Butik RSS

Gaastra rabatkode 2018

Gaastra Proshop er en webshop til den moderne og maritime livsstil. Her finder du tøj, fodtøj og accessories til både mænd, kvinder og børn, som alle har det perfekte mix af funktionalitet og mode til sejlere i alle aldre. Du kan både få tøj og tilbehør til amatørsejlere med en lidenskab for søfart, eller til professionel sejlads der kræver det ypperste i kvalitet og funktionalitet. Her på siden kan du få en Gaastra Proshop rabatkode, som kan spare dig for mange penge.

http://www.gaastraproshop.com/com-en/

Aktive Gaastra rabatkoder og tilbud

Ny Gaastra rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Gaastra rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Gaastra´s tilbudsside her:

Direkte link til Gaastra's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Gaastra rabatkoder 2018

Funktion og fashion

Gaastra Proshop er mere end bare en butik – det er også et brand. Grundlagt i 1897 af sejlmageren Douwe Gaastra fra Holland, er Gaastra Proshop et af de mest etablerede mærker indenfor sejlads, og de sponsorerer stadig i dag internationale sejlads-events som Copa del Rey og Les Voiles de Saint Barth.
Fælles for alle produkterne er blandingen af funktionalitet og fashion, som kommer til udtryk i forskellige grader i de mange Gaastra kollektioner. Uanset om du blot er modebevidst med en forkærlighed for det maritime look, eller om du er professionel sejler, kan du finde et passende Gaastra Proshop tilbud lige her.

Kollektioner

Hos Gaastra Proshop er sortimentet opdelt i kollektioner, så du kan sortere varer efter funktion. I Sportskollektionen finder du fx det perfekte mix af praktikalitet og det moderne sejlerlook. Det er her grundfilosofien fra Gaastra er tydeligst, da kollektionen er sammensat specifikt med henblik på æstetik og brugbarhed.
Breton-kollektionen er derimod mere tidsløs og klassisk i sit design, hvor du finder etablerede og velkendte designs fra søfartsverdenen med et maritimt farvetema.
Du kan også vælge at få vist varer i en bestemt kategori, som fx bukser, t-shirts, polo-trøjer osv., hvis du foretrækker det. Det kan være nemmere at overskue, hvis du er på udkig efter et bestemt stykke tøj, og du er åben for mulighederne fra forskellige kollektioner. Med vores Gaastra Proshop tilbud bestemmer du helt selv hvordan du vil bruge din rabat. Der er masser af stilarter og muligheder, men med samme grundfilosofi i alle kollektioner, kan du være helt unik i dit tøjvalg. Hvis du har en Gaastra Proshop rabatkode kan du også opnå de bedst tænkelige priser.
Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på hjemmesiden kan du også få en voucher på 10€ til butikken, som et særligt Gaastra Proshop tilbud.

Gaastra Proshop rabatkode

Med en Gaastra Proshop rabatkode har du mulighed for at opnå rabatter i webshoppen. Det betyder mere værdi for pengene, så sørg altid for at tjekke om der findes et aktivt Gaastra Proshop tilbud her på siden, før du placerer din næste ordre. som du kan anvende lige som du ønsker. Bare husk at få kopieret koden fra denne side før du handler.Husk at vores Gaastra Proshop tilbud vil variere, så du kan med fordel besøge siden her hver gang du skal forbi Gaastra Proshop’s webshop. Kom igang med det samme, og find din første Gaastra Proshop rabatkode i dag!

Levering

Hos Gaastra Proshop er levering i Danmark altid gratis hvis du køber for mere end 100€. Alle ordrer herunder tilskrives et fragtgebyr på 5€. Levering tager typisk 3-5 hverdage.

Returnering

Du kan ombytte eller returnere dine varer indenfor 14 dage efter modtagelse. Hvis du ønsker at sende en vare retur skal du blot kontakte kundeservice, eller følge instruktionerne på hjemmesiden.

Kontakt

Du kan kontakte Gaastra Proshop på tlf. +49 38874-899693 ml. 9-18 alle hverdage hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.Ellers kan du benytte kontaktformularen på hjemmesiden, og de vil vende tilbage snarest.

Starter om