10% rabat : E-cigaretter og juice
4.72 (94.34%)
25 votes
Butik RSS

KC-Smoke rabatkode 2018

KC-Smoke er en onlinewebshop, der tilbyder elektroniske cigaretter, kaldet E-cigaretter. Du kan desuden købe alverdens tilbehør til dine E-cigaretter, såsom E-væsker og batterier. KC-Smoke er til dig, der ønsker at kvitte almindelige cigaretter. Det er til dig, der ønsker at forbedre din lugtesans og smagssans. Det er til dig, der ikke vil lugte af røg og undgå et nikotingult hjem. Det er til dig, der vil spare penge og ønsker at blive nikotinfri. KC-Smoke er til dig, der ønsker et sundere alternativ.

http://www.kc-smoke.dk/

Aktive KC-Smoke rabatkoder og tilbud

10% rabat : E-cigaretter og juice

Lige nu får du 10% rabat på KC-Smokes online webshop med salg af elektroniske cigaretter & tilbehør. Det eneste du skal gøre er at benytte vores eksklusive KC-Smoke rabatkode så får du rabat.... mere ››

9
http://www.kc-smoke.dk/

KC-Smoke rabatkoder 2018

Hvad er KC-Smoke?

KC-Smoke tilbyder et sundere alternativ til rygere. Det er en relativ nystartet to-mands-virksomhed. KC Står for Kern Månsson og Christian Pedersen, som er indehaverne af KC-Smoke. De har begge med succes skiftet almindelige cigaretter ud med E-cigaretter. For Kern Månsson og Christian Pedersen gik der sport i at finde nyt udstyr i forbindelse med, at de begge stoppede med at ryge almindelige cigaretter. På baggrund af det dannede de det, som vi i dag kender som KC-Smoke. Virksomheden er på den måde en dansk privatejet virksomhed.

KC-Smoke bestræber sig på at yde en personlig, hurtig og hjælpsom service til deres kunder. KC-Smoke levere inden for 2-4 hverdage. Du har desuden 30 dages gratis returret. Køber du for over 500 kr. hos KC-Smoke er der fri fragt.

Sortiment – Et sundere alternativ til almindelige cigaretter

E-cigaretter er lavet til at give dig samme nydelse som almindelige cigaretter. Forskellen er dog, at i stedet for at inhalere røg, så inhalerer du damp. Ved at inhalere damp i stedet for røg, undgår du de 4.000 kemiske stoffer i almindelige cigaretter. På den måde undgår du de skader, som almindelige cigaretter vil give dig. En almindelig E-cigaret består af to dele. Den ene del er et genopladeligt batteri, og den anden er en væskebeholder, der kaldes en clearomizer.

Med KC-Smoke tilbud kan du købe E-cigaretter til gode priser. Inden for E-cigaretter kan du købe alt fra E-pibe, et enkelt sæt af E-cigaretter til E-cigaretter i forskellige farver. Du kan desuden med KC-Smoke tilbud købe Mods, som er mere avancerede E-cigaretter med flere funktioner og muligheder. Du kan for eksempel inden for mods købe en Variabel Volt mods, hvor du kan indstille styrken og intensiteten i dampen. Ønsker du at købe en mods, som er mere stabil eller solid end andre mods, kan du også købe en mekanisk mods med KC-Smoke tilbud.

Med KC-Smoke tilbud kan du købe forskellige slags E-juice. E-juice er væsker til E-cigaretterne, som giver dampen smag. Alle deres E-juice er smagstilpasset til det Europæiske marked, for at sikre sig, at du får en god smagsoplevelse. Du kan med KC-Smoke tilbud få E-juice i alt fra ananassmag, blåbærsmag til tobakssmag. Du kan desuden købe væsker, så du selv kan blande lige den smag, du ønsker dig. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med smagen.

En E-cigaret består blandt andet af en clearmomizer. Clearmomizer er beholderen til væsken i E- cigaretten. Med KC-Smoke tilbud kan du købe clearmomizer i forskellig farver og størrelser.
Med tiden skal din E-cigaret have nyt batteri. På KC-Smoke har de et stort udvalg af batterier til E- cigaretter, som du kan få til en god pris med KC-Smoke tilbud. Du kan blandt andet købe genopladelige batterier, batterier i flotte farver og med flotte mønstre.

Med KC-Smoke tilbud kan du også købe tilbehør til din E-cigaret. De har alt fra mundstykker, etui til din E-cigaret og dobbelt oplader.

Du kan også vælge at købe en pakke med alt, hvad du behøver med KC-Smoke tilbud. Det vil spare dig penge, og du er samtidig sikker på, at du får alt, hvad der skal bruges, og at det passer sammen. KC-Smoke foreslår at prøve eGo-CE4 startsæt, som er oplagt til dig, der ikke har prøvet E- cigaretter før.

KC-Smoke rabatkode

Ønsker du at stoppe med at ryge? Ønsker du at ryge men vil godt have et sundere alternativ? Uanset hvad dit ønske er, så kan du med en KC-Smoke rabatkode købe E-cigaretter til en god pris. Hvor får du så en KC-Smoke rabatkode? På e-rabatkode.dk finder du altid den bedste KC-Smoke rabatkode eller KC-Smoke tilbud. Fordelen ved KC-Smoke rabatkode er, at du får produkter hos KC-Smoke til fordelagtige priser. Med en KC-Smoke rabatkode får du derfor for eksempel en E-cigaret startpakke til en god og billig pris.

Nyder du for eksempel det sociale eller følelsen af at ryge, kan du med KC-Smoke rabatkode købe E-cigaretter som er bedre og billigere for dig og din krop. Så er du derfor på udkig efter E-cigaretter eller velsmagende E-væsker til gode priser, så er en KC-Smoke rabatkode med garanti noget for dig. Fordelen med en KC-Smoke rabatkode er netop at købe de produkter, du ønsker dig på KC- Smokes webside men til billigere priser.

Levering

Alle KC-Smokes pakker sendes med Post Danmark. Der går derfor 2-4 hverdage inden du modtager din vare. KC-Smokes priser på fragt beregnes ud fra kg. I deres webshopsystem udregnes prisen i forhold til vægt på forsendelsen automatisk. På KC-Smoke kan du desuden se en udførelig liste over fragtpriserne i forhold til vægt.

KC-Smokes er ikke en fysisk butik. Det er derfor ikke muligt selv af afhente ordrer.

Retur og fortrydelsesret

Ønsker du at returnere en vare fra KV-Smokes, skal den sendes retur til følgende adresse:

KC-Smoke.dk Violvej 2.
3300 Frederiksværk

På KC-Smokes har du 30 dages returret fra den dag du modtager din vare. Ønsker du at returnere din vare, skal du huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse samt oplyse eventuelle mangler eller fejl. Du skal sende din vare i forsvarlig indpakning og i væsentlig samme stand, som du modtog den. KC-Smoke bestræber sig på hurtigst muligt at returnere pengene, og du vil desuden modtage en e-mail fra deres kundeservice, når de har returneret pengene.

Kundeservice

På KC-Smoke.dk kan du udfylde en kontaktformular med dine spørgsmål. Du kan forvente at få svar på den inden for 24 timer i hverdage.
De kan desuden kontaktes på E-mail: [email protected] eller pr. brev til følgende adresse:

KC-Smoke.dk Violvej 2
3300, Frederiksværk Danmark

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig KC-Smokes nyhedsbrev på deres hjemmeside. Du skal blot udfylde en online blanket.

Facebook

Du kan også finde KC-Smoke på Facebook, hvor de hedder KC-Smoke. På deres Facebook kan du se udvalgte og nye varer fra deres webshop.

 

Starter om