Butik RSS

Emanuels rabatkode 2018

Emanuels er en webshop, som tilbyder møbler og boligprodukter, samt tøj og accessories til mænd og kvinder. Miljøet er i hovedsædet hos Emanuels, hvor du kan få herre- og kvindemode i bæredygtig og økologisk kvalitet samt miljøvenlige møbler og boligindretning, alt sammen med fokus på den etiske løsning. Her på siden kan du finde en Emanuels rabatkode, som sikrer dig den bedste pris i webshoppen.

http://www.emanuels.dk

Aktive Emanuels rabatkoder og tilbud

Ny Emanuels rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Emanuels rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Emanuels´s tilbudsside her:

Direkte link til Emanuels's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.emanuels.dk

Emanuels rabatkoder 2018

Bæredygtigt design

Emanuels vil gerne gøre det nemt for dig at handle nemt og ansvarligt, uden at det skal gå ud over vores hårdt belastede miljø. Derfor finder du ingen varer med tungmetaller, pesticider eller andre skadelige stoffer hos Emanuels – fx er alle tekstilvarer økologisk produceret og i høj kvalitet, så de holder længere. Alle møbler er fremstillet med minimal kemikalieanvendelse, og er ligeledes produceret med slidstærke materialer, så de kan holde i lang tid. Kombinationen af design, kvalitet og bæredygtighed betyder at du aldrig skal bekymre dig om andet end at finde hvad du kan lide – og med vores Emanuels tilbud kan du også spare mange penge på dit køb.

Hele virksomheden drives med fokus på minimal belastning på miljøet, med fx CO2-neutrale strømordninger, og papirløs administration. Med Emanuels EcoGuide kan du også gøre en forskel, og få hjælp til at træffe informerede valg om dine køb, og være sikker på at du får miljøengageret rådgivning. Med en Emanuels rabatkode oven i købet, er det ikke kun miljøet der skånes – også din pengepung!

Sortiment

Det er både sjovt, spændende og lærerigt at gå på opdagelse i Emanuels tilbud. Er du fx på jagt efter nye ting til garderoben kan du kigge blandt det spændende økologiske tøj, fra mærker som EJ Foundation og Knowledge Cotton Apparel. De er produceret med fokus på lave CO2-udslip, og har diverse certifikater som fx Fair Trade og Soil Association. Arbejderne er også beskyttet af EJ Foundations etiske behandling af mennesker i produktion.
Du finder også lækre træmøbler i bedste kvalitet, fra fx We:Do:Wood og Iannone Design. We:Do:Wood specialiserer sig i bambus-produkter, som sikrer både holdbarhed og æstetik. Meget apropos kan du også kigge på en bambus-cykel fra Flavio Deslandes, hvis materialet skulle tiltale dig. Se nedenunder hvordan du kan spare penge på dit køb, med en Emanuels rabatkode.

Emanuels rabatkode

Med en Emanuels rabatkode får du altid de bedste priser på økologisk og bæredygtigt design. Så hvis du altid vil være sikker på at få de bedste Emanuels tilbud på miljøvenligt tøj og boligindretning, skal du blot have fat i en rabatkode her fra e-rabatkoder.dk. Koden, som kan indløses i webshoppen, kan spare dig for rigtig mange penge når du handler. Hvis du nægter at gå på kompromis med bæredygtighed og flot design, synes vi at du skal belønnes med et godt Emanuels tilbud. Vores aktive kampagner kan skifte løbende, så du vil altid have nye muligheder, når du besøger webshoppen – bare husk at komme her forbi først, så du får en frisk Emanuels rabatkode.

Levering

De fleste varer afsendes i løbet af 1-2 hverdage. Levering for ordrer under 500 kr. pålægges et fragtgebyr på 50 kr., mens ordrer over 500 kr. modtager gratis levering (i Danmark).

Retur og reklamation

Hos Emanuels får du gratis 14 dages fortrydelsesret på alle varer samt 24 måneders reklamationsret. Som et særligt Emanuels tilbud får du gratis returfragt på alle møbelvarer, så du ikke skal bekymre dig om tunge udgifter. Følg instruktioner på hjemmesiden, hvis du vil returnere eller reklamere.

Kundeservice

Mailadressen til kundeservice er [email protected].dk, og administrationen kan kontaktes telefonisk på tlf. 89 88 11 74. De fleste mails vil blive besvaret indenfor blot 15 minutter.

Starter om