Butik RSS

CBB mobil rabatkode 2018

CBB Mobil er et mobilselskab, som tilbyder deres kunder fordelagtige priser på mobilabonnementer. De er blevet til for at skabe mere glæde blandt folket, og har derfor ingen bindinger eller grimme overraskelser, når du tegner et abonnement hos dem. Få det hele lidt billigere med en CBB Mobil rabatkode. På e-rabatkoder finder du altid de nyeste og bedste CBB Mobil tilbud, som du kan bruge på dit næste køb.

https://www.cbb.dk

Aktive CBB mobil rabatkoder og tilbud

Ny CBB mobil rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste CBB mobil rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge CBB mobil´s tilbudsside her:

Direkte link til CBB mobil's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

CBB rabatkoder 2018

Priser alle har råd til

Benyt dig af et CBB Mobil tilbud, da priserne er skruet helt i bund for at alle kan være med. Du vil derfor ikke få nogen grim overraskelse, så snart din aftale træder i kraft. CBB Mobil lægger vægt på, at alle har råd til deres abonnementer.

De ser lyst på tilværelsen, og vil gerne viderebringe det til deres kunder. De vil derfor give dig det bedste grundlag for, at du kan få nogle fantastiske oplevelser. Det kan de netop gøre ved at tilbyde dig en pris, som du kun kan blive glad og fornøjet over.

CBB Mobil rabatkode

Hvis du bare ikke kan få nok af at surfe på nettet dagen lang og snakke i telefon uafbrudt, er et CCB Mobil tilbud lige, hvad du står og mangler. Hvis du også kan lide at være på Facebook dagen lang er en CBB Mobil rabatkode også lige, hvad du står og har brug for. For med et CBB Mobil tilbud og en CBB Mobil rabatkode kan du opnå større besparelser, end du har opnået i forvejen ved at skifte til CBB Mobil. Her hos e-rabatkoder.dk, kan du finde de nyeste tilbud og rabatkoder, som du kan anvende hos CBB. Hvis du ikke vil gå glip af en eneste CBB Mobil rabatkode eller tilbud, bør du straks tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så kan du være helt sikker på, at du ikke går glip af et eneste tilbud!

Talepakker

Et eksempel på et fordelagtigt CBB Mobil tilbud er talepakken med fri tale og 12 GB data til kun 149 DKK om måneden. Dermed kan du snakke uafbrudt uden at skulle bekymre dig om regningen! Derudover tilbyder CBB Mobil en længere række talepakker:

Basis: Denne pakke er til dig, som har et meget svingende forbrug. Her er der derfor intet abonnement, og du betaler kun for det data og de beskeder du har brugt samt den tid, du har talt. Det kan være en langt billigere løsning for dig, hvis ikke du er storforbruger af mobilens funktioner.

1 time + 500 MB: Med denne pakke kan du regelmæssigt ringe og benytte internettet, uden at skulle bekymre dig om regningen. Hvis ikke du bruger mobilen til at surfe på nettet hver gang, du har den i hånden, er denne pakke ideel til dig. Dette abonnement koster kun 49 DKK om måneden.

5 timer + 3 GB: Er du glad for at snakke i telefon, og kan du godt lide at benytte sociale medier og andre internet features? Så er denne pakke lige noget for dig, som kun kommer til at koste dig 79 DKK om måneden.

10 timer + 10 GB: Hvis du lidt for ofte griber fat i telefonen for at snakke eller surfe på nettet, vil denne pakke være anbefalelsesværdig for dig. For kun 98 DKK om måneden kan du få dette abonnement.

12 timer + 12 GB: Giver du heller et kald i stedet for en sms? Så er denne talepakke lige noget for dig, som dækker alle de opkald, du vil foretage dig i løbet af en måned. Samtidig giver pakken dig mulighed for at surfe næsten uafbrudt for kun 109 DKK om måneden.

Fri tale + 6 GB: Er du helt tosset med at snakke i telefon, og kan du slet ikke stoppe talestrømmen, når du først er gået i gang? Så er denne talepakke lige, hvad du skal have fingrene i. Den giver dig mulighed for at snakke lige så tosset du vil uden begrænsninger. Dette kan du få for kun 129 DKK om måneden.

Skynd dig at få del i de fantastiske CCB Mobil tilbud!

Kundeservice

Har du et vigtigt spørgsmål, kan du kontakte CBB Mobil via deres facebookside i tidsrummet 8-20 på alle hverdage. Derudover kan du ringe på tlf: 33 46 01 01 på alle hverdage i tidsrummet 08:30-16:00.  

Starter om