Butik RSS

Fashion Box rabatkode 2018

Fashionbox sælger moderne og trendy mærketøj online både til mænd og kvinder. Du vil kunne finde mærkerne Polo Ralph Lauren, Huge Boss, Sand og mange flere. Kig ind forbi siden og benyt en Fashionbox rabatkode, når du handler – det bliver du glad for. Der er altid masser af Fashionbox tilbud at hente på e-rabatkoder.dk

http://www.fashionbox.dk/

Aktive Fashion Box rabatkoder og tilbud

Ny Fashion Box rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Fashion Box rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Fashion Box´s tilbudsside her:

Direkte link til Fashion Box's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Fashion Box rabatkoder 2018

Lækkert tøj hos Fashionbox

Udvalget på Fashionbox’s hjemmeside er baseret på udvalget i butikker KENN i Næstved og BOSTON i Roskilde. De er Danmarks førende forhandler af mærketøj til både mænd og kvinder. Det sortiment du finder vil være nøje valgt af fagspecialister, og tøjet vil være stilrent, tidsløst og eksklusivt. Når du handler hos Fashionbox, så bør du bruge en Fashionbox rabatkode, som kan findes på denne hjemmeside. Alternativt så kan du klikke ind på deres hjemme for at finde Fashionbox tilbud.

Sortiment

Tøjet du finder på Fashionbox vil altid være at højeste kvalitet, tidsløst, stilrent og eksklusivt. De forhandler en lang række mærker så som Alberto Fasciani, Armani, Closed, Eton, Hackett London, MDK, Ralph Lauren, Sand Clothing og mange andre. Derudver har de en outlet afdeling på deres hjemmeside, hvor du kan spare mange procenter på dit tøjkøb og finde gode Fashionbox tilbud. Benyt gerne en Fashionbox rabatkode. Så vil du kunne spare penge på dit næste tøjkøb hos Fashionbox.

Fashionbox rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Fashionbox. Med en rabatkode bliver det altid lidt sjovere at handle. For ikke at gå glip af de attraktive tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare med en Fashionbox rabatkode eller på Fashionbox tilbud.

Betalingsmuligheder

Hos Fashionbox kan du betale med Dankort, Visa Dankort, EuroCard, Visa, Visa Electron, MasterCard og JCB. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Dine oplysninger bliver krypteret, når du betaler hos Fashionbox, så dine kortoplysninger ikke kan aflæses online. Husk at benytte en Fashionbox rabatkode, når du handler. Så er der altid penge at spare.

Levering

Fashionbox bestræber sig på at afsende varen samme dag, hvis orden er indleveret før kl. 11:00. Hvis din ordre er indleveret efter, så vil den først blive afsendt den følgende hverdag. Der er gratis fragt inden for Danmark, men hvis du bestiller til Bornholm, så er du ikke omfattet af dag-til-dag levering. Hvis du bestiller til Færøerne, Grønland eller udlandet, så vil der ikke være gratis levering.

Retur og fortrydelsesret

Hos Fashionbox har du 14 dages fortrydelsesret, som påbegyndes når du modtager varen. Klik ind på deres hjemmeside, hvis du ønsker specifikke oplysninger vedrørende returnering. Du har derudover to års reklamationsret. De specifikke forhold for reklamationsretten kan findes på Fashionbox’s hjemmeside.

Kundeservice

Hvis du har spørsgmål eller søger råd, så skal du ikke tøve med at kontakte Fashionbox. Dette kan gøres på telefon 55 72 44 60, hvis er angår dametøj, og telefon 46 35 82 10, hvis det angår herretøj. Du kan også sende en email til [email protected]. Fashionbox er altid klar på at hjælpe dig angående tøjkøb og handelsbetingelser.

Starter om