Butik RSS

forkids rabatkode 2018

Webshoppen Forkids klæder børn på i moderigtigt og kvalitetsbevidst tøj. Forkids forhandler tøj til baby drenge og piger og junior drenge og piger. Karakteristisk for sortimentet er, at prisniveauet ligger så alle kan være med. Det er nemlig alfa omega for webshoppen. Der er således altid mulighed for at få lidt ekstra med hjem til gode Forkids tilbud.

http://www.forkids.dk

Aktive forkids rabatkoder og tilbud

Ny forkids rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste forkids rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge forkids´s tilbudsside her:

Direkte link til forkids's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

forkids rabatkoder 2018

Børnetøj som alle har råd til

Forkids og Stjerne-butikkerne forhandler børnetøj på webshoppen af samme navn. Virksomheden producerer tøjet med henblik på at det skal henvende sig direkte til børnenes univers.

Forkids vil opnå status som de bedste på markedet til at lave børnetøj. De ønsker tilmed at følge moden og kundernes krav til børnetøj.

Det er vigtigt for Forkids at deres priser er konkurrencedygtige, så alle uanset indkomst kan købe deres børnetøj.

Hos Forkids og Stjerne er funktionaliteten og kvaliteten af produkterne i fokus. Dette gælder både i forhold til design og materiale.

Sortiment

Babydreng og –pige 0-2 år: Der er mulighed for at shoppe alt lige fra kjoler, bukser, babyhue, heldragter, legetøj og mm. Og med uimodståelige Forkids tilbyd kan du tillade dig at shoppe lidt ekstra til dit barn.

Juniordreng og –pige 2-10 år: Udvalget er stort, og webshoppens styles er så søde, at du får lyst til at købe det hele. Der er både tøj til sommer og vinter. Også her kan du nyde godt af Forkids rabatkoder.

FORmagazine: Forkids har selvfølgelig sit eget magasin, hvori du kan læse mere om Forkids og se inspirerende kombinationer med Forkids mode.

Forkids rabatkode

Livet bliver lidt sjovere med rabatkoder. Derfor er det en selvfølge, at du hos Forkids kan benytte dig af vilde Forkids tilbud. De er en fast del af indholdet og giver dig mulighed for at købe lidt ekstra. Med Forkids tilbud kan du bare slå dig løs!

Er du på udkig efter en gave til et nyfødt barn, så tøv ikke med at kigge på det store udvalg af babytøj med de faste Forkids rabatkoder.

Er du i stedet på udkig efter sommertøj til din pige, der skal se smart ud første skoledag, så har Forkids et væld af søde sommerkjoler og tilbehør til søde piger. Med Forkids rabatkode kan du sagtens tillade dig at sende dit barn i skole.

Forkids rabatkoder er allerede fratrukket på produkterne på webshoppen.

Levering

Hos Forkids.dk er der fri fragt ved køb for over 100 kr. Alle ordrer derunder koster 19 kr.

Retur og fortrydelsesret

Du har 21 dages returret fra den dag, du modtager din vare. Kunden skal betale for omkostningerne.

Ønsker du at ombytte din vare til en anden størrelse eller lign. har du ligeledes 21 dage til at gøre dette fra den dag du modtager varen.

Kundeservice

Du kan kontakte Forkids via en kontaktformular på deres hjemmeside.

Den fysiske butik ligger på følgende adresse:

Nordre Frihavnsgade 62

2100 København Ø

Starter om