Butik RSS

hollys rabatkode 2018

På Hollys.dk kan du købe børnetøj ud fra et bæredygtigt koncept og skandinaviske tanker. Det er deres eget tøjmærke og tøjet er fortrinsvis i økologisk bomuld, som både er rart at have på og er godt for miljøet. Hollys er altså til forbrugeren, som vi have lidt øko-venlighed ind i sine indkøb. Hvis du snupper en Hollys rabatkode eller et Hollys tilbud lige her fra e-rabatkoder, sparer du samtidig på dit næste køb.

http://www.hollys.dk

Aktive hollys rabatkoder og tilbud

Ny hollys rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste hollys rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge hollys´s tilbudsside her:

Direkte link til hollys's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.hollys.dk

Holly’s rabatkoder 2018

Børnemode i kvalitet og økologi

Hollys har siden 2002 designet baby- og børnetøj med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Med deres økologiske børnetøj henvender Hollys sig til kvalitetsbevidste forældre, der sætter en dyd i at klæde deres børn i børnetøj af den bedste kvalitet og gode materialer.

Hollys er særligt kendt for deres lykkebringende firkløver, der præger noget af deres tøj med et fint print af firkløvere i forskellige farver og størrelser.

Foruden kvalitet og godt design går Hollys meget op i at yde en god kundeservice til deres loyale og nye kunder.

 

Sortiment

Hollys forhandler økologisk børnetøj til børn i alderen 0-8 år i fine enkle designs i flotte lyse og børnevenlige farver.

 

Baby (0-2 år): Hollys babyserie er også prydet med den velkendte kløver som et stort print, små all over print og mixed i forskellige størrelser og farver. Babyserien består af bodystockings, huer, hagesmækker, sengetøj, bukser, bluser, jakker, cardigans, kjoler, t-shirts og svømmebukser.

 

Junior (2-8 år): Juniorserien består bl.a. af det populære undertøj og nattøj fra Hollys i lækre bløde kvaliteter og økologisk bomuld. Det er tydeligt hvilke produkter, der er ment til piger og drenge, da meget af drengetøjet fås i blå og grønne farver, mens pigetøjet er lyserødt og orange. Her finder du desuden lampeskærme og indkøbsnet med kløverprint.

 

Uld: Hollys har også produceret et mindre sortiment af uldtøj, primært bodystockings og huer, med kløverprintet. Hollys uldkollektion hjælper dig med at holde dit barn varm. Sover dit barn fx udendørs eller bider vinterens kulde lidt ekstra kan en uld body være en god ide.

 

Outlet: I outlettet finder du alle de gode Hollys tilbud af nedsatte produkter og tidligere kollektioner. Her kan du også bruge din Hollys rabatkode og spare endnu mere på det lækre børnetøj.

 

Hollys rabatkode

Med en Hollys rabatkode fra e-rabatkoder.dk kan du få økologisk kvalitet børnetøj til de bedste priser. Klik forbi Facebooksiden og tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du er interesseret i børnetøj og dansk design. Så holder vi dig opdateret hver gang, der er nye Hollys rabatkoder. Ønsker du ikke at være skrevet op til nyhedsbrevet og følge Facebooksiden kan du som et alternativ holde øje med denne side, der hele tiden opdateres med nye og attraktive rabatkoder.

 

Betalingsformer

Som kunde hos Hollys kan du betale med følgende:

  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • American Express
  • MasterCard og Maestro
  • Forbrugsforeningen

Levering

Hollys leverer indenfor 2-5 hverdage for 39 kroner med Post Danmark og omkostningsfrit, hvis du har handlet for mere end 499 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dage til at returnere dine varer til Hollys, hvis du alligevel ikke ønsker at beholde det. Du skal selv betale for returfragten og give Hollys besked om returneringen.

Kundeservice

Hollys tager gerne imod henvendelser pr telefon og e-mail afhængig af dit foretrukne valg, hvor de vil forsøge at besvare din spørgsmål på bedste vis.

Starter om