Butik RSS

FDM travel rabatkode 2018

FDM har specialiseret sig i at arrangere rejser, som opfylder alle dine drømme. Der er mulighed for at booke ture hele året rundt, og der er muligheder for at rejse i hele verden. Så om du drømmer om en hyggelig tur i Norges nordlige skove eller du vil opleve hele Asien, så er FDM travel klar til at hjælpe. Der er også mulighed for at finde afbudsrejser hos FDM travel.
På e-rabatkoder kan du få de nyeste FDM travel tilbud samt FDM travel rabatkoder.

http://www.fdm-travel.dk/

Aktive FDM travel rabatkoder og tilbud

Ny FDM travel rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste FDM travel rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge FDM travel´s tilbudsside her:

Direkte link til FDM travel's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.fdm-travel.dk/

FDM Travel rabatkoder 2018

FDM-Travel

FDM travel sørger således for alt i din rejse. Dette inkluderer fly, hotel, feriebolig og billeje i størstedelen af verden, og de tilpasser det til din helt personlige tur. Hvis du bestiller en rejse med FDM, så er du dækket af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Det kan derfor være sikrere at bestille din rejse hos FDM, end hvis du selv planlægger din rejse. Derudover så kan de være behjælpelige med at finde de rigtige rejseforsikringer til netop dit behov.

Det skal også nævnes at FDM travel blev kåret til det bedste ferie-rejsebureau i 2014.

Ferietilbud til alle behov

FDM tilbyder alverdens typer af ferie. De tilbyder både mineferier til Disneyland, rundrejser med egen bil, krydstogter til eksotiske lokationer samt storbyferier til både Bangkok, Amsterdam, Budapest, Dublin, Berlin og mange andre steder.

FDM travel kan derudover arrangere overnatninger flere forskellige steder, hjælpe med leje af bil, og finde tilbud på diverse rejser verden over.

Afslutningsvis har de altid tilbud, og masser af ideer om hvilken ferie ville være ideel til fx en sommerferie i Europa, en billig efterårsferie, og hvor du skal få varme i din vinterferie. I vintersæsonen kan der eksempelvis arrangeres ture til både Tenerife, Gran Canaria, Florida, Phuket, Malte, Costa del Sol og mange andre lokationer. Når du planlægger en ferie, så brug derfor en FDM travel rabatkode, og spar mange penge på din rejse.

FDM travel værdikode

På e-rabatkoder.dk vil du altid kunne finde de bedste FDM-travel tilbud. Med en FDM travel rabatkode kan du spare penge på dine ferier, og hvis du ikke vil gå glip af kommende tilbud, så bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Der er også mulighed for du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, eller like vores Facebookside. Så vil du blive opdateret hver gang der er gode FDM travel tilbud at hente.

Kontakt, betingelser og kundeservice

Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du klikke ind på www.fdm-travel.dk/kundeservice/, hvor du kan finde de oftest stillede spørgsmål. Hvis du har brug for mere specifik vejledning, eller gerne vil bestille din ferie netop nu, så kan du ringe på telefon 70 11 60 11.

Du kan også besøge et af de mange lokale rejsebureauer som findes i både Lyngby, Næstved, Aalborg, Viborg, Aarhus Centrum og Odense. Her kan du få hjælpe til at planlægge din rejse, leje bil, booke overnatning, eller blive inspireret til at planlægge din drømmerejse.

Betalingsformer

Hos FDM travel er sikkerhed en prioritet. De bruger SSL, hvilket betyder dine oplysninger bliver krypteret, når de sendes. Du kan bruge følgende betalingskort hos FDM travel:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • VISA
  • Eurocard/Mastercard
  • Visa Elektron
  • Amex (American Express)

Starter om