Butik RSS

Iberostar rabatkode 2018

Iberostar Hotels & Resort er den førende hotelkæde med destinationer i Spanien, Middelhavet og Caribien med over 100 almindelige og alt inklusiv hoteller rangerende fra 4-5 stjerner.
Iberostar tilbyder et udvalg af forskellige ferieformer, hvad end dit formål er.
Med en Iberostar rabatkode her fra e-rabatkoder kan du oven i købet være så heldig at spare lidt ekstra på dit ophold.

http://www.iberostar.com/

Aktive Iberostar rabatkoder og tilbud

Ny Iberostar rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Iberostar rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Iberostar´s tilbudsside her:

Direkte link til Iberostar's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.iberostar.com/

Ibeostar rabatkoder 2018

Førende international hotelkæde

Iberostar har med mange års erfaring udviklet en udsøgt ekspertise, der gør virksomheden til en af de højest rangerende blandt verdens førende internationale hotelkæder. Med et team af veluddannet personale har Iberostar særligt fokus på at yde den bedste kundeservice til deres kunder og dermed give dem en sublim oplevelse.

Noget må virksomheden i hvert fald gøre rigtigt, da de hvert år har besøg af mere end 1.500.000 gæster fordelt på de 36.000 værelser de råder over.

Succesen ligger formentlig i Iberostars tilbud af forskellige rejser, deres udbud af differentierende destinationer, niveauet af kundeservice samt deres mission om hele tiden at udvikle hotelkæden og holde sig opdateret med de seneste tendenser indenfor hotelbranchen.

Sortiment

Iberostar forsikrer dig din drømmeferie på deres udsøgte hoteller beliggende i populære turistmål med gode kvaliteter.

Iberostar tilbuddene består bl.a. af alt inklusive rejser, ophold på stranden, golf, spa og wellness samt ideelle destinationer for charterrejser, bryllupsrejser, familieferier, oplevelsesferier mm.

Iberostar har med 16 forskellige destinationer lidt af hvert at byde på i Spanien, Europa, Afrika og USA, hvor du kan rejse til følgende destinationer:

  • Spanien: Mallorca, Andalusien, Madrid og Kanarieøerne
  • Europa og Afrika: Bulgarien, Kap Verde, Grækenland, Tunesien, Marokko, Ungarn og Montenegro
  • USA: Brasilien, Jamaica, Cuba, Mexico og Den Dominikanske Republik

Iberostar rabatkode

Trænger du til en ferie i solen med alt inklusiv, skal du på bryllupsrejse eller lignende, så har Iberostar et godt udvalg af destinationer i forskellige egne af verden. Med en Iberostar rabatkode i din besiddelse kan du spare endnu mere på dit ophold og købe endnu flere drinks på din ferie. Hold godt øje med siden her for ikke at få glip af de gode Iberostar tilbud. Vil du være helt sikker på at holde dig informeret omkring Iberostar rabatkoderne kan du skrive dig op til e-rabatkoders nyhedsbrev og like vores Facebookside. På den måde får du besked, så snart vi uploader nye Iberostar rabatkoder her på siden.

Betalingsformer

Når du booker et ophold hos Iberostar rådes du til at betale på forhånd, da det vil reducerede den samlede pris for dit ophold med 7%. Du har også mulighed for at betale dit ophold senere.

Iberostar har desuden prisgaranti, der garanterer dig ophold til de bedste priser.

Din Iberostar rabatkode kan indtastes under betalingsprocessen for at trække rabatten.

Retur og fortrydelsesret

Kontakt Iberostar for at høre nærmere om afbestilling af ophold, forsikringer osv., da dette kan variere fra destination til destination samt afhænge af rejsens type. Som udgangspunkt kan du altid afbestille dit ophold, men det er forskelligt hvor meget af rejsens pris du kan få retur alt efter din forsikring, rejsens omfang og tidspunktet for afbestillingen.

Kundeservice

Hvis du har brug for at kontakte Iberostar kan du enten gøre det via deres kontaktformular på deres hjemmeside eller ved at ringer til deres callcenter.

Du kan også følge dem på diverse sociale medier, herunder Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.

Starter om