Udsalg – Cellbes 60% rabat
5 (100%)
55 votes
Butik RSS

Cellbes rabatkode 2018

Cellbes forhandler på deres webshop og flotte katalog, sæsonrelateret kollektioner. Du vil her finde mode til både mænd, kvinder, børn og teenagere med udvalg inden for tøj, sko, accessories, samt gardiner, tæpper, pynt, duge, belysning til dit hjem.

http://www.cellbes.dk/

Aktive Cellbes rabatkoder og tilbud

Udsalg – Cellbes 60% rabat

Lige nu er der op til 60% rabat hos Cellbes. Klik vis tilbud og så kommer du direkte ind på Cellbes store udsalg.... mere ››

8
http://www.cellbes.dk/

Cellbes rabatkoder 2018

Der var engang i sverige..

Cellbes er en virksomhed med mange år på bagen. I Sverige 1954 startede virksomheden op som en postordrevirksomhed, hvor den eneste vare var japansk lagenlærred. Det lyder ikke af meget, men det solgte godt, og gjorde, at virksomheden blev en af Sveriges førende postordrevirksomheder. Sortimentet blev udvidet løbende, og annoncerne kunne nu ses i dagblade og ugeblade indtil det i 1964 fik sit eget katalog. Bestillingerne fløj afsted, og i 2000 kunne man nu prale af 5000 bestillinger hver dag, ikke kun til Sverige, men til hele Norden, herunder Færøerne og Grønland. I dag har udvidelsen også nået Estland og Letland. Cellbes er siden 2004 blevet opkøbt af Haléns Postorder AB.

I dag indkøber Cellbes modevarer, og præsenterer udvalget på deres webshop eller katalog. Kataloget giver dig et indblik i sæsonens mode i form af kollektioner, og det vil være muligt for dig som kunde at bestille produkterne hjem fra kataloget eller over deres webshop. Da Cellbes er e-mærket, vil du som kunde altid have adgang til e-mærkets gratis ”Forbruger Hotline”, der giver dig en sikker og tryg handel, når du handler hos dem.

Sortiment

Vær en del af Cellbes sommerudsalg, hvor du kan spare op til 50% på udvalgte produkter både inden for kvinder, mænd, teenagere, børn, samt tilbehør til hjemmet. Alt du skal gøre er at lede efter de røde priser, da det er dem der gælder, men skynd dig, sommerudsalget gælder til og med d.21.07.15. E-rabatkoder.dk gør det muligt for dig at få sommerlige Cellbes rabatkoder, samt finde Cellbes tilbud, udsalg og prisbesparelser.

Forkæl dig selv, og driv din shoppelyst til nye horisonter. Du finder i kategorien ”Damer” udvalg inden for kjoler, underdele, overtøj, sportstøj, sko, accessories eller ventetøj til dig, der venter et nyt familiemedlem. Du vil også få et stort sortiment hos ”Herrer” med overdele, underdele, overtøj, sportstøj, badetøj, samt accessories til dig, der ønsker at tilføje lidt ekstra til din stil. Er det tid til fornyelse af BH’er, undertøj, strømper, badetøj, har ”Undertøj” både et udvalg af produkter til mænd og kvinder.

Puberteten og livets mange spørgsmål præger nok din hverdag, og det med stilen er måske heller ikke lige nemt. Cellbes hjælper dig på vej til den perfekte stil, og du kan under kategorien ”Børn og teenager” få et udvalg af overtøj, sko, accessories og festtøj. Hvis du er gavmild kan du måske også shoppe for dine mindre søskende.

Hvis du ikke kan få nok af sko, tasker, smykker eller tørklæder, har ”Sko og accessories” over 222 forskellige produkter til alle køn og aldre. Vil du ikke forkæle dig selv, men i stedet dit hjem, vil du i kategorien ”Hjemmet” få alt til din boligindretning. Du kan give din bolig dit personlige præg med Cellbes udvalgte produkter inden for puder, lamper, gardiner, pynt, dug.

”Tilbud” giver dig et overblik af de forskellige kollektioner, hvilket kan være alt lige fra smykker, havesæt, tasker, sportstøj, undertøj, men vigtigst af alt, gør det sjovere for dig at shoppe. Kan du ikke få nok af prisbesparelser, får du ved fanen ”Udsalg” samlet alle de røde priser, hvor du lige nu finder udsalg til op til 50%.

Cellbes rabatkode

Åben Cellbes katalog og find noget for enhver smag! Tøj, sko, accessories, tilbehør til hjemmet, alt hvad du netop mangler at glæde dig selv med. Hvis du synes dette lyder som rødglødende Cellbes tilbud, skal du gå ind på e-rabatkoder.dk, og få sommervarme Cellbes rabatkoder. Like Cellbes Facebookside, tilmeld dig kataloget, samt nyhedsbrevet, og hold dig opdateret på konkurrencer, prisbesparelser, og andet godt fra modens nyeste trends.

Betalingsformer

Hos Cellbes opretter du en konto, der giver dig mulighed for at købe modens nyeste trends på webshop eller katalog. Du kan betale med:

  • Konto
  • Faktura
  • Postopkrævning
  • Paypal
  • Betalingskort

Levering

Cellbes leverer kun til danske adresser, og leveringstiden for dette er 2 uger med en fragtafgift på 50 kr. Afhentningssted for din vare forekommer på dit lokale posthus

Retur og fortrydelsesret

Hos Cellbes har du 2 ugers fortrydelsesret fra den dag du modtager din vare. For at du kan få refunderet dine penge, skal varen være i original emballage, og produkter inden for hudpleje, makeup, hårpleje og parfumer returneres uåbnet. Det er vigtigt, at du vedhæfter returlabel, samt begrundelse for returnering.

Skulle det ske, at du modtager en defekt eller skadet vare, kan du benytte dig af din reklamationsret, og sende varen tilbage til Cellbes inden 2 uger. Du har derefter en reklamationsret på 2 år, som giver dig mulighed for at få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene refunderet. Her skal du også vedhæfte returlabel.

Kundeservice

Cellbes kundeservice giver dig svar på de fleste spørgsmål, men hvis du ikke skulle finde svar inde på deres website www.cellbes.dk, kan du kontakte dem på e-mail [email protected], som besvares inden 24 timer i hverdagen. Ønsker du svar med det samme er du velkommen til at ringe på tlf.: 70 20 42 05 alle hverdage fra kl.08:00-20:00 og lørdag-søndag kl.10:00-15:00.

Starter om