Butik RSS

Kvikautomaten.dk rabatkode 2018

I Kvikautomaten kan du låne penge online i form af Danmarks hurtigste kviklån som navnet hentyder til. Står du og mangler lidt ekstra penge mellem hænderne kan du med en Kvikautomaten rabatkode fra e-rabatkoder, spare penge samtidig med du tager et lån.

https://www.kvikautomaten.dk/

Aktive Kvikautomaten.dk rabatkoder og tilbud

Ny Kvikautomaten.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Kvikautomaten.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Kvikautomaten.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til Kvikautomaten.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://www.kvikautomaten.dk/

Kvikautomaten.dk rabatkoder 2018

Danmarks kvikkeste lån

Kvikautomaten er en online låneudbyder, der gør det nemt og hurtigt at låne penge uden besværlige og langtrukne processer, der typisk kan opleves, når man låner penge via en fysisk bank.

Kvikautomaten fritager dig for lange og komplicerede formularer og overfører pengene hurtigt, så du har dem på din konto indenfor maximalt en time. Det må sige sat være kvikt.

Hos Kvikautomaten behøves du heller ikke stille sikkerhed for dit lån som de fleste banker normalt vil kræve, når man optager et lån gennem dem.

Hvordan du låner?

Kvikautomaten tilbyder mindre kviklån til danskere, der står og mangler et mindre beløb til fx at købe et Tv, betale en stor uventet regning eller lignende. Du kan låne mellem 500 og 6000 kroner, der vil blive overført til din konto hurtigt og bekvemt uden udfyldelse af flere formularer men blot en simpel ansøgning. Det er desuden muligt at oprette en billig kassekredit helt op til 15000 kroner, hvilket du også kan ansøge om via hjemmesiden.

Ny kunde: Som ny kunde hos Kvikautomaten kan du låne op til 3000 kroner helt gratis, hvilket betyder at der ikke kommer nogen dyre renter oveni dit lån. Du skal kun betale 3000 kroner tilbage.

I ansøgningsboksen kan du bruge Kvikautomatens låneberegner til at se, hvor mange penge du kan låne og hvor lang løbetiden vil blive på det lån du ønsker at tage.

Lånt før: Har du lånt penge før kan du ansøge om at låne mellem 500 og 6000 kroner igen med forskellige renter og løbetider afhængig af tidligere lån og lånets størrelse. Brug låneberegneren til at se de forskellige betingelser.

Kvikautomaten rabatkode

Er du kommet ud i nogle pengeproblemer eller mange du penge til det store fladskærms Tv kan du nu spare penge på dit lån med en Kvikautomaten rabatkode. På den måde får du lidt flere penge og rykke rundt med og lidt mindre at skulle betale tilbage til Kvikautomaten.

Lyder det fristende kan du eventuelt tilmelde dig e-rabatkoder nyhedsbrevet og finde vores Facebookside. Så vil du automatisk få besked, når der er nye Kvikautomaten rabatkoder og Kvikautomaten tilbud.

Betalingsformer

Når du har låner penge hos Kvikautomaten skal de som udgangspunkt betales tilbage efter 30 dage. Du har dog mulighed for at søge om forlængelse af dit lån, hvis du ikke har mulighed for at betale dem tilbage efter så kort tid. Betalingen skal ske via bankoverførsel til Kvikautomaten.

Retur og fortrydelsesret

Får du alligevel ikke brug for de penge du har lånt fra Kvikautomaten kan du fortryde dit lån indenfor 14 dage, hvilket forpligter dig til at betale hele beløbet tilbage til Kvikautomaten indenfor 30 dage via bankoverførsel.

Kundeservice

Du kan kontakte Kvikautomatens kundeservice telefon på hverdage fra 9-12 og 13-20, hvis du har spørgsmål til lånebetingelser, dit lån, låneberegneren eller lignende. Kvikautomaten kan desuden kontaktes via e-mail.

Starter om