe passion for tasker ses tydeligt i deres produkter, der i dag består af moderne tasker og kufferter af en udsøgt kvalitet og funktionelle karakterer.

Sortiment

Hos CarrieAlong kan du købe tasker online med udgangspunkt i de seneste tendenser indenfor tasker og kufferter. I webshoppen kan du finde et allround udvalg af rygsække, skoletasker, computertasker, kuffeter, håndtasker, crossover tasker, skuldertasker, selskabstasker og rejsetasker.

CarrieAlong forhandler ikke alene deres eget mærke, men også en række andre kvalitetsmærker.

Dametasker: Filtrer sortimentet af dametasker mellem pris, farve, varianter, mærker og populære produktserier for at finde frem til lige netop den taske du leder efter. CarrieAlong har et stort udvalg af dametasker bl.a. crossover tasker, crossbody tasker, håndtasker, mobiltasker, shopper tasker, skindtasker, weekendtasker og clutches.

Herretasker: Med et varieret udvalg af tasker online til herrer byder CarrieAlong på attachemapper, computertasker, lædertasker, mapper, dokumentmapper, skuldertasker og messenger tasker.

Kufferter: Mindre, mellem og større kufferter i forskellige farver tilpasset til kvinder, mænd, drenge og piger. Her kan du med sikkerhed finde en kuffert, der passer til dit behov. Hvad end du skal på en kort forretningsrejse eller en længere rejse til fjerne egne.

Carrie Along rabatkode

En taske er ikke bare en taske, men et modeobjekt der er med til reflektere din personlige stil, hvorfor du bør vælge din taske med omhu. Hos CarrieAlong finder du tasker til alle stilarter og formål uanset om du søger en kuffert til din lille datter, en crossover taske til at have med i byen eller en dokumentmappe til at have med ind på kontoret. Her på siden kan du finde en af e-rabatkoders CarrieAlong rabatkoder, der vil give dig gode besparelser på dit næste køb.

Klik forbi denne side med jævne mellemrum, hvis du er interesseret i en CarrieAlong rabatkode.

Betalingsformer

Som CarrieAlong kunde kan du betale med følgende betalingsmuligheder, hvis du har et CarrieAlong gavekort kan du selvfølgelig også betale med det. Gavekortet er gyldigt i 5 år.

  • Dankort
  • Visa/Visa Electron
  • Maestro og MasterCard
  • American Express
  • Forbrugsforeningen

Levering

CarrieAlong har dag til dag levering, hvilket betyder at pakken sendes samme dag som ordren modtages, hvis du bestiller henholdsvis inden klokken 11 (GLS) og inden klokken 13 (Post Danmark). En standardlevering koster 39 kroner og er gratis, når du shopper for mere end 498 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Ønsker du at returnere dine varer skal de sendes retur til adressen nedenfor indenfor 14 hverdage. Yderligere bedes du sende en mail til CarrieAlong og oplyse dem om returneringen.

Kundeservice

CarrieAlong findes på adressen Kattesundet 3, 5700 Svendborg, hvor du kan træffe personalet og få hjælp personligt. CarrieAlong kan desuden kontaktes via telefon og e-mail, der som udgangspunkt besvares indenfor et døgn på alle hverdage.

Starter om