Fri Fragt og 35% rabat : Cykler
4.71 (94.25%)
41 votes
Butik RSS

Evans Cycles rabatkode 2018

Evans Cycles er webshoppen for dig som elsker cykling og alt der dér tilhører. Det er en britisk butik med masser af historie, som i lang tid har handlet online med cykler, udstyr og tilbehør til entutiaster, amatører og professionelle. Du har mulighed for, med en Evans Cycles rabatkode, at opnå meget fordelagtige priser i webshoppen, så kig efter en kode her på siden og skynd dig ind og find en ny cykel!

http://www.evanscycles.com

Aktive Evans Cycles rabatkoder og tilbud

Fri Fragt og 35% rabat : Cykler

Lige nu kan du få fri fragt og hele 35 % rabat på udvalgte cykel modeller hos Evans Cycles.... mere ››

2
http://www.evanscycles.com

Evans Cycles rabatkoder 2018

Storbritanniens største

Evans Cycles’ rødder går tilbage til 1921 hvor den første butik åbnede i London. Siden er butikken og brandet etableret som de største forhandlere af cykler og udstyr i hele Storbritannien, og webshoppen blev åbnet i slutningen af 90’erne.
Du finder masser af cykler og tilbehør til meget skarpe priser hos Evans Cycles. Du kan gå på opdagelse i de kendte og internationale mærker, eller se på nogle af de eksklusive builds som det erfarne team bag Evans Cycles selv har sat sammen. Du kan også kontakte dem hvis du har et særligt ønske, og du vil få udarbejdet et personligt Evans Cycles tilbud.
Med gratis levering til Danmark og med muligheden for at betale i danske kroner, vil du aldrig nogensinde mærke forskellen fra den lokale cykelbutik – kun på pengepungen! Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og få rabat på dit næste køb, samt særlige Evans Cycles tilbud tilsendt pr. mail.

Sortiment

Evans Cycles’ webshop huser tusindvis af varer indenfor cykelsportens verden. Hvad enten du er til BMX, mountainbike eller landevej, så finder du alt du nogensinde får brug for her.
Du finder naturligvis cykler fra anerkendte mærker som Specialized, Cannondale, Scott, Mondraker og mange flere. Herudover finder du spændende hybridmodeller, som du kan overveje hvis du har brug for det bedste fra to verdener.
Udover cykler kan du finde tøj, sko, værktøj, hjelme, tilbehør og komponenter som pedaler, kranker, sadler mm. til meget fordelagtige priser. Med en Evans Cycles rabatkode i hånden får du endda endnu større besparelser på dit køb.
Du kan også klikke forbi udsalgsafdelingen og tjekke hvilke varer der er nedsat. Der er ofte masser af nedsatte varer, og du kan spare op til 80% hvis du finder det rigtige Evans Cycles tilbud på det rigtige tidspunkt.

Evans Cycles rabatkode

Hvis du elsker at cykle, men gerne vil spare lidt ekstra på dit næste køb, så er en Evans Cycles rabatkode et godt sted at starte. Uanset om du skal købe ny cykel, eller du vil købe ind til garderoben eller værkstedet, så er der helt sikkert penge at spare med en rabatkode. Med vores Evans Cycles tilbud er du garanteret den bedste pris i shoppen, og du får mere udstyr for pengene – nemt og enkelt.
Alle cykelentusiaster er enige om at man aldrig bør gå ned på udstyr, men det kan være svært at få råd til det hele på en gang. Derfor kan du med fordel besøge denne side ofte, og se hvilke Evans Cycles tilbud der er aktive, og købe ind i flere omgange. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten.
Kom i gang med det samme, og find din Evans Cycles rabatkode i dag, så kan du også komme op på cyklen om et par dage!

Levering

Hos Evans Cycles har du muligheden for at vælge mellem hurtig eller gratis levering. Hvis du vil have din nye cykeltrøje leveret hurtigst muligt kan du få den leveret med EU Priority Delivery for kun 10£ (ca. 100 kr.). Hvis du ikke har noget imod at vente et par dage ekstra kan du få leveret gratis ved køb over særlige prisgrænser. Dine varer vil typisk ankomme indenfor 5-7 hverdage med gratis fragt. Se detaljer under ”International Delivery”.

Retur og reklamation

Du får 14 dages fortrydelsesret og 90 dages returret ved Evans Cycles. Hvis du ønsker at reklamere eller returnere din vare skal du blot følge instruktionerne for tilbagesendelse på hjemmesiden.

Kundeservice

Du kan skrive mails eller ringe til Evans Cycles’s kundeservice. Telefonnummeret er +44 (0) 1293 54900 og kan kontaktes ml. 8-20 (GMT) alle hverdage samt 9-17 (GMT) i weekenden. Du kan skrive til kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden.

Starter om