Butik RSS

Dekoria rabatkode 2018

Gardiner, foldegardiner, sengetæpper, betræk, puder, borddug, hynder og meget mere finder du på webshoppen Dekoria, som gør det muligt for dig at indrette din stue, soveværelse, køkken eller børneværelse lige som det passer dig. Du kan her på siden se alle de aktuelle Dekoria rabatkoder, og holde dig opdateret på det nyeste inden for indretning, tekstiler, og Dekoria tilbud på www.dekoria.dk.

http://www.dekoria.dk

Aktive Dekoria rabatkoder og tilbud

Ny Dekoria rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Dekoria rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Dekoria´s tilbudsside her:

Direkte link til Dekoria's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.dekoria.dk

Dekoria rabatkoder 2018

Indretning i din smag

Dekoria er Europas største systue, der i 18 år har produceret tekstiler til privaten, hoteller og restauranter. Med højteknologi og computerstyrede maskiner bliver de forskellige produkter fremstillet på én af Europas største tekstilfabrikker, hvor Dekorias 150 professionelle og kvalificerede medarbejder sørger for produkter af højkvalitet, samt hurtig levering.

Med gratis stofprøver, gør Dekoria det muligt for dig at indrette dit hjem i ro og mag. Du vil finde et stort udvalg inden for persienner, foldegardiner, matchende puder, sengetæpper, alt efter, hvad du netop ønsker skal tilføjes til din indretning.

Hos Dekoria får du kvalitet, og bliver guidet igennem deres forskellige kollektioner. Dekorias kunder er i forvejen dybt imponeret og tilfredse med virksomhedens produkter, da de har modtaget 9,2 ud af 10 mulige stjerner på Trust Pilot.                                                            

Sortiment

Du kan få alt inden for tekstiler hos Dekoria til at indrette din bolig, og give det et ekstra særpræg. Du får produkter i kvalitet fra Europas største systue med professionelle medarbejdere, der ender ud med det bedste produkt til dig. På e-rabatkoder.dk kan du altid holde dig opdateret på Dekoria tilbud, og få Dekoria rabatkoder, der er skræddersyet lige præcis til dig!

Du kan gå ind på forskellige kategorier på Dekorias webshop, hvor ”Fremstilling efter mål” guider dig igennem, hvilke mål, som du skal bruge til dine nye gardiner, foldegardiner, mørklægningsgardiner, sengetæpper, borddug og meget mere. Du kan også vælge mønstrer og farver ved fanen ”Stof i metermål”, hvis dette er ønsket.

Står du og mangler gardiner til din nye lejlighed, kan du på Dekoria under fanerne ”Rulle- og foldegardiner” og ”Klassiske gardiner” vælge lige præcis det gardin, som klæder din lejlighed bedst. Her får du et stort udvalg af forskellige produkter, samt tilbehør til dit gardin. Som de eneste i Danmark, tilbyder Dekoria sengetæpper og puder, der matcher dine gardiner, hvilket du kan læse mere om under fanerne ”Sengetæppe plaider” og ”Puder”.

Det er lige nu populært at have en sækkepude liggende i stuen eller på teenageværelset, som i øvrigt er lavet af samme behagelige stof som gardinerne, puderne, og sengetæpperne. Du kan gå ind under ”Sækkestole og puf” og vælge lige præcis den model, som passer til dit værelse. Frem med joggingtøjet og en god bog, for nu har sækkestolen fået din fulde opmærksomhed!

Fanen ”IKEA betræk” er tilegnet sofaer og stole, som du har købt i IKEA, hvor møblementet ikke er beklædt med betræk. Nu hvor din sofa og stole har fået beklædning, kan du også ved ”Køkken stue” få borddug, stoleovertræk, hynder mm. til at fulde din indretning i din stue eller køkken.

Der er intet rum hos Dekoria, der bliver overset! Du kan gå i bad uden at skulle bekymre dig om kradsende håndklæder, der egentligt ikke tørrer dig ordentligt. Du vil ved fanen ”Håndklæder” finde tykke frottéhåndklæder i 100% bomuld, der er praktiske, men også i smarte og friske farver, som du kan få i alle størrelser alt efter behov.

Dekoria rabatkode

Du vil gerne give din indretning et helt særligt præg, men mangler inspiration. Dekoria hjælper dig på vej til den perfekte indretning. Med matchende puder til sengen, samt et nyt sengetæppe får du den ro og mag, som du ønsker et soveværelse skal udstråle. Dekoria guider dig, så du ender ud med et godt resultat, der matcher din personlighed og stil. Vil du ikke gå glip af inspiration til indretning, tekstiler eller Dekoria tilbud fremover, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet eller gå ind og like deres Facebookside. På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til dig. Du kan blandt andet finde Dekoria rabatkoder, der giver dig prisbesvarelser, og sætter skub i din indretningsproces.

Betalingsformer

Klik ind på Dekoria for at se om din betalingsmulighed findes. Det er stort set muligt at betale med alle slags kort hos Dekoria:

  • Dankort /Visa-Dankort
  • eDankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

Hos Dekoria kan du betale med ViaBill, hvor du kan handle for op til 10.000 kr., og dele betalingen op, således, at du betaler et beløb hvert måned (i alt 24 mdr.). Få mere information om denne betalingsform på: www.viabill.com. Ønsker du derimod ikke at benytte nogle af de ovenstående betalingsformer, kan du lave en bankoverførsel til Jyske Bank, der skal ske samme dag, som du bestiller din vare:

Reg. Nr.: 2760

Konto nr.: 77512003045

Levering

Leveringstiden kan tage op til 7-17 dage, men hos Dekoria sørger de for at ekspedere dig hurtigst muligt. Varen bliver leveret med UPS eller Post Danmark, og koster 85 kr. i porto. Ved levering med UPS, bliver din vare leveret direkte fra systuen efter ca. 7 dage. Hvis du benytter Post Danmark leveres varen efter 10 dage ved bestilling søndag, og 11-17 dage ved bestilling mandag eller senere på ugen.

Retur og fortrydelsesret

Hos Dekoria har du 2 ugers fortrydelsesret på standardprodukter, og du skal selv betale fragten for at sende din vare retur til Dekoria. Det er vigtigt, at folde- og rullegardiner returneres i originalemballage, og at varen er pakket forsvarligt ind. Et returlabel og ordrenummer skal sættes på ved de varer, der er længere end 150 cm. Hvis varen varen bliver godkendt som returvare, får du refunderet dine penge.

Kundeservice

Dekoria ønsker, at du som kunde får den bedste købsoplevelse, så hvis der skulle opstå problemer før eller efter køb, står kundeservice altid til rådighed. Du kan kontakte dem på e-mail [email protected] eller [email protected]. Du er også velkommen til at ringe på tlf.: 73 62 62 09 på alle hverdage fra kl.09:00-15:00.

 

Starter om