Butik RSS

haveplakat.dk rabatkode 2018

Haveplakat har med god grund udråbt dem selv som opfinderen af foto på lærred til haven, da de var den første virksomhed i Europa, der begyndte at producere billeder på lærred.
Forsynet med en rabatkode fra e-rabatkoder kan du nu spare lidt ekstra, når du handler i Haveplakat webshoppen.

http://www.haveplakat.dk/

Aktive haveplakat.dk rabatkoder og tilbud

Ny haveplakat.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste haveplakat.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge haveplakat.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til haveplakat.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.haveplakat.dk/

Haveplakat.dk rabatkoder 2018

Revolutionerede udendørslærreder

Haveplakat blev grundlagt i år 2004, hvor de som det første firma i Europa satte sig for at fabrikere foto på lærred beregnet som udsmykning til haven.

Med 11 års erfaring og en sublim ekspertise indenfor området har Haveplakat formået at udvikle et godt produkt, der er blev gennemtestet de sidste mange år under alle fire sæsoner.

Haveplakat tilbyder som det eneste firma også dit billede på lærred efter mål, så du kan få det præcis som du ønsker det.

Sortiment

Konceptet hos Haveplakat giver dig både mulighed for at bruge dine egne og deres billeder alt efter hvad du ønsker. Derudover tilbyder Haveplakat en række forskellige ophængningsløsninger afhængig af lærredets placering og størrelse.

Fotogalleri: Et alsidigt galleri bestående af alle Haveplakats fotografier som du enten kan købe som et billede på lærred eller printe ud.

Dit eget billede som udendørslærred: Her kan du overføre dit eget billede og indtaste dine præferencer såsom størrelse, farve, ophængning og beskæring, så får du dit foto på lærred lige som du ønsker det.

Ophængningssystemer: Under denne kategori kan du se mere om de forskellige ophængningssystemer til dit billede på lærred som er: kun lærred, rustfri ståløjer, kanalsyning, selvklæbende, træramme, robust ophængningssystem, ramme af aluminiumsrør, forkromet ophængning, synlig træramme og ramme af stilladstræ.

Eksempler: Her kan du få inspiration til hvordan en dit billede på lærred kunne fungere i forskellige havemiljøer.

HavePlakat rabatkode

Kunne du godt tænke at pifte din have lidt op, er du ved at skyde en film og har brug for en baggrundskulisse, så kunne Haveplakat være et godt sted at starte, hvor du netop kan få fotos på lærred i custommade størrelser og løsninger. På e-rabatkoder.dk har vi altid de nyeste Haveplakat rabatkoder til rådighed, som kan give dig mulighed for at spare lidt ekstra på dit næste billede på lærred. Er det for godt til at gå glip af kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og hoppe forbi og smide et like på vores Facebookside, så får du besked, når der lander nye Haveplakat rabatkoder.

Betalingsformer

Du kan betale med nedenstående muligheder hos Haveplakat, hvor du også kan indtaste din rabatkode fra e-rabatkoder.dk.

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal

Levering

Leveringsomkostningerne på 9,95 kroner er ikke det, der vælter budget, når der handles hos Haveplakat, hvorfor du forhåbentlig kan bruge lidt ekstra på deres lækre produkter til haven.

Retur og fortrydelsesret

Når du har købt et produkt hos Haveplakat, for eksempel, i form af et billede på lærred, har du en uge til at tænke over dit køb. Det vil sige, at du har syv dage til t returnere dit produkt fra den dag af det modtages.

Vælger du at annullere din bestilling skal du give Haveplakat skriftligt besked herom.

Kundeservice

Har du, for eksempel, spørgsmål angående foto på lærred, din Haveplakat rabatkode, handelsbetingelserne eller lignende kan du enten kontakte Haveplakat via telefon eller e-mail som forsøges besvaret hurtigst muligt.

Starter om