CTI Party – Spar 7% ved køb over 100kr.
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

CTI Party rabatkode 2017

Besøg CTI Party og find alt hvad du skal bruge til festen eller den store dag.

http://www.ctiparty.dk

Aktive CTI Party rabatkoder og tilbud

CTI Party – Spar 7% ved køb over 100kr.

Hos CTI Party kan du lige nu spare op til 7% hvis du køber over 100kr. Find alt hvad du skal bruge til din næste fest hos CTI Party.... mere ››

Kategori:

Tags

december 31, 2017

 
http://www.ctiparty.dk

CTI Party rabatkoder 2017

Butikken

CTI Party er Danmarks største med alt i festartikler til Bryllup, Konfirmation, Barnedåb, Fødselsdagsfest for både store og små.
Med over 6500 produkter i servietter, duge, lys, bordpynt, og alt andet sjovt er det her du laver festen sådan at dine gæster vil elske dig for det

Sortiment

Hos CTI Party har vi forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt, at finde netop det du har brug for til den store dag. Vælger du eksempelvis menupunktet “Bryllup” finder du en lang række punkter, som gerne skulle dække alle ting der bør overvejes, også dem der ofte glemmes.

Levering

Bestilles din ordre inden klokken 13, bestræber vi os på at levere din bestilling dagen efter. Skulle der opstå problemer med din bestilling, og leveringstiden overstiger 4 dage, får du som plaster på såret, et gavekort på 20% af din ordres størrelse (eksklusiv rabat, gebyr og fragt)

Køb mere – Spar mere.

Hos CTI Party vil vi gerne belønne dig hvis du køber mere. Derfor har vi følgende rabatter som du kan opnå når du handler hos os.

Køb for over kr. 300,- og få 2% rabat

Køb for over kr. 500,- og få 5% rabat

Køb for over kr. 800,- og få 7% rabat

Køb for over kr. 1000,- og få 9% rabat

 

Starter om