25% IBOB Rabat
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

iBob rabatkode 2018

Hos iBob sælger de næsten altid. Sortimentet af varer er bredt, men du kan for eksempel købe både blækpatroner, computere, toner, kontorartikler, film, brødristere og meget mere. Du kan anvende en iBob rabatkode sammen med dit køb og spare lidt på regningen. Så bliver det også lidt sjovere at handle stort ind. Husk at tjekke alle de aktuelle iBob tilbud ud her på siden.

http://www.ibob.dk

Aktive iBob rabatkoder og tilbud

25% IBOB Rabat

IBOB's store restmarked byder på utallige gode tilbud, og lige nu er der 25% på alt! -Find udsalget her: Hos IBOB spænder sortimentet fra blækpatroner, alt til hjemmet af møbler og nips til små ... mere ››

august 31, 2018

 
http://www.ibob.dk

iBob rabatkoder 2018

iBob – computere med familierelationer

iBob startede i 1991 i en kælder, da Claus Sørensen med sin bror besluttede sig for at bestille computere hjem fra Taiwan, og sælge dem på det danske marked. Efter knap to årtier er der afdelinger i både Danmark, Kina og Polen, og de har planer om at udvide videre. Efter disse to årtier er iBob gået fra en lille kælder i Torvegade til en stor lagerhal ude på Falkevej. Det har været en spændende tur, og det ser til at blive ved på den måde.

iBob startede med at sælge computere, men konceptet har nu udviklet sig. Nu sølger de både konterartikler, potter, gryder, pander, printerpatroner, lamper og meget meget mere. Find gode iBob tilbud på deres hjemmeside.

Sortiment

Som nævnt så har iBob et bredt sortiment af varer. Hovedkategorierne er blækpatroner og toner, konterartikler, printere, ting til boligen, film samt en væld af gode iBob tilbud. Du kan købe både brødrister og bordskåner, samt makeup spejle og måtter. Der sælges alt mellem himmel og jord. Klik ind på deres hjemmeside, og så kan du sikkert finde lige hvad du står og mangler. Her kan du også bruge en iBob rabatkode og spare penge.

iBob rabatkode

På e-rabatkoder.dk vil du altid kunne finde de bedst iBob rabatkoder. Med en iBob rabatkode bliver det billigere at handle på nettet. Hvis du ikke vil gå glip af tilbud, så bør du besøger e-rabatkoder.dk ofte. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, eller like Facebooksiden, hvis du vil informeres vedrørende iBob tilbud. Brug din iBob rabatkode, og lav en god handel.

Betalingsformer

Hos iBob kan du betale med Maestro, MasterCard, Visa og Visa Dankort. Du kan også betale pr. efterkrav. Dette foregår i samarbejde med Post Danmark, men varen må ikke overskride en pris på 8.000 DKK. Du vil derefter have mulighed for at betale for varen på dit lokale posthus. Brug en iBob rabatkode, hvis du vil spare penge på dit køb.

Levering

Hvis du bestiller varen inden kl. 21:00, så vil din vare blive afsendt samme dag, og vil blive leveret den første hverdag. GLS sørger for varernes levering, og 99,4% af alle pakker når sikkert frem dagen efter. Du vil modtage en email fra iBob når varen afsendes, og du kan følge pakken inde på GLS’s hjemmeside. Hvis du køber for mindre end 599 DKK, så vil du betale 45 DKK for forsendelse.

Retur og fortrydelsesret

Hos iBob har du 30 dages fuld returret, når du modtager varen. Hvis du ønsker at benyttte denne mulighed, så skal du blot sende varen retur, og vedhæfte din fakture eller en henvisning til fakturanummeret samt et kort, hvori du beskriver om du vil have varen byttet eller have dine penge retur.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til iBob, så er du velkommen til at ringe til dem mellem mandag og fredag i tidsrummet fra 9:00 til 21:00 på telefon 75 45 79 00. Du kan også udfylde en formular på deres hjemmeside, eller livechatte på hjemmesiden. Klik ind på hjemmesiden for disse funktioner.

 

Starter om