Butik RSS

Daniel Wellington rabatkode 2018

Unikke ure med et elegant tidsløst design. Daniel Wellington specialisere sig i ure, og kendetegnet for virksomhedens kollektioner er NATO-remme, som alle kan udskiftes. Dermed kan du nemt personificere dit ur. Skal du have nyt ur? Så brug en af e-rabatkoders unikke Daniel Wellington rabatkoder og spar penge på de lækre designvarer.

https://www.danielwellington.com/dk/

Aktive Daniel Wellington rabatkoder og tilbud

Ny Daniel Wellington rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Daniel Wellington rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Daniel Wellington´s tilbudsside her:

Direkte link til Daniel Wellington's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://www.danielwellington.com/dk/

Daniel Wellington rabatkoder 2018

Helt fra de Britiske øer

Omme på den anden side af jorden på de britiske øer mødes Daniel Wellington og Filip Tysander hinanden. Filip synes at Daniel er spændende, inspirerende, fornem men også meget afslappet. Hans signatur var gamle patinerede NATO-urremme, som var med til at sende et billede af tidsløs elegance.

Filip fik en ny ven og grundlaget til ideen om en forretning bygget op omkring disse ure. Stilen måtte gerne passe ind i preppy-stilen, hvor Filip så et marked.

Sortiment

Designet er udarbejdet ud fra tesen om rene linjer, ikke for mange funktioner, og hvad det matcher godt sammen med de klassiske NATO-remme, der indeholder så mange forskellige farver og mønstre. Selve uret er helt rundt, smalt og raffineret – minimalistisk på den helt rigtige måde.

Der findes på en kollektion til herre og en til dame – bege designet ud fra disse retningslinjer. NATO-remmene, som jo oprindelig var noget det britiske søværn brugte, er skabt med den stærke forbindelse til inspirationen, nemlig de britiske øer og den meget karakteristiske Daniel Wellington.

Daniel Wellington værdikode

Om du er typen der går med jakkesæt, er strandløven i bar overkrop, dyrker sport eller andet, vil du altid kunne finde et ur i Daniel Wellington-serien som vil passe til dig.

Der er rig mulighed for at style og skifte imellem de forskellige remme, så det kan føles som om du har et nyt ur på hver dag. Med en Daniel Wellington rabatkode kan du nu få råd til luksus og en ekstra lækkerhed. Hvorfor ikke gøre noget godt for din stil? Vi lover her på e-rabatkoder altid at have de bedste tilbud klar til dig.

Betaling

Du har mulighed for at betale med kreditkort, faktura eller kontant ved levering gennem Daniel Wellington. Følgende kreditkort gælder:

  • Visa
  • Mastercard

Når du vælger faktura kan du vælge først at betale indenfor 14 dage.

Levering

Det er lige meget hvor du bor – Daniel Wellington sender til hele verden. Forsendelsen koster ikke noget og du i Danmark forvente at modtage dit nye ur indenfor 3-5 hverdage. Du kan også vælge ekspres levering, men der er så til gengæld et lille fragtgebyr på.

Retur og fortrydelsesret

Hos Daniel Wellington får du 14 dages returret hvis du mod forventning ikke bliver glad for dit ur og tilbehør. På hjemmesiden er der en udførlig forklaring på hvordan du helst skal sende dine varer tilbage, da det er meget vigtigt for virksomheden at varerne ikke går i stykker under transport. Du betaler selv for forsendelse, men du får selvfølgelig hele beløbet for dine varer tilbagebetalt.

Kundeservice

Som kunde beder Daniel Wellington dig om at tjekke FAQ siden først, hvis du har spørgsmål til produkter eller en ordre. Skulle du ikke kunne finde svar her har telefonerne åbne 08.00 – 17.00 mandag til fredag. Du kan ligeledes kontakte dem pr. e-mail.

Starter om