Butik RSS

DitUr.dk rabatkode 2018

Ditur.dk er en online webshop, som sælger moderne og anderledes ure, hvor kunden ikke betaler for mærket, men for kvalitet og design. Deres produkter henvender sig til mmodebevidste mænd og kvinder, som gerne vil have kvalitet til rimelige priser.

http://www.ditur.dk

Aktive DitUr.dk rabatkoder og tilbud

Ny DitUr.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste DitUr.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge DitUr.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til DitUr.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.ditur.dk

DitUr.dk rabatkoder 2018

Moderne ure

Ditur.dk er en dansk webshop, som åbnede dørene i 2014. Du kan som kunde være sikker på, at dit produkt er 100 procent i orden, da virksomhedens medarbejdere alle er ur-entusiaster. Det betyder derfor, at dit købte produkt er langtidsholdbart og ganske unikt. Du kan tilmed være sikker på at finde noget, der falder i din smag, da virksomheden hele tiden udvider deres sortiment.

Virksomheden har altid haft intentionen om at sælge moderne og anderledes ure, hvor kvalitet og design stemmer overens med prisen. De udvælger derfor nøje deres kommende ure, da de gerne vil tilbyde kunderne det bedste på markedet. Hvis du er modebevidst, er det stedet at handle.

Sortiment

Med et konstant udvidende sortiment, har DitUr.dk en del at byde på:

Herreure: her finder du alt, en mand har brug for. Under denne fane er der nemlig linet side op og side ned med fantastiske og unikke kvalitetsure, som enhver mand bare må eje. Det vil hurtigt gå op for dig, at det er svært at vælge mellem de mange forskellige modeller. Så tag dig god tid, da det er svært at vælge blandt de forskellige brands såsom Juisko, Renoma Paris, Tsovet, Winner, Daniel Wellington m.fl.

Dameure: kvinder og ure går hånd i hånd. Sådan har det altid været, og sådan bliver det ved med at være. En kvinde kan sagtens have flere ure ad gangen, så der kan skiftes alt afhængigt af look. Dette er der rig mulighed for at virkeliggøre, da du kan vælge mellem mærker som TRIWA, Komono, Daniel Wellington, Gant, Valentino Rudy m.fl.

Tilbehør: her finder du alt det, du ikke lige havde tænkt på, du manglede. Det gælder alt lige fra uræsker og urremme til lænkeværktøj. Mangler du noget til dit nye ur, kan du finde det her.

DitUr rabatkode

Er du modebevidst? Kan du godt lide at have forskellige ure at vælge imellem? Så er en DitUr rabatkode eller et DitUr tilbud lige noget for dig. Med en DitUr rabatkode fra e-rabatkoder.dk kan du opnå store fordele og besparelser på dit næste køb. Dermed bliver det lidt mere fornøjeligt at handle kvalitetsure. Du bør besøge e-rabatkoder.dk ofte, da du ofte kan finde fordelagtige DitUr tilbud. Hvis ikke du vil gå glip af en eneste DitUr rabatkode eller DitUR tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside – så modtager du dem så snart, de er aktive!

Betalingsform

Betaling hos Ditur.dk sker med følgende betalingskort: VISA, VISA Dankort, eDankort, VISA elektron og MasterCard. Ønskes det, tilbyder virksomheden også bankoverførelse som en betalingsmulighed. Konto- og registreringsnummer kan findes på hjemmesiden.

Reklamationsret

Ditur.dk tilbyder 2 års reklamationsret på alle deres ure. Sortimentet af ure er af høj kvalitet, men skulle der opstå noget uventet, dækkes det i henhold til reklamationsretten. På hjemmesiden kan du finde information om, hvorledes du benytter dig af reklamationretten.

Levering

Når din bestilling er gået igennem, vil din vare ankomme inden for 1-3 hverdage, såfremt uret er på lager. Leveringen sker med Post Danmark, og bliver send som pakker med en fragtomkostning på 39 kr. uden omfordeling og 53 kr. med omfordeling. Tag forbehold for eventuelle forsinkelser.

Kundeservice

Har du spørgsmål kan du kontakte virksomheden via mail på [email protected]. De besvarer dit spørgsmål så hurtigt, det er muligt.

 

Starter om