Udsalg : kæmpe udsalg på Coolshop
4.57 (91.43%)
32 votes
Butik RSS

Coolshop rabatkode 2018

Coolshop er en online webshop med Danmarks største udvalg af spil og konsoller, legetøj, skønhed, elektronik, Hi-Fi, bolig, sport, gadgets. De lever af at levere underholdning, livstil, leg og ikke mindst oplevelser til danskerne. Det gør de med prisgaranti og gratis fragt, så hvis du skal ud og shoppe noget legetøj til ungerne, en ny parfume eller noget helt tredje, så husk at bruge en Coolshop rabatkode eller et Coolshop tilbud fra e-rabatkoder.dk næste gang du shopper!

https://www.coolshop.dk/

Aktive Coolshop rabatkoder og tilbud

Udsalg : kæmpe udsalg på Coolshop

Så er der kæmpe udsalg i gang på Coolshop. Skynd dig at gå ind og vælge mellem de mange tusind genstande, der er på tilbud lige nu.... mere ››

https://www.coolshop.dk/

Coolshop rabatkoder 2018

Om virksomheden

Du finder ikke noget sted med større udvalg af spil til konsol og PC end hos Coolshop. De tilbyder derudover også mange andre fede ting, så som deres online spillehal, forudbestilling af den næste udgave af dit yndlingsspil og meget mere. Coolshop er en virksomhed i vækst og har de seneste år udvidet, så de har butikker i Sverige, Norge, Finland og England. Grunden til den store succes ligger blandt andet hos deres medarbejdere, som er virksomhedens vigtigste ressource. Her gør de et stort arbejde for, at medarbejderne trives så godt som muligt, hvilket i sidste ende kan ses på kvaliteten af deres arbejde. En kvalitet, som hjalp dem med at vinde 3 priser til e-handelsprisen i 2010, hvor de blandt andet vandt prisen som Danmarks bedste e-handelsvirksomhed. Går vi endnu længere tilbage, så vandt Coolshop også prisen for bedste spilbutik til D3 messen i København i 2006 foran store butikskæder som Merlin, Game og EB Games.

Sortiment

Sortimentet hos Coolshop er utrolig bredt og kategorierne er opsat som følgende:

Spil & konsoller: Her finder du spil til de forskellige platforme, hvor udvalget er enormt. Om du har en PlayStation 4, Xbox One, PC eller Nintendo, så skal du nok finde det spil du leder efter. Genrerne er fordel under action, first person shooter, sport, racing, strategispil, simulation, roleplaying og fighting og det er også herinde, at du kan klikke dig ind på deres helt egen spillehal eller tradeshop.

Baby & legetøj: Her finder du diverse ting til dit barn eller din baby kategoriseret i afdelinger, hvor der blandt andet er tekstiler, babylegetøj, møbler, vogne, autostole og sikkerhed. Kvaliteten er i top og du finder også nogle af de mest anerkendte mærker som BabyDan, Bumbo, Elodie Details og SmartNOVA. Under legetøjsafdelingen finder du områder som biler og køretøjer, dukker og tilbehør, kreativt legetøj, skolestart, udendørs legetøj og meget, meget mere. Alt sammen fra anerkendte mærker som for eksempel LEGO, Playmobil, BRIO, Barbie og Wagalong.

Skønhed & accessories: Her er udvalget også stort til både mænd og kvinder og du kan finde både parfumer, hårplejeprodukter, makeup, hudpleje og kropspleje under skønhedsafdelingen. Med verdenskendte mærker som Armani, Chanel, Christian Dior, Gucci, Paco Rabanne og Clinique, bare for at nævne nogle stykker, så går du ikke galt i byen. Under accessories finder du også de mest trendy brands så som Carrera, Pieces, Triwa, Julie Sandlau og DyrbergKern. Med solbriller, tørklæder, tasker, ure, øreringe, armbånd, halskader og meget mere, er der nok at vælge i mellem.

Bolig & Have: Herunder kan du finde alt hvad du skal bruge til køkkenet, kontoret eller badeværelset. Søger du vaser, møbler, lamper eller opbevaring skal du heller ikke søge længere. Coolshop har alt hvad du skal bruge af elværktøj, havemaskiner, overvågning eller hoppeborge, for den sags skyld. Tag et kig i deres kæmpe univers.

Hi-Fi & elektronik: Her kan du finde al slags elektronik. Om det er en ny smartphone, computer, barbermaskine, højtaler eller mikrobølgeovn, så finder du det her. Sortimentet er bredt og kvaliteten er i top med mærker som Apple, Beats by Dre, Bose, Pioneer, Samsung og Sennheiser.

Sport & fritid: Under sport & fritid kan du finde udstyr til cykling, headsets til løbeturen, sports solbriller, ure, tøj, sko og meget andet.

Tøj: Her finder du et stort udvalg af populære tøjmærker så som Adidas, Carhartt, Fred Perry, Jack & Jones, Nike, Polo Ralph Lauren, Selected og Superdry. Sektionen er fordel i udvalgte kategorier, så om du leder efter shorts, skjorter, sko eller trøjer, for den sags skyld, så klikker du bare ind på det.

Coolshop værdikode

Vi gør alt hvad vi kan hos e-rabatkoder for, at I får den nyeste Coolshop rabatkode eller andre forskellige Coolshop tilbud, så I kan få mere for pengene, når I shopper online. Derfor anbefaler vi jer, at like vores Facebook og tilmelde jer vores nyhedsbrev – på den måde vil I være i blandt de første til at få besked, så snart at vi har en ny Coolshop rabatkode på siden eller et andet godt Coolshop tilbud.

Levering

Coolshop leverer alle ordrer med fri fragt, men uden omdeling. Hvis du er hjemme og gerne vil modtage pakken, så kan du tilkøbe den ydelse via hjemmesiden og under indkøbskurven i afsnittet der hedder ”forsendelsesmetode”.

Retur og fortrydelsesret

Hos Coolshop har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager ordren.

Kundeservice

Coolshops kundeservice er klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle som helst spørgsmål. De kan fanges på 89 93 99 10 fra mandag-fredag mellem 09.00-12.00. Hvis ikke det tidspunkt passer dig, kan du starte en chat med deres servicemedarbejdere fra mandag-torsdag mellem 09.00-17.00 og fredag mellem 09.00-16.00 eller sende en mail direkte til dem på [email protected]

Starter om