Butik RSS

First Hotels rabatkode 2018

First Hotels er en online søgeportal, som gør det nemt for dig at finde det bedste og det billigste hotel, uanset hvor i verden du er på vej hen. Som en af Skandinaviens førende hotelkæder med mere end 50 forskellige hoteller i Norden, sætter First Hotel altid den gode oplevelse og det individuelle valg højest. Her på siden kan du finde en First Hotels rabatkode til brug på deres hjemmeside.

http://www.firsthotels.dk/

Aktive First Hotels rabatkoder og tilbud

Ny First Hotels rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste First Hotels rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge First Hotels´s tilbudsside her:

Direkte link til First Hotels's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

First Hotels rabatkoder 2018

Unikke hoteller i flotte omgivelser

Med lokationer i populære rejsemål som Oslo, København og Stockholm har First Hotels etableret sig som en af de største hotelkæder i hele Skandinavien. Kæden er grundlagt i 1993 med en målsætning om oplevelser af høj kvalitet og mulighed for at tilpasse dit besøg til netop dine behov. Hvert eneste First Hotel du besøger er unikt designet, og der er flere femstjernede lokationer iblandt. First Hotels tilbud inkluderer blandt andet gratis WiFi på samtlige at kædens hoteller, så du kan altid komme på nettet uanset hvor i Skandinavien du er.
Gæsten er altid i fokus hos First Hotels, og deres mission er at skabe positive og uforglemmelige gæsteoplevelser gennem glæde, omsorg og innovativ tænkning.

Lokationer og hoteller

Der er virkeligt noget for enhver smag med First Hotels tilbud, da hver eneste lokation er enestående i design og udformning. Blandt de mest populære hoteller i kæden er Grims Grenka som ligger i centrum af Oslo, som beskrives som et urbant og uformelt designerhotel. Hvis du synes det lyder lidt hipster-agtigt, kan du istedet besøge Millenium (også i Oslo) som emmer af komfort med dets indretning i træ, og dets italienske restaurant.
I København er mulighederne endnu større, med hele 6 hoteller at vælge imellem. Fx G & Suites som ligger 500 meter fra Rådhuspladsen, og med panorama udsigt over hele København city. Med sine tilhørende 6 mødelokaler, og parkeringshus ved siden af hotellet er det perfekt til fx forretningsmøder.
Er du villig til at gå en smule på kompromis med lokationen, er der også et væld af billige alternativer, for dig som ikke ønsker meget mere end et sted at overnatte. Fx på Hotel Solna Stockholm, hvor du kan få et First Hotel tilbud på et værelse fra 507 danske kr., som kun ligger 9 minutter fra centrum med metro. Hvis du har bil, kan du ligeledes parkere den i det tilhørende parkeringshus. Hvis du oven i købet har en First Hotels rabatkode kan du spare endnu mere på regningen.
Der er med andre ord i sandhed noget for alle hos First Hotels – også til dig.

First Hotels rabatkode

En First Hotels rabatkode gør det muligt for dig at spare endnu flere penge end du i forvejen gør på din hotelbooking. Har du fundet en kode her på siden, kan du nemlig indløse den direkte på First Hotels’ hjemmeside og opnå særlige rabatter. Der er altså gode penge at spare med den rigtige First Hotels rabatkode, så det er altid en god idé at kigge her på siden inden du arrangerer din næste rejse. Husk at mange af disse First Hotels tilbud ofte vil skifte ud løbende, så det kan godt betale sig at holde øje med siden, hvis du vil opnå de største besparelser.

En kode er alid den bedste måde at garantere at prisen er i bund og at kvaliteten er i top. Find din første kode hos os i dag, og indløs dit første First Hotels tilbud med det samme!

First Membership

Hvis du overnatter nok på First Hotels forskellige lokationer, kan du blive et såkaldt First Member, og optjene point for overnatning, som kan bruges på ekstra overnatning, restaurantbesøg eller øvrige faciliteter på hotellerne. Jo mere du overnatter, jo højere medlemsniveau får du – og dermed flere fordele som fx sen udcheckning, gratis frugt på værelset, adgang til træningscenter mm.

Bookingvilkår

Du er garanteret den bedst mulige pris på First Hotels hjemmesiden med WebDeal. Skulle du mod forventning finde et billigere værelse får du 25% rabat trukket fra den observerede pris.
Er du usikker på detaljerne om din rejse, og har du brug for mere fleksibilitet i din booking kan du læse mere om First Flex på hjemmesiden. Det giver dig mulighed for at afbestille nemmere og checke ind senere.
Alle vilkårene kan ses i bunden af forsiden på firsthotels.dk.

Kundeservice

Kundeservice kontaktes alt afhængigt af hvilket hotel du har besøgt. Har du fx mistet en genstand på et hotel i Oslo, skal du kontakte det hotel direkte. Du finder en liste over kontaktinformation til alle First Hotels lokationer på deres hjemmeside.

 

Starter om