Crazy-priser – Fantastiske priser spar 30%
4.78 (95.65%)
44 votes
Butik RSS

Crazypriser.dk rabatkode 2018

Crazy Priser forhandler mobil tilbehør via deres hjemmeside, hvor du let kan finde rundt i deres sortiment af de forskellige mærker og modeller. Mangler du et nyt cover eller et par lækre høretelefoner, så kan du helt sikkert finde det på deres side. Vil du have det endnu billigere, så kan du benytte en Crazy Priser rabatkode eller et Crazy Priser tilbud lige her fra e-rabatkoder. Vi har altid de nyeste og bedste rabatkoder til dig.

http://www.crazy-priser.dk

Aktive Crazypriser.dk rabatkoder og tilbud

Crazy-priser – Fantastiske priser spar 30%

Spar lige nu op til 30% på udvalgte produkter fra Crazy-priser. Find fantastiske priser på cover til mobilen, tabletten og meget mere.... mere ››

Kategori:

Tags

 
http://www.crazy-priser.dk

2015-03-23_13-01-28

crazy-priser.dk rabatkode 2018

Mobil tilbehør i et organiseret set up

Crazy Priser blev grundlagt på baggrund af det uendeligt store og overskuelige accessories mobilmarked, der ofte gør diverse forhandleres hjemmeside svære at overskue. Derfor satte Crazy priser sig for at opbygge en overskuelig hjemmeside, hvor deres kunder nemt kan browse i mellem de forskellige produkter og finde frem til det mobil tilbehør de søger. Hjemmesidens design er simpelt men velovervejet, hvilket er hele byggestenen bag Crazy priser, der desuden som navnet afslører fokuserer på at have så lave priser i webshoppen som muligt.

Sortiment

Crazy Priser har et stort sortiment af mobil tilbehør til de mest anerkendte og brugte mobiltelefoner. Hjemmesiden er bygget simpelt op, så du finder tilbehør fra hvert enkelt fabrikant under sin egen kategori.

Apple: Som en af de mest købte telefoner har Crazy Priser også valgt at have et solidt udvalg af mobil tilbehør til Apple mobiler og tablet, hvor du bl.a. kan købe mobil covers, punge, tasker og holdere til din telefon.

Samsung: Her kan du finde alt, hvad du nogensinde har drømt om af gadgets og tilbehør til din Samsung telefon. Du kan fx købe opladere, cykelholder til smartphones, mobil covers, panserglas, flip cases og headsets.

HTC: Med et lidt mindre sortiment af mobil tilbehør til HTC telefoner findes der headsets, mobil covers, holdere til cykel og bil samt en vandtæt bæltetaske og opladerstik til en bil.

Nokia: Her kan du finde tilbehør til de forskellige Nokia Lumia modeller, som er den eneste model fra Nokia familien Crazy Priser udbyder produkter fra.

Sony: Sortimentet af mobil tilbehøret til Sony telefonerne er også lidt mindre med et udvalg af mobil covers, cases, headsets og holdere til mobilerne.

Crazy Priser rabatkode

Crazy Priser tilbyder en jungle af mobil tilbehør til diverse smartphones, der findes på markedet, hvorfor det kan være et godt sted at starte, hvis du fx står og mangler et nyt cover, et headset, en holder til mobilen til når du skal på ferie eller lignende. Og med en Crazy Priser rabatkode har du endda mulighed for at spare endnu mere på de i forvejen lave priser blandt Crazy Priser tilbuddene.

Tune in på siden her, snup ind rabatkode og shop amok hos Crazy Priser med en af vores attraktive Crazy Priser rabatkoder.

Betalingsformer

I Crazy Priser webshoppen kan du benytte betalingsformerne listet nedenfor.

  • Dankort
  • Visa Electron
  • Visa
  • MasterCard

Levering

Crazy Priser leverer din pakke indenfor 1-3 dage via Post Danmark kvit og frit eller for 35 kroner, hvis du ønsker at tracke din pakke.

Retur og fortrydelsesret

Hos Crazy Priser har du altid to ugers returret når du køber mobil tilbehør i webshoppen. Så hvis du alligevel ikke har lyst til at beholde dine produkter kan du sende dem retur, for egen regning, indenfor 14 dage.

Kundeservice

Crazy Priser modtager henvendelser via telefon og e-mail på alle hverdage, hvor de vil forsøge at besvare dine spørgsmål på bedste vis.

Starter om