10% rabat : Hungry.dk
4.74 (94.74%)
27 votes
Butik RSS

Hungry.dk rabatkode 2018

Hungry.dk er et website for en lang række takeawayrestauranter, så det er nemmere for dig som kunde at finde netop den restaturant, du gerne vil bestille mad fra. Hos Hyngry.dk kan man bestille mad online blandt flere hundrede takeawayrestauranter. Maden bliver leveret hurtigt til døren og med en Hungry rabatkode eller et Hungry tilbud fra e-rabatkoder kan du nu spare både tid og penge.

https://www.hungry.dk/

Aktive Hungry.dk rabatkoder og tilbud

10% rabat : Hungry.dk

10% studierabat på take-out... mere ››

6
https://www.hungry.dk/

Hungry rabatkoder 2018

Bestil mad online

I begyndelsen af 2013 blev Hungry.dk startet. Sidenhen er websitet vokset i størrelse med flere restauranter, som gerne vil hjælpe danskerne til en bedre takaawayoplevelse. Mad til døren skal gøres lettere, hvorfor det skal være slut med at finde diverse menukort fra takeawayrestauranter i diverse skuffer og i stedet erstattes med en hurtig online oversigt over de mange takeawaysteder.

Missionen for websitet er at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til mad til døren melder sig. Fokus for sitet er at udfordre status quo, da de elsker takeaway. Dette betyder nærmere, at deres fokus ligger på udvalg, relevans og loyalitet, hvilket de hele tiden forsøger at levere og forbedre.

Hungry.dk er i konstant vokseværk, da flere restauranter kommer til hver dag, til trods for at flere hundrede allerede er en del af Hungry netværket. For at gøre det lettere og hurtigere, kan man nu bruge deres mobil app, hvor man med få swipes med fingeren kan bestille mad og få det leveret lige til døren.

Sortiment

Hungry’s udvalg består primært af pizza, sushi, burger, salat, kinesisk og thaimad. De forsøger hele tiden at samle det bedste udvalg af velsmagende og fantastisk mad, og det betyder også, at du som vegetar kan finde noget at spise blandt de mange menuer. Udvalget af retter varierer naturligvis fra by til by. Valgmulighederne udvides dog, da flere og flere restauranter slutter sig til Hungry netværket.

Hvis du er vild med takeaway, kan du nu benytte dig af deres bonusordning. Det betyder, at du opnår et stempel hver gang du bestiller fra en af Hungry.dk’s mange restauranter. Når du har samlet 10, får du ganske automatisk et bonusmåltid, som du kan benytte gratis hos restauranten.

Hyngry.dk rabatkode

Er du glad for takeaway og mad til døren, og derfor er på udkig efter rabatter, kan du på e-rabatkoder.dk altid finde de bedste rabatkoder til Hungry.dk. Hvad enten du er til pizza, thaifood eller måske mexicansk, så er der altid noget godt at finde på Hungry.dk. Og hvad kan være bedre efter en lang arbejdsdag, at læne sig tilbage, gå ind og bestille mad online, og bare vente på at få det leveret. Med en Hungry rabatkode behøver du heller ikke have dårlig samvittighed over regningen, der er altid noget at spare. For ikke at gå glip af en Hungry rabatkode, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte og sikre dig de bedste tilbud. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside for at være ekstra sikker på altid at få de eftertragtede Hungry rabatkoder.

Betalingsformer

Betaling af mad hos Hungry.dk kan gøres med betalingskort, Paypal eller kontant til buddet.

Levering

Leveringstiden afhænger naturligvis af distancen buddet skal køre. Det er dog ikke en hindring for, at maden leveres til døren så hurtigt som muligt.

Retur og fortrydelsesret

Du skal være opmærksom på, at der ingen retur eller fortrydelsesret er hos Hungry.dk, da varen består af fødevarer. Det strider imod at hygiejnereglerne at returnere og videresælge maden.

Kundeservice

Hvis du af den ene eller anden grund ønsker kontakt til kundeservice, kan du mandag-fredag fra kl. 9-22 og lørdag-sønder fra kl. 11-22 ringe på tlf. 70 20 97 70. Har du et mere uddybende spørgsmål, som ikke haster, kan du sende en besked over websitet.

 

Starter om