Butik RSS

cHosting rabatkode 2017

cHosting er en webhosting service, til dig som vil have et trygt og brugervenligt miljø til din hjemmeside, webhop, e-mail eller lignende. Her er ingen langsomme loadtider, og med 99,9% garanteret oppetid er der ingen ubehagelige overraskelser rundt om hjørnet. Hvis du vil have hurtig, nem, billig og stabil webhosting skal du ikke lede længere – få en cHosting rabatkode her på siden og kom i gang med det samme.

http://www.chosting.dk

Aktive cHosting rabatkoder og tilbud

Ny cHosting rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste cHosting rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge cHosting´s tilbudsside her:

Direkte link til cHosting's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

cHosting rabatkoder 2017

Solid og billig webhosting

cHosting blev grundlagt i 2011 med en mission om at tilbyde stabil webhosting på en nem og overskuelig måde. Idéen var at det skulle være let at overskue de forskellige løsninger og cHosting tilbud, som de stillede til rådighed, og derudfra vælge lige præcis den pakke som bedst passede til dit og din hjemmesides behov. I dag er filosofien den samme, og cHosting leverer fortsat kvalitetshosting til konkurrencedygtige priser, og med højt fokus på support og tilgængelighed.
Hos cHosting vælger du din pakke efter hvor meget trafik du har (eller forventer at få), hvor meget diskplads du ønsker, samt hvor mange domæner du har behov for. De har 6 forskellige pakker, så der er noget for ethvert behov – læs mere længere nede.
Hvis du er nybegynder og har spørgsmål, eller hvis det hele ser lidt uoverskueligt og svært ud, så fortvivl ikke – cHosting tilbyder hurtig, effektiv og hjælpsom support via deres hjemmeside.

Løsninger og services

Alle behov kan dækkes hos cHosting. Alt fra let besøgte hjemmesider til profesionelle webshops med tung trafik kan tilpasses til de individuelle pakker, og du får masser af services inkluderet. Fx er alle løsninger inklusiv services som gratis daglige backups med 1 måneds historik, tilpasning af PHP moduler, Litespeed webserver (40x hurtigere end Apache), ubegrænsede mail-adresser og meget mere.
Du finder pakker fra standardniveauet Bronze til kun 22 kr./md. og op til det professionelle Pro XV til 244 kr./md., som sikrer dig maksimal trafik og plads. Med Bronze- og Pro XV-pakken får du hhv. 5 og 15 GB diskplads, 50 og 200 GB trafik samt 2 og 10 domæner, så alt afhængigt af dit behov er du dækket ind med et cHosting tilbud. Hvis du er i tvivl om dit behov kan du starte med en Bronze og opgradere efterhånden som du bliver bekendt med din fornødenhed. Husk at du med en cHosting rabatkode kan spare på disse beløb.
Al administration af dit webhotel foregår via kontrolpanelet cPanel, som gør det nemt og fleksibelt for dig at lave ændringer til de nuværende løsninger.

cHosting rabatkode

Med en cHosting rabatkode kan du opnå besparelser når du køber webhosting. Du vælger selv om du vil betale månedligt, halv-årligt eller årligt til dit webhotel, og med vores cHosting tilbud vil rabatten blive fratrukket ved kassen. Du kan selv vælge hvilken af deres løsninger du vil indløse rabatten på, hvis ikke andet er angivet. En cHosting rabatkode med 10% rabat på et års Platin-abonnement vil fx spare dig for 72 kr., udover de 10% du i forvejen sparer ved at betale årligt. Det kan derfor godt betale sig at tjekke efter aktive koder, hvis du vil undgå at blive ramt for hårdt på pengepungen. Tjek de aktive cHosting tilbud her på siden, og hvis du finder noget du kan bruge, skal du blot kopiere koden her fra siden og indsætte den i webshoppen – måske kan du indløse din cHosting rabatkode allerede i dag, så skynd dig ind og kig.

Specifikationer

Der er naturligvis mange specifikationer, og mange forskellige pakker at vælge imellem. Du kan få et overblik over alle funktioner og specifikationer på fx statistik, e-mail og serverkonfiguration på cHosting.dk under ”Løsninger”.

Tilfredshedsgaranti

Ved cHosting får du 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, hvis du mod forventning ikke er tilfreds med din løsning. Alle vores cHosting tilbud er også omfattet af denne garanti. Hvis du vil læse mere om garantien, og de andre handelsbetingelser, kan du klikke forbi ”Betingelser” på hjemmesiden.

Kundeservice

cHosting kontaktes via formularen på deres hjemmeside eller på [email protected], og de vil vende tilbage hurtigst muligt.