Butik RSS

Dansmoke rabatkode 2018

Dansmoke er en af de største udbydere af elektroniske cigaretter, også kaldet e-cigaretter, i Europa. De sælger foruden selve e-cigaretterne også forskellige smagsvarianter samt tilbehør til de elektroniske cigaretter såsom batterier og opladere.
E-rabatkoder har alle de nyeste Dansmoke rabatkoder, som du kan benytte på deres hjemmeside.

http://www.dansmoke.dk

Aktive Dansmoke rabatkoder og tilbud

Ny Dansmoke rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Dansmoke rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Dansmoke´s tilbudsside her:

Direkte link til Dansmoke's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.dansmoke.dk

Dansmoke rabatkoder 2018

Det sundere, tobaksfrie alternativ

Dansmoke er et dansk firma beliggende i Storbritannien på grund af de danske nikotinregler. Virksomheden forhandler elektroniske cigaretter mm. fra deres eget mærke og alle produkter lever op til de nødvendige krav og regler gældende på området.

Dansmoke ønsker at uafhængigøre deres kunder fra rygeloven og har dermed fabrikeret en e-cigaret, der ikke kun gør det nemt at ryge, men samtidig giver dig mulighed for at ryge næsten overalt. På den måde får du som ryger en større frihed, hvilket er præcis hvad Dansmoke ønsker for sine kunder. Derudover er det også Dansmokes mission at fremme rygestop eller som minimum sænke forbrugerens indtag af tobak, hvilket man må sige lykkes fint med de mange forskellige smagsvarianter og muligheder for at sammensætte lige præcis det kit, der passer til dig.

Sortiment

Dansmoke tilbyder en bred vifte af produkter indenfor elektroniske cigaretter, så du kan sammensætte den perfekte kombination tilpasset dine behov. Alle Dansmokes produkter er desuden godkendte og overtræder ingen EU-standarder, så bare rolig, der er ingen fare på færre.

Startpakke: Her finder du to forskellige variationer af Dansmokes startpakker foruden den bedste e-cigaret indeholdende alt hvad du behøver for at komme i gang med en elektronisk cigaret.

Produkter: Under denne kategori kan du finde alle de produkter Dansmoke udbyder, herunder startsæt, elektroniske cigaretter, smagsvarianter, opladere og batterier til din elektronisk cigaret.

Leveringsservice: Her har du mulighed for at tilmelde dig Dansmokes leveringsservice, der består af en nye forsendelse af tilbehør hver fjerde uge.

Dansmoke rabatkode

Forsøger du at kvitte smøgerne eller har du bare lyst til at eksperimentere med en elektronisk cigaret og er du derfor på udkig efter den bedste e-cigaret? Så gør vores Dansmoke rabatkode det nu endnu sjovere at handle i deres webshop, da du har mulighed for at spare en masse penge på dit køb. Så hold godt øje med siden her eller tilmeld e-rabatkoder.dk’s nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så er du sikker på ikke at gå glip at de gode Dansmoke tilbud.

Betalingsformer

Når du handler på Dansmokes hjemmeside kan du betale med de mest almindelige kreditkort. Din Dansmoke rabatkode indtastes, når du er i gang med betalingsprocessen.

Levering

Dansmoke leverer som udgangspunkt din pakke indenfor 5-8 arbejdsdage med Post Danmark. Har du endnu ikke modtaget din pakke efter 10 dage anbefales det, at du kontakter kundeservice.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Dansmoke har du to ugers retur- og fortrydelsesret, hvor du kan få dine penge tilbage, såfremt du sender varerne tilbage ubrugt og i samme stand som ved ankomsten. Er du tilmeldt Dansmokes leveringsservice abonnement skal du opsige det to uger inden den kommende levering.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til Dansmokes produkter kan du kontakte dem via telefon på alle hverdage mellem 8-14 eller gennem deres chat mellem klokken 10-16. Alternativt kan du sende en e-mail med din forespørgsel, så hjælper deres kundeservice med besvare dit spørgsmål og guide dig til det bedste Dansmoke tilbud.

Starter om