G-Star – Spar op til 50%
4.72 (94.31%)
58 votes
Butik RSS

G-star rabatkode 2018

G-star er først og fremmest kendt for deres denim produkter og de populære G star bukser og G star shorts, hvilket er grundstenen i firmaet. G-star forhandler dog også andre produkter indenfor modetøj til både mænd og kvinder. Brug en G-star rabatkode lige her fra e-rabatkoder næste gang du handler i deres webshop, og gør et godt kup.

https://www.g-star.com

Aktive G-star rabatkoder og tilbud

G-Star – Spar op til 50%

G-Star holder udsalg og du kan lige nu spare op til 50% på tøj til kvinder og mænd. Køb de Jeans du altid har ønsket dig eller find en fed trøje til din kæreste hos G-Star.... mere ››

Kategori:

Tags

G-STAR RAW rabatkoder 2018

Mere end bare denim

Siden virksomhedens etablering i 1989 har G-stars filosofi altid være ’bare produktet’. Denne ensporede tilgang har imidlertid vist sig succesfuld for G-star og har desuden ført til mange denim ’firsts’. G-star er en denim orienteret virksomhed, der desuden forstår sig på komplementære teksturer og stilarter der kan være med til at fremme deres denim og præsentere det i et nyt lys.

Efter mere end tyve års erfaring forsøger G-star stadig at skubbe grænserne og udvikle deres kerne-DNA bl.a. ved at udfordre deres designere.

G-Star har desuden med deres RAW kollektion fokus på bæredygtighed, hvor de udelukkende gør brug af økologisk bomuld.

Sortiment

G-star forhandler udelukkende deres eget brand på deres hjemmeside, hvor de sælger alt lige fra de populære G-star bukser, skjorter, bluser, overtøj og accessories.

Men: Met et stort sortiment af produkter til mænd forhandler G-star både almindelige basic t-shirts, t-shirts med print, hættetrøjer, crewnecks, jeans i alle former og varianter med og uden print, regnjakker, almindelige jakker, striktrøjer, G-star shorts og undertøj.

Women: G-star har både en masse produkter med innovative print og mønstre samt en række basic men moderne styles. I denne kategori findes bomber jakker, kjoler i flere længer og snit, G-star bukser, jeans, sko, nederdele, G-star shorts, jakker, t-shirts, strik, skjorter og sweatpants.

Raw for the oceans: Raw for the ocean er G-stars denim kollektioner lavet af genbrugsplastik fra havet. Ved at handle i denne kategori støtter du ikke alene op om oprydning af plastik i havet men også det bæredygtige genbrugs koncept.

G-star rabatkode

G-star er en denimorienteret virksomhed, der tager et socialt ansvar ved at udvikle produkter af genbrugsmaterialer. Så hvis du går op i bæredygtighed kunne det være et godt sted at finde moderigtige og trendy stiles med et bæredygtigt DNA. Find en G-star rabatkode her i portalen og brug den næste gang du handler i deres webshop. Så sparer du ikke kun penge men støtter også op om deres bæredygtige projekter.

Har du brug for en reminder kan du skrive dig op til nyhedsbrevet og blive kontaktet hver gang der er nye G-star tilbud og rabatkoder.

Betalingsformer

I G-star webshoppen kan du betale på de forskellige måder nedenfor.

  • Visa
  • American Express
  • MasterCard
  • PayPal
  • Klarna faktura

Levering

G-star leverer dine varer hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage. Har du mod alt forventning alligevel ikke modtaget din pakke efter 14 dage bør du kontakte kundeservice, der måske kan hjælpe dig med at tracke din pakke.

Retur og fortrydelsesret

Kunden er berettiget til at returnere produktet indenfor 14 dage efter dets modtagelse, hvis kunden har fortrudt købet. Der skal ikke angives en grund for returneringen, men produktet skal selvfølgelig leveres tilbage ubeskadiget og uden slitage samt i den originale emballage.

Kundeservice

G-stars telefonlinje har åbent fra klokken 9-20 i alle hverdagene og fra klokken 10-14 på lørdage. G-star kan desuden kontaktes via e-mail og en formular på deres hjemmeside.

Starter om