Tilbud hos erik sørensen vin
4.92 (98.36%)
30 votes
Butik RSS

Erik Sørensen Vin rabatkode 2018

Hos Erik Sørensen Vin sælges der et bredt sortiment af vine fra de mest eftertragtede vinproducenter. Det er en rigtig god shop, hvis du skal forkæle dine gæster med en god hvidvin til en lækker frisk fanget fisk, eller rødvin til de store grillstegte bøffer. Hvad du end er til, så giver e-rabatkoder dig her de mest eftertragtede Erik Sørensen Vin rabatkoder og tilbud, som gør at du kan få endnu mere sjov og vin for pengene.

http://www.eriksorensenvin.dk/

Aktive Erik Sørensen Vin rabatkoder og tilbud

Tilbud hos erik sørensen vin

Se de nyeste tilbud på vine til enhver lejlighed.... mere ››

Kategori:

Tags

 
http://www.eriksorensenvin.dk/

Erik Sørensen Vin rabatkoder 2018

Vin alle kan være med på

Firmaet Erik Sørensen Vin har siden 1956 importeret vine af høj kvalitet fra eftertragtede vinproducenter verden over. Erik Sørensen Vin garantere langvarigt samarbejde, stor ekspertise og direkte import samt gode priser, hvis du handler hos dem. De har siden åbningen af deres første butik samarbejdet med de bedste vingårde, og sørger for at importere disse vine direkte fra producenten. Da firmaet går udenom grossister, mellemhandlere og agenter, så kan de sælge gode vine til attraktive priser. Gå ind på deres hjemmeside for at finde gode Erik Sørensen Vin tilbud.

Sortiment

Hos Erik Sørensen Vin kan har de et bredt sortiment. De sælger både rødvin, hvidvin, rosévin, champagne, portvine, dessertvine, Grappa, Calva, Cognac samt chokolade, øl og andre delikatesser. Deruodver så er der mulighed for at købe smagekasser og vingaver til venner og familie. Smagekasser er perfekte til en varieret middag, en vinsmagning eller til dig som nyder til væld af forskellige vine. Det er forskellige sortimenter, som indeholder seks flasker. Gå ind på deres hjemmeside, hvis du vil finde flere gode Erik Sørensen Vin tilbud.

Deruodver så kan der findes et stort vin leksikon på Erik Sørensen Vins hjemmeside, hvor mange vine fra A til Z er dækket. Her kan du få en kort historik om de enkelte vine.

Erik Sørensen Vin rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Erik Sørensen Vin. Med en Erik Sørensen Vin rabatkode er det altid sjovere at handle. Hvis du ikke vil gå glip af attraktive tilbud, så bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet eller like vores Facebookside. Så vil du få besked hver gang der er Erik Sørensen Vin tilbud.

Betalingsformer

Hos Erik Sørensen Vin har du en bred vifte af betalingsmuligheder. Du kan betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • Mastercard
  • Diners
  • American Express

Beløbet vil blive trukket fra kortet, når varen bliver afsendt fra firmaet. Brug gerne en Erik Sørensen Vin rabatkode, hvis du vil spare penge.

Levering

Erik Sørensen Vin har dag til dag levering i hverdagene, hvis du bestiller inden kl. 13:00. Levering vil blvie håndteret af enten Post Danmark eller Transportgruppen. Firmaet levere alle til alle byer i Danmark, men ikke til Grønland, Færøerne eller udlandet.

Retur og fortrydelsesret

Der er sædvanligvis ikke returret på drikkevarer, men Erik Sørensen Vin tilbyder 14 dages fortrydelsesret, som bliver påregnet fra leveringsdatoen. Der er mulighed for at bytte varen, eller få pengene retur. Hvis du udnytter fortrydelsesretten, så skal du selv betale for eventuelle fragtomkostninger som kunne være i forbindelse med returneringen. Varerne skal returneres i samme stand og mængde som du modtog varen i.

Kundeservice

Har du brug for hjælp eller råd til din vin valg? Så ring til Erik Sørensens vin ekspert. På telefon 43 46 90 00 kan du ringe fra mandag til torsdag mellem kl. 9:00 til 16:00, eller fra kl. 9:00 til – 15:300 om fredagen. Hvis du hellere vil sende en email, så er det også en mulighed. Skriv en email til [email protected] Der svares normalt inden for 6 timer i hverdagene mellem 9:00 til 16:00. Hvis du går ind på hjemmesiden, så er der også mulighed for at livechatte med en vinkender.

Starter om