Butik RSS

Kvalitetssokker rabatkode 2018

Kvalitetssokker er en online netbutik, som siden maj 2013 har solgt billige sokker til danskerne. Formålet med netbutikken er at sælge sokker i god kvalitet, som er til at betale sig fra. Man kan derfor være sikker på, at ens fødder ikke kommer til at lide i skoene.
Du kan her på e-rabatkoder se alle aktuelle Kvalitetssokker rabatkoder og Kvalitetssokker tilbud, som kan anvendes på forretningens hjemmeside.

http://www.kvalitetssokker.dk

Aktive Kvalitetssokker rabatkoder og tilbud

Ny Kvalitetssokker rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Kvalitetssokker rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Kvalitetssokker´s tilbudsside her:

Direkte link til Kvalitetssokker's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.kvalitetssokker.dk

Kvalitetssokker rabatkoder 2018

Sokker i topkvalitet

I maj 2013 åbnede netbutikken Kvalitetssokker.dk, og siden har sortimentet vokset sig større og større i takt med den stigende interesse. Kvalitetssokker er en lokal opstartet netbutik med rødder i den Sønderjyske by Aabenraa.

Målet for netbutikken er, at produkterne og kvaliten af disse er absolut helt i top, så der ikke er noget at komme efter. Netbutikken vil gerne være førende på verdensmarkedet, hvilket de forsøger ved at tilbyde billige sokker og strømper online til fordelagtige priser. Det sikrer glade kunder både på lokalt og globalt plan, hvilket er ganske essentielt for netbutikken.

Sortiment

Sortimentet hos Kvalitetssokker består naturligvis af sokker. Dog er sokker ikke bare sokker, og strømper ikke bare strømper. Derfor kan du på netbutikken finde et sortiment, som råder over produkter som:

Strømper uden elastik: Under denne fane finder du almindelige strømper i både sort og grå, som matcher det klassiske look.

Ankelstrømper: Under denne fane finder du både klassiske ankelstrømper og shine ankelstrømper, hvorfor der er noget lige til enhver smag. Er du meget farveglad og en humørbombe er shine ankelstrømper perfekt til dig.

Efter mærke: Her finder du lækre kvalitetsstrømper fra populære mærker som Lindbergh, Shine, Pesail og Claudio. Fødderne skal ikke snydes for kvalitet!

Efter farve: Ved at klikke på denne fane finder du strømper opdelt i forskellige farver. Det gælder farver som sort, grå, hvid og blandede farver såsom stribede strømper. Så er der både til det klassiske look såvel som til hverdagslooket, som gerne må være lidt ekstra frisk.

Kvalitetssokker rabatkode

Du er en ganske speciel og en fuldstændig jordnær person, hvis ikke du til tider går og mangler nye billige sokker til garderoben. Så er du lige som alle os andre, som godt kan lide at pakke fødderne ind, så kan du på e-rabatkoder.dk altid finde de bedste Kvalitetssokker tilbud. Det er absolut nødvendigt med gode sokker til at holde hverdagen kørende – så hold ofte øje med e-rabatkoder.dk, hvis du gerne vil sikre dig billige sokker og strømper online til en fordelagtig pris. Gå gerne ind og like vores Facebookside – for så går du ikke glip af en eneste Kvalitetssokker rabatkode.

Betalingsform

Hos Kvalitetssokker kan du betale med Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Maestro. Dit beløb bliver først fratrukket din konto, når pakken bliver sendt af sted.

Levering

Prisen for levering afhænger af ordrens vægt, og bliver indberegnet i den samlede pris. Du kan se de forskellige priser for levering på deres hjemmeside. Du kan også gøre det let for dig selv og købe varer for over 399 DKK. Ved køb over dette beløb opnår du gratis levering. Enkelt og simpelt. Ordren afsendes inden for 1 til 2 hverdage, og vil normalt blive leveret inden for 1-3 hverdage efter ordreafsendelsen.

Retur og fortrydelsesret

Hvis det uheldige skulle ske, at du fortryder dit køb, kan du op til 14 dage efter modtagelse af ordren, henvende dig til netbutikken. Efter henvendelsen har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Varen kan dog ikke returneres, hvis varen er brugt eller på nogen måde beskadiget. Returfragten skal du selv betale. Husk at vedlægge kontooplysninger i pakken, således at beløbet og returfragten kan blive tilbageført til din konto.

Kundeservice

Du kan altid henvende dig til deres kundeservice, hvis du har spørgsmål eller klager. Det er en del af deres service, så du kan få en super god oplevelse. Der går derfor aldrig mere end 24 timer til du får et fyldestgørende svar på dit spørgsmål.

Starter om