10% rabat – FoliePartner.dk
5 (100%)
55 votes
Butik RSS

FoliePartner.dk rabatkode 2018

FoliePartner sælger personlige wallstickers og et stort udvalg af folieprodukter.

http://www.foliepartner.dk

Aktive FoliePartner.dk rabatkoder og tilbud

10% rabat – FoliePartner.dk

Med denne rabatkode kan du få 10% rabat på dit næste køb af selvklæbende bogstaver eller personlige wallstickers hos FoliePartner.dk.... mere ››

Kategori:

Tags

 
http://www.foliepartner.dk

FoliePartner.dk rabatkoder 2018

Om FoliePartner

FoliePartner.dk sælger alle former for produkter der kan leveres i folie. Produktionen forgår i Danmark og vi benytter os kun af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer dig som kunde et flot produkt der holder længe. Leveringstiden er kun 1-3 dage, hvilket er hurtigt taget i betragtning af at hver ordre bliver lavet specielt til hver kunde.

Sortiment

Vi sælger b.la. selvklæbende bogstaver i mange farver som kan bruges på postkassen, vinduet, bilen m.m. Derudover sælger vi wallstickers, men det der adskiller os fra de andre wallsticker shops er, at du har mulighed for at lave dit helt eget personlige design med din ynglings tekst eller dit eget motiv. Perfekt til at bringe noget personligt ind i stuen eller et andet rum i dit hjem.

Kundeservice

Hos os er kundeservice altid i fokus. Vores mål er at alle kunder skal være tilfredse med deres ordrer. Derfor tilbyder support over vores live chat, hvor vores kundeservice sidder klar til at hjælpe med alle dine spørgsmål inden du bestiller, så du er sikker på at modtage præcis det som du forventer. Ligeledes kan vi hjælpe med spørgsmål efter købet over livechat eller e-mail.

Starter om