Butik RSS

Dealicious rabatkode 2018

På webshoppen Dealicious finder du gode tilbud inden for rejser, beauty, parfumer, smykker, ure og meget mere. Der er et bredt udvalg af varer til både kvinder og mænd, og med Dealicious rabatkoder er der garanti for at få varer til favorable priser. Hos Dealicious kan du blandt andet finde kendte og ukendte parfumer, smykker til fest og hverdag, moderigtige solbriller og endda din næste rejse.

http://www.dealicious.dk

Aktive Dealicious rabatkoder og tilbud

Ny Dealicious rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Dealicious rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Dealicious´s tilbudsside her:

Direkte link til Dealicious's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.dealicious.dk

Dealicious rabatkoder 2018

Dealicious og den gode deal

Det var ønsket om at sælge fashionable varer til fantastiske priser, der var idéen bag skabelsen af Dealicious. Webshoppens navn understreger da også dette, idet ”deal” er webshoppens udgangspunkt. Hos Dealicious kan du nemlig købe Dagens deal i et begrænset tidsrum. Dernæst er webshoppens navn en kreativ udgave af ordet ”delicious”, som referer til webshoppens ”lækre”, eftertragtede varer og gode tilbud. Og eftertragtet, det er webshoppen, der forhandler både velkendte, etablerede brands, og ukendte, som blot er ved at skabe sig et kendt brand. ”Luxury for less” er webshoppens slogan, og Dealicious holder hvad de lover, idet de kun forhandler varerne på nettet, og derfor kan friste kunderne med Dagens deal og altid gode tilbud.

Sortiment

Dealicious forhandler næsten alt inden for Deals, rejser, beauty, smykker og solbriller. Dealicious forhandler et væld af kendte mærker, indenfor alle kategorier, og sikrer sig dermed, at du går hjem med lige det du leder efter.

Deals: Under fanen deals finder du et eksklusivt udpluk af varer eller pakkeløsninger, hvor prisen i et begrænset tidsrum er sat ned til ekstra fristende.  

Rejser: I denne kategori tilbyder Dealicious rejser til Berlin, Budapest, Milano, Hamburg og mange flere lande, inklusiv byer i Danmark. Der er et stort udvalg af værdibevis og pakkeløsninger med overraskende gode tilbud.

Beauty: Beauty afdelingen tilbyder alt indenfor kosmetik og hudpleje. Så uanset om du leder efter makeup eller en god fod- eller ansigtspleje, er der rig mulighed for lidt forkælelse.

Parfume: De fleste kan lide at dufte godt, men hvordan man vil dufte, er individuelt. Derfor er der også rigtig god mulighed for at finde lige netop den duft du kan lide under parfumer.

Smykker: Her finder du smykker til kvinder, og få unisex modeller. Der er både klassiske og detaljerige smykker, så uanset om du er til tidsløse smykker eller kan lide at skille dig ud, så kan du med rette dykke ned i Dealicious’ store udvalg af smykker.  

Ure: I denne kategori finder du både dame- og herreure. Der er ure i mange forskellige farver og materialer.

Solbriller: Solbriller kan man sjældent få for mange af, og kunne du tænke dig et nyt par til den kommende ferie, så tag et kig på det flotte udvalg af solbriller, der bare venter på at blive taget i brug.

Dealicious rabatkode

Er du på udkig efter gode tilbud til en gave til din veninde, moster, søster, onkel eller lign.? Så har du flere måder, hvorpå du kan opnå rabat. Du kan trykke på de respektive faner og opleve at en stor del af varernes pris er sat ned. Dealicious rabatkoder overbeviser dig om, at du er kommet til den rette webshop. Gode tilbud er en fast del af sortimentet. Ydermere, kan du under fanen deals finde det sted, der er 100% dedikeret til gode deals. Her finder du dagens deal – hver dag. Man skal dog være hurtig, hvis man vil have fat i de eftertragtede deals, idet alle tilbud udløber efter et givent tidsrum.

Levering

Dealicious tilbyder gratis levering ved køb for over 499 kr. Ved køb for et mindre beløb, koster leveringen 29 kr.

Retur og Fortrydelsesret

Hos Dealicious træder fortrydelsesretten i kraft, når du har betalt for tilbuddet. Fortrydelsesretten gælder hos Dealicious i 14 dage.

Du skal sende pakken tilbage senest 14 dage efter, at du har fortrudt din bestilling. Du skal betale for fragten ved returneringen og du har ansvaret for, at varen er i den stand, som den var i, da du modtog den.

Kundeservice

Har du spørgsmål, så kan du sende Dealicious en besked under fanen kundeservice nederst på hjemmesiden.

Adresse:

Dealicious I/S

Skindergade 15

1159 København K

Starter om