Butik RSS

fitforme rabatkode 2018

FitForMe tilbyder kosttilskud til dig, som har gennemgået en fedmeoperation og skal supplere din kost med de nødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Hos FitForMe er det nemt og enkelt at handle, og med deres særlige multi-vitamin løsning skal du kun bekymre dig om en eneste pille om dagen, i stedet for de mange andre løsninger på markedet. Find en FitForMe rabatkode her på siden, og spar på dit køb.

http://www.fitforme.dk

Aktive fitforme rabatkoder og tilbud

Ny fitforme rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste fitforme rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge fitforme´s tilbudsside her:

Direkte link til fitforme's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.fitforme.dk

FitForMe rabatkoder 2018

Individuelle kosttilskud

Hos FitForMe er individet altid i fokus. Konceptet bag forretningen er at folk har individuelle behov, og fortjener at blive behandlet derefter. Alle folk har godt af kosttilskud i en eller anden grad, men hos FitForMe er det særligt folk som har gennemgået fedmeoperationer, som er i fokus.
Der er nemlig mange udfordringer, når man skal vende tilbage til livet efter en omfattende operation, og ens kost og næring er blandt de største. Derfor får du hos FitForMe tilbud på kosttilskud med alle de nødvendige vitaminer og mineraler, i afstemning med den type operation du har modtaget, og dine egne behov. Skulle du være i tvivl kan du også få kompetent vejledning af personalet, som udover deres viden om kosttilskud, også har masser af kendskab til de udfordringer der kan forekomme efter fedmeoperationer.
Alle kosttilskud er GMP-godkendte, som er en EU-produktionsstandard protokol.Som et særligt FitForMe tilbud til dig med overfølsomheder overfor udvalgte produkter, er der ingen allergener i produkterne, og næsten alle kosttilskud er fri for laktose, gluten og farve- og smagsstoffer.

Sortiment

FitForMe vil gerne væk fra idéen om multi-vitaminpiller fra samlebåndet og ud til forbrugeren. Det er vigtigt at tage kosttilskud for at opretholde balancen af vitaminer, mineraler, fedtsyrer og fibre. Derfor vil du normalt efter en operation skulle indtage flere forskellige piller og tilskud for at opnå dette, men ikke hos FitForMe. Her får du nemlig kostilskudene WLS Optimum og WLS Forte, som du kun skal indtage én kapsel af dagligt. Det gør det en smule mere overskueligt at vende tilbage til hverdagen.
Som et særligt FitForMe tilbud kan du modtage dine kosttilskud regelmæssigt med FitForMe Direct. Du får 20% rabat på hver leverance, og du løber aldrig tør for dit nødvendige tilskud.
Hvis du vil se hvordan FitForMe’s produkter føles før du beslutter dig, kan du også bestille en gratis prøvepakke med tilskud til 2 uger. Så kan du komme i gang med det samme, uden at bekymre dig om pengene – det er deres FitForMe tilbud til dig.

FitForMe rabatkode

En FitForMe rabatkode her fra siden vil give dig yderligere rabat på dit køb af kosttilskud. Det er i forvejen gjort nemt og billigt for dig hos FitForMe, men vi vil gerne hjælpe dig lidt ekstra på vej. Det kan være stressende at skulle i gang med en ny hverdag, men med vores FitForMe rabatkode er der i det mindste ikke så meget pres på din økonomi. Når du vil indløse din rabatkode skal du blot gå til kassen med dine valgte kosttilskud, og copy-paste din FitForMe rabatkode ind, hvor du bliver bedt om det. Tryk ”Aktiver” og din rabat vil blive fratrukket dit køb – nemt og bekvemt. Vores FitForMe tilbud kan skifte fra uge til uge, så tjek regelmæssigt hvad vi kan tilbyde her på siden, for at sikre din fremtidige velvære. Dét synes vi du fortjener.

Levering

Hos FitForMe leverer de indenfor 4 dage. I Danmark koster fragt altid 50 kr., som dækker omkostninger til levering fra Holland til Danmark.

Retur og garanti

Du får 14 dages fuld fortrydelsesret hos FitForMe. Din FitForMe garanti er gyldig i 30 dage efter modtagelse, og omdækker kvalitetskrav og standarder til produktet. Hvis du vil returnere eller reklamere en vare skal du blot følge instruktionerne på hjemmesiden, eller kontakte kundeservice

Kundeservice

Du kan kontakte FitForMe på [email protected], og de vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. Derudover kan du ringe på tlf. 20 20 99 98 alle hverdage mellem 9-16.

Starter om