Butik RSS

Democratiquesocks rabatkode 2018

Democratiquesocks er en online webshop, som primært specialiserer sig i kvalitetssokker til voksne mænd og kvinder. Kvaliteten er altid i top hos Democratiquesocks, og produkterne er designet af firmets eget danske team. Priserne er fornuftige, og der er altid nye varer på vej ind i sortimentet, så der er helt sikkert noget for alle. Vi vil gerne give dig et godt Democratiquesocks tilbud, så kig her på siden efter en Democratiquesocks rabatkode, så du kan spare yderligere på dine nye sokker.

http://democratiquesocks.com/shop/da/

Aktive Democratiquesocks rabatkoder og tilbud

Ny Democratiquesocks rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Democratiquesocks rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Democratiquesocks´s tilbudsside her:

Direkte link til Democratiquesocks's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Democratique socks rabatkoder 2018

Sokker der rocker

Democratique socks er et nyt dansk mærke, som kombinerer moderne design, kvalitetsmaterialer og markedsdygtige priser. Alle sokkerne er unisex, så du behøver ikke bekymre dig om andet end at vælge stil og størrelse når du indløser dit Democratique socks tilbud.
Firmaet blev grundlagt i 2011, og har siden åbnet fysiske butikker i Europa og Asien.
Designerteamet bag Democratique socks har masser af erfaring fra modebranchen. En af deres gode koncepter er at de lader deres kunder bestemme hvilke designs de vil se i butikken. Hver 2. til 3. måned får hjemmesiden en masse nye designs lagt op, som brugerne kan stemme på, og de mest populære designs bliver produceret i næste parti sokker – et koncept de kalder ”social design”.

Sortiment

Selvom alle produkterne hos Democratique socks er designet og produceret af det samme mærke, betyder det ikke at udvalget er småt. Tværtimod er der flere forskellige designserier, som fx Original og Relax, som hver især har masser af underkategorier som fx Bike, Hawaii, Hunter og Block Party. Alle disse kategorier er omfattet af din Democratique socks rabatkode.
Uanset om du leder efter dress-sokker, sports-sokker eller fashion-sokker kan du være helt sikker på at du kan finde et Democratique socks tilbud der passer til dig. Alle strømper fåes i 2 forskellige ”fits-all” størrelser; 36-40 og 41-46.
Udover deres primære fokus, sokker, tilbyder onlineshoppen også undertøj. Her er udvalget mere begrænset, men dækker alligevel de mere basale behov med komfort og simplicitet. Din Democratique socks rabatkode kan selvfølgelig bruges til alle produkter i webshoppen.

Democratique Socks rabatkoder

Med en Democratique socks rabatkode, har du mulighed for at opnå udvalgte rabatter på hjemmesiden. Det betyder at du får mere for pengene, så sørg for at tjekke om der findes et aktivt Democratique socks tilbud her på siden, før du besøger webshoppen. Der er som sagt frit valg i hele shoppen med vores koder, så uanset om du bruger din Democratique socks rabatkode på underbukser, t-shirts eller et par fede strømper så er der gode penge at spare ved at være opmærksom på dette trick.
Husk at du med den rigtige kode kan opnå særtilbud som ikke er synlige for andre kunder. Det betyder at du kan få særlige Democratique socks tilbud, som er designet specielt til dine behov og ønsker.
Så kom i gang med det samme, og find din første Democratique socks rabatkode i dag!

Levering

Hos Democratique socks er det Post Danmark og GLS der står for leveringen. Alle bestillinger over 240 kr. får gratis levering, og ordrer under dette beløb vil blive opkrævet den billigst mulige takst for den gældende vare.
Når du bestiller en vare fra butikken, så har du den i hånden 1-5 hverdage senere.

Retur og reklamation

Alle varer som er købt i butikken eller webshoppen kan frit ombyttes indenfor 14 dage. Du skal blot betale for fragten. Følg instruktionerne som er medsendt i kassen.
Hvis varen er beskadiget uden forbrugers skyld eller misligholdelse, vil varer blive omfattet af den personlige garanti for produktets kvalitet (Democratiquesocks.com guarantees all of our products to be in the stated condition).

Kundeservice

Du kan kontakte Democratique socks på tlf. 70 996 196 eller på mail [email protected]. De vil altid forsøge at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Der er også en kontaktformular på hjemmesiden, som både kan benyttes til at kontakte kundeservice og webmaster.

Starter om