Butik RSS

fiskegrej.dk rabatkode 2018

Fiskegrej.dk forhandler alt hvad du behøver til en succesfuld fisketur, hvad du er nybegynder eller rutineret fisker samt hvorvidt du bevæger dig ud på havet med en båd eller fiskekutter eller du foretrækker at fiske i en sø. Her på e-rabatkoder kan du hale alle de bedste Fiskegrej rabatkoder ind, som kan bruges til at fange produkter i webshoppen.

http://fiskegrej.dk/

Aktive fiskegrej.dk rabatkoder og tilbud

Ny fiskegrej.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste fiskegrej.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge fiskegrej.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til fiskegrej.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Fiskegrej rabatkode 2018

Lystfiskerens forsyninger

Fiskegrej.dk forhandler som navnet afslører fiskeudstyr, hvilket de gør via deres veletablerede hjemmeside samt deres fysiske butik i København.

Fiskegrej har eksisteret i mere end 40 år og har i dag fokus på at have et stort sortiment af produkter til lystfiskeren i konstant udvidelse samt at føre kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

 

Sortiment

Fiskegrej har et bredt udvalg af fiskeudstyr og fritidsbeklædning til forskellige former for fiskeri til både voksne og børn samt muligheden for at købe gavekort.

 

Beklædning/fodtøj: Det er typisk en god idé at anskaffe sig det rette tøj og tilbehør inden du tager på fisketur. Her finder du tøj til mænd, kvinder og børn i form af bukser, redningsveste, fodtøj, huer, handsker, jakker, veste, skjorter, vadejakker, vadestøvler og Waders.

 

Bøger/Dvd/blade: Vil du lære mere om at fiske og hvilken slags fiskegrej du skal vælge kan du købe bøger, blade og Dvd’er at tage ved lære fra.

Fiskesæt: I denne kategori kan du købe forskellige fiskesæt til hav, fluefiskeri, karpe- og medesæt samt spinnesæt.

Stænger: En fiskestang kan du ikke komme udenom. Her findes både flue, hav/bådkaste, jerk/vertikal, karpe/mede, spin og trolling fiskestænger.

Fiskegrej rabatkode

Er du en lystfisker med stort L, der bevæger dig ud på de mere avancerede fisketur eller nyder du bare en fredelig fisketur ved den nærmeste sø? Hvad end du har et mere avanceret behov for fiskeudstyr eller blot har brug for det mest basale, så er du kommet til det rette sted. Med en Fiskegrej rabatkode bliver det endnu sjovere at gå på opdagelse i en verden af fiskeudstyr og attraktive Fiskegrej tilbud.

Hold dig ajour med de senest nye Fiskegrej rabatkoder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside eller hold øje med siden her.

Betalingsformer

Når du handler i Fiskegrej webshoppen kan du benytte dig af følgende betalingsformer:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Eurocard
  • Forbrugsforeningen
  • Bankoverførsel
  • Danske netbetaling

Levering

Leveringspriserne hos Fiskegrej varier alt efter pakkens størrelse, hvilket betyder at der vil blive pålagt 60 kroner, hvis pakken er mere end 1,3m lang. Eller er leveringsprisen normalvis 59 kroner og gratis, hvis du handler for mere end 500 kroner.

Varerne leveres med Post Danmark indenfor 1-3 arbejdsdage.

Retur og fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb hos Fiskegrej skal du give dem besked indenfor to uger via e-mail, hvis du ønsker at returnere varen. Det er vigtigt at varen leveres tilbage i samme stand og at emballagen på for eksempel foder er ubrudt, hvis du ønsker at få det fulde beløb retur.

Bemærk desuden, at du selv er ansvarlig for fragtomkostningerne i forbindelse med returnering af dine varer.

Kundeservice

Har du spørgsmål eller henvendelser til Fiskegrej.dk kan du enten kontakte dem via telefon og e-mail eller slå et smut forbi deres butik på Frederikssundvej fra mandag til lørdag.

Starter om