Butik RSS

Fitness World rabatkode 2018

Fitness World har Danmarks største udbud af træningsmuligheder. Der er en bred vifte af muligheder som indebærer både fitness, konditions- og styrketræning. Der sættes fokus på netop at kunne udbyde træning som passer til dig. Derfor tilbyder Fitness World både BikeFit, Boksetræning, Cirkeltræning, DanceFit, Stram op, KettleCross, Spartacus, og Latinmix samt flere. Fokusset hos Fitness World er en personlig træning, som passer til dine mål og behov.
Uanset om dit mål er at tabe dig de rigtige steder, eller vokse de rigtige steder så kan Fitness World hjælpe dig med billig fitness. Her på e-rabatkoder vil vi også gerne hjælpe dig med et ekstra skub, og giver dig derfor de bedste Fitness World rabatkoder, som du kan bruge til at spare penge på din træning.

http://www.fitnessworld.dk

Aktive Fitness World rabatkoder og tilbud

Ny Fitness World rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Fitness World rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Fitness World´s tilbudsside her:

Direkte link til Fitness World's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.fitnessworld.dk

Fitness World rabatkoder 2018

Fitness World

Fitness World har centre overalt i landet, og fælles for dem alle er at de tilbyder personlig træning, med den første konsultation for kun 0 kr. Det er billig fitness! En bred vifte af personer benytter sig af personlige trænere. Dette kan være både pensionister og studerende, samt skadede person som gerne vil genoptræne. Alt efter dit mål, så kan din personlige træner skræddersy dit træningsprogram, og hjælpe med motivationen, når det kniber.

Et andet Fitness World tilbud, hvis du har behov, er konsultation hos en kostvejleder. Om du ønsker at tabe dig, eller ønsker at øge muskelmasse, så kan den personlige kostvejleder hjælpe med at optimere din kost. Der tages højde for dine nuværende spisevaner, og der justeres efter diverse rammefaktorer i dit liv, så du hurtigt kan komme i gang med forandringerne.

Billig Fitness med en Fitness World Rabatkode.

Vi tilbyder en lang række rabatter på e-rabatkoder.dk Her finder du de bedste rabatter til fx billig fitness i Fitness World. Brug en Fitness World rabatkode, og spar penge på din træning. Check hjemmesiden e-rabatkoder ofte, og hold dig opdateret på hvilke tilbud der findes i øjeblikket. Du kan også tilmelde dig nyhedsbreve eller like vores Facebookside, hvis du gerne vil vide hvornår de næste Fitness World tilbud eller rabatkoder udkommer.

Betaling

Med et Fitness World tilbud er der penge at spare. Der er fire forskellige medlemstyper i Fitness World, som strækker sig fra 249,- kroner om måneder til 99,- kroner om måneden alt efter dit behov. Hvis du har et medlemskab til 249,- per måned, så har du fri adgang til alle centre i landet, samt de 23 centre i landet som har døgnåbent. Derudover så kan du træne gratis på over 60 forskellige hold, hvor det ellers koster 20 kr. per træning. Derudover findes der andre medlemskaber, hvor du fx binder dig til et fast center, men så til gengæld betaler et mindre beløb. Tjek alle disse ud på hjemmesiden.

Disse medlemskaber betales over PBS/NETS som trækkes hver anden måned.

Fordele ved medlemskab

Udover billig fitness, så er der et række tilbud i forbindelse med at være en del af Fitness World. Fitness World tilbud indebærer både rabatter på sportstøj, parfume, cykler, rejser, golf, kosttilskud, modetøj og meget mere. Disse rabatter kan være en del af en Fitness World rabatkode, så check e-rabatkoder.dk regelmæssigt for at blive opdateret.

Kontakt og oplysninger

Hvis du vil vide mere, så kan du klikke ind på www.fitnessworld.dk, og finde tilbud på billig fitness. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kan du ringe på telefon 70 26 26 87, eller henvende dig i et af de mange centre landet over.

Starter om