Butik RSS

e-gear.dk rabatkode 2018

Hos e-Gear sælger de hardware, gamingudstyr og computertilbehør af høj kvalitet. Du har også mulighed for at købe software hos e-Gear. Mangler du de nye Adobe programmer, så er de helt sikkert at findes her. Du kan også søge efter det bedste virusprogram til din elskede computer. På e-rabatkoder finder du altid de seneste e-Gear rabatkoder, som kan anvendes i shoppen. Se også vores eksklusive e-Gear tilbud og bliv fristet til et nyt køb.

http://www.e-gear.dk

Aktive e-gear.dk rabatkoder og tilbud

Ny e-gear.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste e-gear.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge e-gear.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til e-gear.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.e-gear.dk

 

e-gear rabatkoder 2018

e-Gear – software til din fornøjelse

e-Gear.dk gik online i 2010, hvor konceptet skulle være at sælge produkter af højkvalitet. De sælger hardware, gamingudstyr og computertilbehør. I 2012 valgte e-Gear.dk at ændre strategien, og fokusere nu på salg af softwarelicenser. De har gennem samarbejdsaftaler med både danske og udenlandske softwarevirksomheder mulighed for at tilbyde gode e-Gear tilbud på software. e-Gear.dk er således certificeret til at videresælge softwareprodukter som elektronisk download. Du kan derfor nu købe softwarelicenser til nogle af Danmarks laveste priser, og du kan spare endnu flere penge ved at bruge en e-Gear rabatkode.

Sortiment

Hos e-Gear.dk kan du købe både sikkerheds software, multimedia software, Microsoft software og optimerings software. Under sikkerheds software er det specifikt antivirus, antispyware, backup, internet sikkerhed og mobil sikkerhed. Deruodver der kan du købe video-, og billedrediringssoftware. De sælger både software til PC og Mac, og har brands så som Adobe, AVG, Avira, Avast, BullGuard, McAfeee, Norton Symantec, Norman, Panda Security og MacKeeper. På hjemmesiden har de ofte specille e-Gear tilbud hver måned.

e-Gear rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de beste e-Gear rabatkoder. Med en e-Gear rabatkode bliver det altid sjovere at handle. Hvis du ikke vil gå glip af de bedste tilbud, så skal du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller like Facebooksiden. Så får du besked hver gang der er penge at spare, eller der er gode e-Gear tilbud.

Betalingsformer

Hos e-Gear.dk har du mange betalingsmuligheder. Du kan betale med Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, PayPal, Netbank, AMEX og MobilePay. Alle priserne angivet på hjemmesiden er inkl. moms. Hvis du vil spare penge, så brug en e-Gear rabatkode, som kan findes på e-rabatkoder.dk.

Levering

Alle fysiske varer sendes med Post Danmark. Da e-Gear.dk handler mest af alt med software, så skal de fleste varer downloades elektronisk, og vil sådan blive leveret direkte til kundes email. Normalt så vil du modtage både din kvittering og licensnøgle via email i løbet af 10-15 minutter, men hvis den enkelte licensnøgle ikke er på lager. Derfor er der for en sikkerhedsskyld afsat 24 timer levering.

Alle fysiske varer sendes samme dag som bestillingen, hvis du bestiller inden kl. 16:00 i alle hverdage. Leveringstiden vil generelt være på en til to dage.

Hvis varen derimod er elektronisk, så du vil du efter købet modtage på din email et download-link til softwareproduktet du har løbt, samt en kode til aktivering af softwaren på din computer.

Retur og fortrydelsesret

Vær opmærksom på at e-Gear.dk oftest handler med softwarelicenser, og yder derfor ikke en fortrydelsesret på køb af disse. Brugeren selv er forpligtet til at downloade en demo-version af programmet for at teste software, inden man køber den fulde version på e-Gear.dk. Benyt en e-Gear rabatkode, hvis du vil spare penge.

Kundeservice

Hvis du søger råd eller har spørgsmål, så kan du kontakte e-Gear.dk på deres supportemail [email protected]. Alternativt så kan du på deres hjemmeside indsende en form med dine kommentarer eller spørgsmål. Hvis du har brug for yderligere hjælp angående valg af produkt, så har e-Gear.dk et forum fyldt med løsninger og gode råd. Her kan du finde råd til hvordan softwaren skal installeres, samt generelle tips og tricks til hvordan du bruger din computeren bedst muligt.

 

Starter om