Butik RSS

Kids-World rabatkode 2018

Når det handler om børn, så er Kids World et af de steder du absolut må kende. Med deres kæmpe udvalg af børnetøj og babytøj fra de mest kendte og lækre mærker, kommer dit barn aldrig til at mangle noget. Derudover sælger butikken også produkter såsom babylegetøj, hagesmække og sutteklude.
Her på e-rabatkoder.dk sørger vi for altid at stå klar med lækre Kids World rabatkoder og eksklusive Kids World tilbud, så du får mest muligt ud af dine penge. Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev og bliv opdateret hver gang der dukker en ny rabatkode op.

http://www.kids-world.dk

Aktive Kids-World rabatkoder og tilbud

Ny Kids-World rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Kids-World rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Kids-World´s tilbudsside her:

Direkte link til Kids-World's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.kids-world.dk

Kids-World rabatkoder 2018

Mor, far og børn – og en virksomhed

Annette havde en drøm i 2006 om at sælge børnetøj. Annettes mand Jesper synes, at det var en rigtig god ide. Sammen startede de Kids World hjemme i deres stue, sammen med alle drømmene for fremtiden.

Ideen viste sig at være mere end god og de to måtte hurtigt se sig om efter større lokaler og tilmed ansætte flere folk. I maj 2011 flyttede Kids World for anden gang – denne gang til deres helt eget sted i Esbjerg med stort lager og plads til en fysisk butik udover den succesfulde nethandel.

I dag er Kids World udelukkende en online shop og den fysiske plads er fokuseret omkring lageret, hvilket tillader et langt større sortiment og fokus på de online kunder, som det hele udsprang af.

Sortiment hos Kids World

På Kids-World.dk satser de på kvalitet, og et bredt og nogenlunde fuldent sortiment indenfor børnetøj og babytøj. Der er alt i tøj, regntøj, strømper, overtrækssko, bluser, kjoler, flyverdrager, termotøj, gummistøvler, hjemmesko og alt det andet børn skal bruge. Der er virkelig mange forskellige varer. Husk at du her på siden kan finde en masse specialtilbud til Kids World samt Kids World rabatkoder, som kan kombineres med dine køb.

Her følger lidt inspiration til hvad du kan finde på shoppen:

Tøj: Bluser, kjoler, badetøj, bukser, bodystockings, cardigans, fleecedragt, heldragter, nederdele, leggins, nattøj, regntøj, sommer jakker, strømpebukser, termotøj, flyverdragter og meget mere.

Sko: Overtrækssko, hjemmesko, skindfutter, gummistøvler, børnesko, vinterstøvler

Alt det andet: Sengetøj, elefanthuer, babyhjelme, hagesmække, softshell, hatte og huer, handsker og vanter, stofbleer, halsedisse

Af kendte mærker kan vi her nævne Ej sikke Lej, Bundgaard, byStroom, Color Kids, Danefæ, Hummel, Hunter, DYR, Molo, Racing Kids, Tiny Minymo, Småfolk og mange mange flere.

Kids-World værdikode – og spar mere

På e-rabatkoder gør vi vores aller bedste for at tilbyde dig de mest eksklusive Kids-World rabatkoder. Med disse rabatkoder til Kids World får du en masse fordele ved dit næste og dit næste og dit næste køb på hjemmesiden. Der er nemlig altid en rabatkode at hente lige meget hvornår du ønsker at handle.

Du kan derfor roligt forkæle dine børn med tøj og tilbehør i den bedste kvalitet. Børn som er friske og aktive bruger deres tøj meget hurtigt op, og det kan være svært at finde kvalitetstøj som også er billigt børnetøj. På Kids World vil dit barn altid kunne være med på moden med de sidste nye kollektioner. Babytøjet som sælges er skabt med omtanke for hverdagen med babyer, hvor tøj skal af og på hele tiden. Os på e-rabatkoder.dk vil gerne gøre vores til at du kan få lidt mere luft i hverdagen med en Kids World rabatkode eller et Kids World tilbud.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og altid være sikret at modtage de sidste nye rabatkoder. Ligeledes kan du følge os på Facebook, hvor vi også vil lægge de sidste nyheder ud.

Betaling

Du kan betale på rigtig mange forskellige måder på Kids World, bl.a. med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • eDankort
  • Mastercard
  • Visa Elektron

Beløbet bliver selvfølgelig først trukket den dag varerne forlader lageret.

Derudover kan du betale med bankoverførsel og som noget helt særligt tilbyder Kids World også det der hedder ”betal med børnepenge”, som går ud på at du kan bestille de ønskede varer, få dem levet og først betale for dem når børnepengene kommer. Det kreditkort du angiver fungerer her som sikkerhed, men pengene vil først blive trukket på de på hjemmesiden angivne datoer.

Levering

Når du bestiller fra Kids World sørger de altid for gratis fragt til Danmark uanset om det er en lille eller stor ordre. De sender ligeledes til resten af verden og har hertil fast billig fragt. Priser kan ses på hjemmesiden.

Alle varer bliver som udgangspunkt sendt i indenfor 1-3 hverdage. Hvis du er hurtig og bestiller inden kl. 13, vil Kids World altid forsøge at afsende samme dag.

Retur og fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret på dine varer. Du skal selv betale for at sende retur samt vedlægge en returseddel. Denne findes på hjemmesiden. Pengene bliver tilbagebetalt til samme konto eller kreditkort, som blev brugt ved køb.

Kundeservice

Har du spørgsmål til din ordre eller problemer kan kundeservice kontaktes på både telefon og på e-mail. Telefontiden er mandag – torsdag 8.30 – 17.00 og fredag 09.00 – 17.00. Hvis du er smart kan du kigge under kundeservicesiden, hvor der findes rigtig gode svar på langt de fleste gængse spørgsmål.

Kids World nyhedsbrev

Du kan selvfølgelig tilmelde dig Kids World nyhedsbrev, hvilket giver dig en lang række fordele. Du vil altid få informationer om nye produkter og mærker i webshoppen. Ligeledes kan der ofte være inkluderet specielle rabatter i de mails du modtager ca. en gang om ugen. Du kan også få mulighed for at stå forreste i køen, når der er udsalg samt deltage i sjove konkurrencer fra Kids World.

Tilmeld dig ved at taste din e-mail ind under fanen ”nyhedsmail”.

Facebook/sociale medier

Med mere en 50.000 følgere og ca. 1000 anmeldelser må Kids World siges at være meget synlig og aktiv på Facebook. De bruger meget tid på at lægge billeder og information ud omkring produkter. Ligeledes kan kunder og andre interesserede skrive og spørge Kids World om diverse spørgsmål. Virksomheden holder meget af dialog med brugerne og forhører sig ofte om deres mening om varer og sortimenter til hjemmesiden.

Starter om