Butik RSS

ForGuys rabatkode 2018

Webshop der tilbyder plejeprodukter til den kræsne mand. Høj kvalitet og anerkendte mærkevarer til stærke priser.

http://www.forguys.dk

Aktive ForGuys rabatkoder og tilbud

Ny ForGuys rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste ForGuys rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge ForGuys´s tilbudsside her:

Direkte link til ForGuys's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.forguys.dk

ForGuys rabatkoder 2018

Forguys.dk

Forguys.dk er en hjemmeside som blev startet i slutningen af 2014. Vi sælger primært kosmetiske produkter til mænd i alle aldre. Vi sælger b.la. parfumer, deodoranter, shampoos og barbergrej. Men vi tjekker hele tiden om det er muligt at tilføje produkter til vores web shop. Vores mål er at få så mange til at dufte godt, og lade folk slippe så billigt som muligt. Hos os tilbyder vi en lang række lækre produkter og kendte mærker. Der er ingen som siger at det skal koste det store, at købe de lidt dyrere og eksklusive mærker.

Sortiment

Her hos Forguys.dk har vi som sagt et bredt udvalg af nogle af verdens bedst kendte mærker. Vi har b.la. mærker som: Armani, Hugo Boss, Gillette, Bvlgari, Dolce & Gabbana, Lacoste, Burberry og mange flere. Og der kommer hele tiden flere til. Vores mål er nemlig at give forbrugeren den bedste og billigste oplevelse. Som noget nyt kan man finde lækre gavepakker, hvor vi parrer 2 produkter fra samme mærke, til endnu billigere penge. Det kunne f.eks. være bedst selleren Hugo Boss Just Different, hvor det både er muligt at få shampoo og deodoranter til et rigtig fordelagtigt tilbud. Vi søger hele tiden at følge med trenden indenfor vores fag, og holder også øje med vores konkurrenters priser og matcher til bedste evne. Vi vil gerne være billigste, så vi ser ikke ned på hvis man forhører sig om det er mugligt at matche en konkurrents pris. Hvis der er mangler på vores hjemmeside (produkter eller lignende), er det også noget vi med glæde vil se om der kan skaffes hjem.

Levering

Som noget helt nyt og eksklusivt i få online butikker, er det nu muligt at få tilsendt pakker til den nærmeste postbutik for så lidt som 19kr. Vi har valgt at sætte prisen ned fra 55kr, da vi mener at det skal være så nemt og billigt for forbrugeren som muligt. Vi har valgt at vores standard levering skal ske på bare 1-2 dage, så forbrugeren ikke skal gå at vente på deres produkter i længere tid end højest nødvendig. Nemmere og billigere kan det næsten ikke gøres. Du kan også opnå gratis fragt på hele din forsendelse, hvis der er tilføjet varer for mere end 599kr, som tit svarer sig til bare en enkelt duft.

Alle ordrer fra forguys.dk bliver altid behandlet med respekt og pakket forsvarligt ind. Afhængig af prisen for ens forsendelse har man også mulighed for at få både tilsendt en ekstra rabatkode og en lille gave.
Det allervigtigste for os er vores tilfredskunder, så hvis der er det mindste problem og vi bliver kontaktet via mail. Så kan man altid forvente et fyldest gørende svar inden for få arbejdsdage. Vi svarer alle mails som bliver sendt til os.

Starter om